Şimdi Ara

YENİYİM. Bİ KAÇ SIKICI SORU... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sorun tam da buymuş. Bankayı aradım 3D secure yok 50₺ den fazla çekemezsiniz dediler. İninal kart be hocam tam olarak bilmiyorum. Kolaysa ordan halletmeye çalışacam artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Migros'tan alabilirsiniz hocam 5 lira idi sanırım. Yurtdışı alışverişlerdeki sıkıntınız çözülür tamamen. Sitesinden daha detaylı öğrenebilirsiniz, aylık 2 lira gibi bir işletim parası kesiyor onun haricinde banka kartı gibi düşünün.
  • Aynen buymuş sorun. Bu arada ikinci kol geldi kırmızı. Sol analogu yukarı ittirince ekranda kendi kendine en üste kadar gidiyor. Aşağı ittirince de aynı. Kontrolü çok zor sağlanıyor. Ama sağ solda problem yok. İade etmeliym hocam? İade süresi kargoyla olduğu için 4-5 gün sürüyor ve biz evde fifa oynuyoruz....

• Ayrıca arkadaşlar ben horizon zero down ve god of war oynamamıştım ps4 te uncharted 4 ve last of us oynadım. Şimdi God of war, spiderman, days gone, last of us part 2, detroit become human. Bunları görünce biraz bi moralim de bozulmadı değil açıkçası. Yarın 4k 60Fps Halo 5'e başlayacağım. Aynı şeyleri siz de hissediyor musunuz ps oyunlarını görünce. Neden Microsoft parayı basıp crash bandicoot gibi bunları da almaz ki ya da neden kendisi de bu tarz oyunlar geliştirmez. Sizce oyunlar açısından bu E3 te bi umut ışığı var mı? Tatmin olur muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delidiyar -- 1 Haziran 2018; 5:4:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: delidiyar

Ayrıca arkadaşlar ben horizon zero down ve god of war oynamamıştım ps4 te uncharted 4 ve last of us oynadım. Şimdi God of war, spiderman, days gone, last of us part 2, detroit become human. Bunları görünce biraz bi moralim de bozulmadı değil açıkçası. Yarın 4k 60Fps Halo 5'e başlayacağım. Aynı şeyleri siz de hissediyor musunuz ps oyunlarını görünce. Neden Microsoft parayı basıp crash bandicoot gibi bunları da almaz ki ya da neden kendisi de bu tarz oyunlar geliştirmez. Sizce oyunlar açısından bu E3 te bi umut ışığı var mı? Tatmin olur muyuz?
    Horizon Zero Ve god of var Şahsen ilgimi çekmiyor Hocam..1 haftada bitecek oyunlar .Sonrası hem xbox da olan Hemde Ps4 te olan oyunlar ile devam.

• delidiyar D kullanıcısına yanıt
    biraz sinir bozucu olabilir cevabım ama keşke horizon zero dawn'ı oynasaydın... çok güzel bir oyun(40. saat civarında dengeli gitmek yerine yan görevleri boşverip hikayeye odaklanayım dedim, 50. saat civarında bitmişti sanırım, uzun oyundur yani)... god of war bile horizon zero dawn kadar iyi değil bence... öte yandan ps4 ilk çıktığında da deliriyorduk düzgün exc yok diye... infamous adına yakışmayan bir second son, eski killsone'lara göre çok başarısız bir killzone çıkartıp yıllarca remake'leri itelediler piyasaya...

xbox tarafında güzel oyunlar var, moralin bozulmasın :) kısa da olsa quantum break benim çok hoşuma giden bir oyun... sunset overdrive zaten bilinen bir şey... yarış oyunu seven biriysen forza horizon serisinin her oyunu ayrı güzel... cuphead, ori gibi gamepad kırdıracak platform oyunları... yani zevke göre öneride bulunabilir insanlar...
  • Halo 5 bayağı iyi gidiyor. 30 gün de game pass var. Oynayabildiğim kadar oyunu oynamayı düşünüyorum.

Game Pass varsa brothers tale of two sons ve Bayonetta'ya mutlaka bakın.

Ayrıca Microsoft E3 için şimdiye kadar ki en uzun programı yapacakmış. 2+ saat sürecek deniyor umarım birkaç ciddi oyun patlatırlar...

• Periah kullanıcısına yanıt
    İkisini de indirme listesine aldım. Bu gece indirir. Aslında o kadar parayı basıp 10 yeni oyun yapacağına Ps4 exclusiveleri alsa. Bak benim konsolum dünyanın en güçlü konsolu onların oyununu daha iyi çözünürlükte daha iyi gamepadle daha iyi fps değeriyle oynstıyorum diye bi gösterse. Bence harcadığı parayı çıkarır. Sadece bi fikir....

Sony kendi bindiği dalı kesmeyecektir. Xbox yeni projelerle çıkmak zorunda. Aslında kendi oyunları var son dönemde çıkan Cuphead ve Sea of Thieves gibi ama işte bu diyeceğimiz Forza , Gears of War seviyesinde yapımlar bir türlü gelmiyor...

Bakalım beklentiler çok büyük neler gelecek bu E3'te...

• Microsoft 2-3 firmayı alsa oyun sorunu kalmayacak.Cd project red'in oyun kısmını alsa witcher 4'ü xbox özel yapsa kimse xbox'a laf edemez.

• Keşke şu bizim düşündüklerimizi phil spencer reyis te düşünse. Bi de bu play anywhere işini de bitirseler.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.