Şimdi Ara

YEP 495.3 Okul tavsiyesi?İFL mi AFL mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurt konusu cook önemli.Aydın da 2 kişilik odalar var ve her odada banyo tuvalet var.Suanlik AFL diyorum.Görüşlerinizi bekliyorum.Zaten İFL ile çok puan farkı yok.1.5 puan kadar fark var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayclever48 -- 24 Haziran 2016; 13:43:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bayclever48 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ömer dayı iptal olmadı çin malıyla ilgili soru iptal edildi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olabilir ama zor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yanlış soruya bakmışsın o soru iptal değil

• Yol yorgunu ynlş bakmışım Neyse AYDIN FL ya da İzmir FL yazıcam hangisi gelirse artık

Kardeşim bence İzmir Fen yaz izmir varken aydına gelmen pek mantıklı olmaz diye düşünüyorum. İzmir fende rekabet ortamı daha çoktur ben de İEL gelmezse orayı yazacağım. Bakarsın aynı okulda oluruz

• Çok isterim de ben yurtta kalacağım ve takıntım var.4 kişilik odalar her katta banyo tuvalet

Sende yurtta kalıcaksan AFL derim.AFL de 2 kişilik oda her odada banyo tuvalet.Çok iyi.
    Bireysel başarıda AFL daha iyi Ygs de ilk 100de 4 öğrenci var.İFL den daha iyi.Aydın diye küçümseme.Orası da çok başarılı.Izmirle 1 puan fark var sadece.AFL seçmenin en büyük nedeni:YURT

• quote:

Orijinalden alıntı: bayclever48

Çok isterim de ben yurtta kalacağım ve takıntım var.4 kişilik odalar her katta banyo tuvalet

Sende yurtta kalıcaksan AFL derim.AFL de 2 kişilik oda her odada banyo tuvalet.Çok iyi.
    Bireysel başarıda AFL daha iyi Ygs de ilk 100de 4 öğrenci var.İFL den daha iyi.Aydın diye küçümseme.Orası da çok başarılı.Izmirle 1 puan fark var sadece.AFL seçmenin en büyük nedeni:YURT

Sadece uyuyacaksın zaten odada o yüzden sorun olacağını düşünmüyorum çalışma odası vardır zaten son sınıfta da eve çıkarsın 18 yaşında oluyorsun zaten

• Banyo tuvalet?Hijyen?Takıntı

• Her gün temizleniyor zaten de ben Bahçeşehir FenTek le görüş derim ben görüşeceğim her şey burs kapsamında ayrıca sana her ay harçlık veriyorlar bence senin için iyi olur yurt falan çok lüks

• Konusmadım mı sanıyorsun?Ist. Gittik konuştuk
    Ben tıp istiyorum.Oraya gidersen tıpı unut.Bahçesehir üni. Adademisyenler sana ek olarak mühendislik dersleri veriyor.Ben java ve c sharp biliyorum aram iyidir pcyle elektronikle ama Lisede LYS YGS ile uğraşmak istiyorum.Orada sana Java C C++ C# Mekatronik Genetik Bilgisayar ağ sistemleri Bilgisayar Donanımları Teknoloji tarihi gibi dersler veriliyor.Hem fen lisesi müfredatı ile boğuşurken hemde gereksiz derslerle uğraşıyorsun.Kafa dağıtmaya gerek yok.Lys ygs ile mi uğraşıcam.Yoksa adamlarin üni.de gördüğü konuları mı öğrenicem?Sen ister misin?Ben bile bunu diyorum bak.Babam elektrik elektronik müh.Abim pc .müh okuyor ben bile bunu diyorum

Yüzdelik nasıl geldi senin? Benim 0.10 oldu
  • 0.16 geldi.Ikimizede fentek yok unut. 0.3 alıyor

ben İFL yazcam sonra da Ankara fen.Olmazsa bir de KAL yazarım garanti olsun diye
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.