Şimdi Ara

Yep yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yep in açılımı tam nedir ve neye göre belirlenir okul puanı etkilimi acil yardım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Doctor Doom kullanıcısına yanıt
    Yerleştirme esas puanı ve evet %30 u 6-7-8 sınıfın not ortalamaları %70 de teog puanın (700 üzerinden olan) bence bunları teogun bittikten ve puanların açıklanacağı zaman düşün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wut is Giriş

Yerleştirme esas puanı ve evet %30 u 6-7-8 sınıfın not ortalamaları %70 de teog puanın (700 üzerinden olan) bence bunları teogun bittikten ve puanların açıklanacağı zaman düşün

Saol heyecanlı biri olduğum için önceden düşünüyorum hep korkudan

Yaparsın ya yeter ki korkunu yen ben yenemedim ama olsun 486 aldım yeter bana

• quote:

Yaparsın ya yeter ki korkunu yen ben yenemedim ama olsun 486 aldım yeter bana

Helal olsun hangi dersten kaç yanlış ?

İlkinde 4 hepsi de türkçe (malum ilk sınav heyecan filan) öbüründe 2 din 1 ink

• quote:

İlkinde 4 hepsi de türkçe (malum ilk sınav heyecan filan) öbüründe 2 din 1 ink

Kötü olmuş. Bu sene sınav umarım kolay olurda iyi bir yere girerim

486 iyi puan

486 iyi puan ama istanbuldaysan 490 al derim ben şuan orda kadıköy anadoluya girebiliyom ama gönül istanbul lisesi isterdi

• quote:

486 iyi puan ama istanbuldaysan 490 al derim ben şuan orda kadıköy anadoluya girebiliyom ama gönül istanbul lisesi isterdi

İstanbuldayım Maalesef puanım en fazla 476 civarı oluyor yani ilk sınavdan full çekmeyi düşünüyorum yada en fazla 2 yanlış ikincide böyle olursa 473 gibi puanla orta-yüksek seviye arası bi Anadolu'ya girerim umarım sınavında zorluğu nasıl olacak onada bağlı

• bi sitede sadece 8.sınıf ortalamasının hesaplanacağı, başka yerlerde de 6-7-8 hesaplanacak diyorlar. kafam karıştı valla, umarım sadece 8.sınıf ortalaması hesaplanır.
  • prowebo kullanıcısına yanıt
    Yep için 6, 7, 8 , özel okul puanı için ise yalnızca 8. Sınıfa önemli yani anadolu lisesi için 6,7,8

• Wut is Giriş W kullanıcısına yanıt
    Benim 6.sınıf ortlamam 68 , 7. Sınıf 65. Bu sene 8.sınıfta otalamam 90-95 olursa ve teogdan iyi bi puan alirsam 90 85 falan. Fen lisesi kazanma şansım varmı sence dostum? Burdaki fen lise puanları 420,470,400 civarı değisio

:/ dostum 420 lik olana rahat girersin gibi 470 lik olan için çalış neden olmasın sen ful yapmayı hedefle olmazsa da üzülme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wut is Giriş W kullanıcısına yanıt
    birkaç arkadas dedi ki ful çeksen bile anca 450 460 puan gelir. bizim buradaki en yuksek fen lisesi puanı 480 . Ben 450-60 liga gitsem yeter. neyse bakalım hayırlısı..

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prowebo -- 9 Ekim 2014; 22:18:16 >
    Ya 460 lık olana girebilirsin sen yeter ki çalış ve rahat tut yapamam deyip telaşlanırsan kötü telaşlanırım diye telaşlanırsan neyse başarılar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.