Ya birisi Allah aşkına o videonun sonundaki gerdan kırma hareketi için en az 1 ekran görüntüsü koysun. Lütfen. Bende bir sorun var. Videonun ortalarında takılıyor. İlerlemiyor, yüklenmiyor. Merak ettim nasıl bir hareket o.
abi bu ne ya her cümlenin içinde diyaqr diya diyarbekir abi herkesin sölediği gibi o kafa hareketi süper(zahmet olmassa benide eklesene)
eksisözlük cevercan yorumlari asıl adı cevheri güler olan fantezi,arabask sarkıcısı. (xp80, 28.05.2005 01:36)#7589617 !? kendi imkanlarıyla dolasıp cd'sini satmaya calısarak beni şok etmiş,güldürmüş ve düşündürmüş kişilik
quote:Orjinalden alıntı: emorusi imzadaki resimin bu resim olmasını tavsiye ediyorum.bu arada benide ekleyin.. 100x100 ebatlarında resim hiç belli olmuyor.
quote:Orjinalden alıntı: Wizy eksisözlük cevercan yorumlari asıl adı cevheri güler olan fantezi,arabask sarkıcısı. (xp80, 28.05.2005 01:36)#7589617 !? kendi imkanlarıyla dolasıp cd'sini satmaya calısarak beni şok etmiş,güldürmüş ve düşündürmüş kişilik Ben nedense bulamadım böyle bir başlık ya.
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=cevheri+gul quote:Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M:: quote:Orjinalden alıntı: Wizy eksisözlük cevercan yorumlari asıl adı cevheri güler olan fantezi,arabask sarkıcısı. (xp80, 28.05.2005 01:36)#7589617 !? kendi imkanlarıyla dolasıp cd'sini satmaya calısarak beni şok etmiş,güldürmüş ve düşündürmüş kişilik Ben nedense bulamadım böyle bir başlık ya.
Kendi çapımda Gerdan Kırmanın Gif'ini yaptım Ama Pek Olmadı Bence. Şu An Fazla Vaktim Yok. Yarın Detaylı Bir Şekilde İlgileneceğim. Buyrun GİF;