Şimdi Ara

Yepisyeni Kanadım Gir Bak İçerde SS (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: :BLooD:

quote:

Orijinalden alıntı: Bluecry

Muhtemelen canın avukatlık yapmak istiyor...

Türkçeme saygı göster demek ukalalık değildir.Düzgün yazmak Bülent Ersoy'u taklit etmek demek değildir.Kaldıki ben nasıl konuştuğunda değilim kimsenin.Etnik bir kökenden olabilirsin Çerkez , laz vs ve bu bağlamda şive farklı olabilir ama hiçbir etnik kökenden olan şivesi gibi yazmaz.2002 yılına da gelecek olursak beni "post kasmak" gibi garip ve komik bir şekilde suçlamış kanatlı arkadaş...Muhtemelen anlamakta zorluk çekmişsin bu konudaki cümlemi...Ben "2002 yılından bu yana yaklaşık 8-9 senede sadece 2000 küsür mesaj atmışım bumudur post kasmak" demek istedim ama dediğim gibi zorlanmışsın bu sonucu çıkarmakta.

Konmum ve kariyer itibariyle evet kesinlikle üstüne basa basa söylüyorumki bu tür konuşan birinden dil dersi almam yada burada dilimize saygı gösteren herhangi birinin dil dersi alması komik ve zedeleyici olur.

Bu arada bilgi eksiğin var keşke düzgün araştırsaymışsın...Hz Musa kekemeydi ve bu sebeple de kendisine yardımcı olması için kardeşi Hz. Harun yardım ediyordu.Şimdi bana açıklasana buradaki konuyla ilgisini bu durumun ?

Kekeme yada hiç konuşamayan biri yazarak ifade edeceklerini kekeleyerekmi yazar yada hiç konuşamıyorsa hiçmi yazamaz ? Ben dilimize saygı diyorum o kadar tuhaf adı olmayan bir dil icat ederek dilimize saygısızlık etmeyelim diyorum...vay arkadaş ne kadarda ağrınıza gitmiş bu durum...

Genel ve dini konularda benden ne kadar bilgilisin veyahut degilsin orasini ancak birbirimizi taniyarak uzun bir zamana yayarak ogrenebilirim.yada ogrenebiliriz
    benim bilgim eksik degil senin bilgin eksik
    kuran-i kerimde hz. musa kekeme yazmiyor.
    konusma kabiliyetinin ve hitap gucunun dusuk olmasindan dolayi hz.musa Allahtan kardesinin kendisine yardimci olmasini ister.dua eder.Allahta bu dilegini kabul eder.
    kekeme olmasi agzindan cikanin anlasilamamasi anlaminada gelmez kardes.
    buradaki durumun konuyla ilgisinide sana aciklayayim kardes
    konusma bir yetenektir
    bu yetenek bir peygamberde bile olmayabilir
    bu durum dalga gecmeyi kucuk dusurmeyi gerektirmez
    simdi anladinmi kardes konuyla alakasini?

ha birde canim avukatlik yapmak ister mimarlik yapmak ister hammallik yapmak ister
    o benim cinsel tercihim...

Konuşma konusunda problemi olan biri yazarkende kendini ifade edemezmi diyosun ? Komik :)

Yahu benim seçimleri konusunda sıkıntılı arkadaşım ben onumu diyorum?
    Senin dilinde q harfi yada "yhaa" gibi bir ifade varmı ? Bunları düzeltmek lazım diyorum be kardeşim....Bunu sadece bende demiyorum artık çoğu yerde yasalaşmaya bile başladı bu durum...Hz. Musa ise kendisini sözel yani konuşarak ifade etme konusunda ister kekeme ister hiç konuşamama her ne olursa olsun bir problem yaşıyorken bu anlamda kendisine kardeşi Hz Harun yardım etmiştir.Kardeşi ona " Dur ağabeyim sen konuşma sorunu yaşıyorsun yazarkende senin yerine ben yazayım" dememişki.Bu forumda da başka forumlarda da yada yazarak anlaşılan tüm platformlarda konuşma problemi yaşayan bir dünya insan vardır ama bu durum yazarlarken sorun olmaz.

Senin hiçmi ortaokul lise hayatında Türkçe öğretmenin yazım hatalarından puanını kırmadı be kardeşim? O zaman yüksek not almak için dikkat ediyosunda bu şekilde eğitim alıyosunda biz biraz dikkat dediğimizde bu sorun oluyor ?

Herneyse Polat-Memati işbirliğine döndürdünüz mevzuyu komik olmaya başladı durum varın istediğiniz dili kullanın YAZARKEN !

Not : Hz. Musa'nın konuşma sorunu olduğunuda senden duydum bilmiyordum.Araştırdım doğruymuş ve kekemeymiş.Kompleks sahibi değilim rahat ol...Mafiacılık daha kolay öğrenmeye açık olmak daha zor herkes beceremez :)

• quote:

Sözün bittiği yerde sanal Polat Alemdarlığa da geçerim diyosun minik Einstein :)
    Napıcaz özelden küfürleşicezmi yapabildiğin maksimum bu olduğundan ki emindim buraya yazmadan önce senden gelecek etkili sözler yerine beyin lobunun sanal ağalığa kayacağına.Emir kipli cümleleride pek seversiniz de uyanı olmaz (tıpkı benim uymadığım gibi ) çünkü kifayet problemi yaşarsınız bu tür durumlarda.Merak ediyorum buradan yada herhangi bir şekilde "çenemi nasıl kapatacaksın" ya aksi olursa bunu hiç mi düşünmedin ? Komik oluyor bu tehditvari yazılar çok ciddiyim.Çünkü forum platformlarında "kapa çeneni bak çok kötü yaparım" , "adresini ver lan" yada " özele gel bakalım" cümleler hiç etkili olmaz sadece gülünür.Bu tür tehditler sokakta olur.Muhtemelende aynı şehirde oturmadığımız için sinir yapmaya hiç gerek yok ama çok isterdim aynı şehirde olmuş olmayı neden biliyomusun ; Kendi kullanıcı adından sana buraya itirafnameler yaptırmak için maksimum 15dk içinde yanında olur hayatının en iz bırakıcı tecrübelerinden birini yaşatmış olurdum sana :)

Bunu sokakta yaptığınızda da sopa yerseniz tuhaf abilerinize gider intikam yemini edersiniz.Yediğiniz dayağında açıklamasını "tamam gözüm mor kolum kafam kırık ama sen bide karşıdakini gör" avuntusuna girersiniz.Farkındaysan 3 cevaplık konuşmaya gelemeyecek zekaya sahipsin anında sarıldın çekmecendeki sanal ağalığa...Muhtemelen kanatlardan biri senin de o yüzden bu kadar ağır tepki vermişsin...Sevgiler "kanat kardeşliği" :)

farkındaysan sana özele gel orda gösteririm sana gibisinden cumle kurmadım farkındaysan dedimki sana özele gel türkçe dersini orda ver bana . ama anlama kabiliyetin bu kadarmış ;) ayrıca biyolojik acıklamaların için çok saol ama senin burda vermek istediğin dersleri biz okulda almıştık birader . kendini üstün zekalı görme diye söylüyorum sen bana ders verecek denkte biri değilsin egolarını tatmin etmek istiyorsan ilk okul cocuklarına öğret madem sana benm q yazmalarım zoruna gidiyor emolar hakkında tek laf ettiğini görmedim madem ben türkçeyi bozuyorum bana bu kadar yükleniyorsun lafta onlara karşı yada benden başka türkçeyi mahfedenlere karşı ne yaptığını bilmek isterim . kendini herşeye muhalefet etme burası ne sınıf siz bana türkçe dersi vereblrsnz ne de dershane adam gibi paylaşım yaptık adam gibi yorum at kendini göstermeye calısma 2002 den beri kayıtlı olan üstün zekalı kardeşim . farkındaysan ne özelden ne de forumda ağzımı bozmadım ama bozmuş gibi muamelen içinde saol .. tartışmak istemiyorum

adam gibi yorum yapan yapsın yoksa post kasanlara cevabım yok unutmayın ki burası okul değil !

• Farkındaysan sana bişey hatırlatayım...Sormuşsun ya "emo" dediğin ne idüğü belirsizler için ne yaptın diye....Sen gibi konuşan yada bu garip dili konuşanlardan 3 adet leşim var 4 tanede sakat bıraktığım !? ....Bişeyler yapmak derken ne kastediyosun bu nasıl soru böyle...En fazla bu tür durumlarla karşılaşınca tepki verirsin o kadar....

Şimdi konuyu yukarı kaydır bir bak ilk yazım şeklinle son yazdığın şekil arasında dağlar kadar fark var.Demekki benimle şurdaki tartışman bile sana yazım konusunda bişeyler kazandırmış ve gerekli düzeltmeleri zaten kendin yapmışsın.Herşeye muhalefet olmak derken dile saygısızlık eden birine tepkimi çokda düzgün bir dille ifade ettim.Ders verme iddiasınıda yapan sensin iyi okursan "gel sana ders vereyim" anlamında hiçbir ifadem yok.Senin neyin nasıl yazıldığını bilmediğinide iddia etmedim..İşin kötü tarafı biliyor olduğunu düşünüp kasıtlı olarak dilimizi manipüle etmene muhalafet ettim çünkü bu daha kötü.

Şu 2002 konusunada amma takılmışsın ki o da anlamadığından çok belli bu.Bir insan bir forumda 9 senede bende gördüğün kadar post yazarmı sence ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluecry -- 15 Ağustos 2010; 21:25:59 >

• soul, anlatılmak isteneni gereksiz yere uzattın.g yerine q koyman neyi değiştirir ki? herkes yapıyorsa sen yapma, bir farkın olsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: :BLooD:

quote:

Muhtemelen canın avukatlık yapmak istiyor...

Türkçeme saygı göster demek ukalalık değildir.Düzgün yazmak Bülent Ersoy'u taklit etmek demek değildir.Kaldıki ben nasıl konuştuğunda değilim kimsenin.Etnik bir kökenden olabilirsin Çerkez , laz vs ve bu bağlamda şive farklı olabilir ama hiçbir etnik kökenden olan şivesi gibi yazmaz.2002 yılına da gelecek olursak beni "post kasmak" gibi garip ve komik bir şekilde suçlamış kanatlı arkadaş...Muhtemelen anlamakta zorluk çekmişsin bu konudaki cümlemi...Ben "2002 yılından bu yana yaklaşık 8-9 senede sadece 2000 küsür mesaj atmışım bumudur post kasmak" demek istedim ama dediğim gibi zorlanmışsın bu sonucu çıkarmakta.

Konmum ve kariyer itibariyle evet kesinlikle üstüne basa basa söylüyorumki bu tür konuşan birinden dil dersi almam yada burada dilimize saygı gösteren herhangi birinin dil dersi alması komik ve zedeleyici olur.

Bu arada bilgi eksiğin var keşke düzgün araştırsaymışsın...Hz Musa kekemeydi ve bu sebeple de kendisine yardımcı olması için kardeşi Hz. Harun yardım ediyordu.Şimdi bana açıklasana buradaki konuyla ilgisini bu durumun ?

Kekeme yada hiç konuşamayan biri yazarak ifade edeceklerini kekeleyerekmi yazar yada hiç konuşamıyorsa hiçmi yazamaz ? Ben dilimize saygı diyorum o kadar tuhaf adı olmayan bir dil icat ederek dilimize saygısızlık etmeyelim diyorum...vay arkadaş ne kadarda ağrınıza gitmiş bu durum...

Genel ve dini konularda benden ne kadar bilgilisin veyahut degilsin orasini ancak birbirimizi taniyarak uzun bir zamana yayarak ogrenebilirim.yada ogrenebiliriz
    benim bilgim eksik degil senin bilgin eksik
    kuran-i kerimde hz. musa kekeme yazmiyor.
    konusma kabiliyetinin ve hitap gucunun dusuk olmasindan dolayi hz.musa Allahtan kardesinin kendisine yardimci olmasini ister.dua eder.Allahta bu dilegini kabul eder.
    kekeme olmasi agzindan cikanin anlasilamamasi anlaminada gelmez kardes.
    buradaki durumun konuyla ilgisinide sana aciklayayim kardes
    konusma bir yetenektir
    bu yetenek bir peygamberde bile olmayabilir
    bu durum dalga gecmeyi kucuk dusurmeyi gerektirmez
    simdi anladinmi kardes konuyla alakasini?

ha birde canim avukatlik yapmak ister mimarlik yapmak ister hammallik yapmak ister
    o benim cinsel tercihim...

Konuşma konusunda problemi olan biri yazarkende kendini ifade edemezmi diyosun ? Komik :)

Yahu benim seçimleri konusunda sıkıntılı arkadaşım ben onumu diyorum?
    Senin dilinde q harfi yada "yhaa" gibi bir ifade varmı ? Bunları düzeltmek lazım diyorum be kardeşim....Bunu sadece bende demiyorum artık çoğu yerde yasalaşmaya bile başladı bu durum...Hz. Musa ise kendisini sözel yani konuşarak ifade etme konusunda ister kekeme ister hiç konuşamama her ne olursa olsun bir problem yaşıyorken bu anlamda kendisine kardeşi Hz Harun yardım etmiştir.Kardeşi ona " Dur ağabeyim sen konuşma sorunu yaşıyorsun yazarkende senin yerine ben yazayım" dememişki.Bu forumda da başka forumlarda da yada yazarak anlaşılan tüm platformlarda konuşma problemi yaşayan bir dünya insan vardır ama bu durum yazarlarken sorun olmaz.

Senin hiçmi ortaokul lise hayatında Türkçe öğretmenin yazım hatalarından puanını kırmadı be kardeşim? O zaman yüksek not almak için dikkat ediyosunda bu şekilde eğitim alıyosunda biz biraz dikkat dediğimizde bu sorun oluyor ?

Herneyse Polat-Memati işbirliğine döndürdünüz mevzuyu komik olmaya başladı durum varın istediğiniz dili kullanın YAZARKEN !

Not : Hz. Musa'nın konuşma sorunu olduğunuda senden duydum bilmiyordum.Araştırdım doğruymuş ve kekemeymiş.Kompleks sahibi değilim rahat ol...Mafiacılık daha kolay öğrenmeye açık olmak daha zor herkes beceremez :)

sondan baslayayim
    hz. musanin konusma sorununu benden duymussan
    bilmedigin bir seye baliklama atlayarak senin bilgi eksikligin var keske meske dogru bilseydin diyip sacmalayip bos beles konusma(benim kompleksiz arkadasim)
    sana tekrar hatirlatiyorum.kuran-i kerimde hz. musa kekeme yazmiyor.kekemeymiş diyip kendini gunaha sokma.(egonu tatmin edip hala kekemeymis diyorsan sadece kendi kendini gunaha sokup rezil etmis olursun)

simdi olaya gecelim:
    konusmak baska biseydir
    yazmak baska biseydir
    ornek:futbolculuk baska biseydir
    teknik direktorluk baska biseydir(halbuki futbolun icindeki iki kavram)

g harfini q yapmasi bir el aliskanligi olamazmi?
    belki el aliskanligidir?
    soyledigini anladiktan sonra bundan niye rahatsiz oluyorsun?
    bu komikmi?
    benim secimlerimde bir sıkıntım yok
    sen dedinde avukatısın muhtemelen
    bende sanane dememek icin
    orasi benim cinsel tercihim yazdim(sanane diyip sana kabalik etmemek icin boyle demistim simdi anlarsin kardes)
    ha birde istedigimiz sekilde yaziyoruz zaten senin demenle biseye dikkat edip yazmiyoruz burada

• Bak küçük adam yeterince uzattın avukatlığı bir gün içinde avukatlık yeter.Ulemalık mesleğini yarına sakla.Yazılarından problemlerin olduğunu anlamak zor değil.Hz. Musa konusunda da kesinlikle bilgisizsin.Firavun Hz Musa'nın nefsini ölçmek adına önüne koyduğu altını alıp almayacağını merak eder.Cebrail A.s ise yanan bir kömür parçasını Hz Musa'nın elini tutuşturup ağzına atmasını sağlar ve bu sebeplede bazı harfleri söylemede zorluk çeken Hz Musa kekeme şeklinde konuşur.

Haa şimdi benim minik beyinlim Kuranı Kerimde geçen Ayetler ise şudur ; "Allah'ım benim dilimi çöz düzgün konuşabileyim" diğer bir ayet ise "Madem düzgün konuşamıyorum bana Harun'u yardım etmesi için elçi eyle"

Şimdi bu kesin ifadelerde Hz Musa'nın tamamen dilsiz olmadığı ve konuşma problemi çektiği anlatılıyor ve bu söyleyemediği harfler yüzünden de tutuk konuştuğu anlatılmaktadır.Kafana göre eline not defteri alıp milletin günah kavramları ile uğraşıp kendine değişik organlarla güldürme forum palyaçosuna dönme.Avukatlığını yaptığın diğer beyindaşın gerçekten yazdıklarından 1 kelime dahi anlamadım anladığımı nerden çıkardın? Benim ağzımdan çıkmayanları yazıyosun , merak ediyorum ne kullanıyosun sen hangi hayal dünyasındasın ?

Hem söylediklerini anlamıyorum bu türlerin hemde komikler hemde aşağılanacak kadar komikler.

Ayrıca bende diyorum konuşmak başka yazmak başka şey diye ama sen baştan bunun aksini savunur şeyler söylerken şimdi benim dediklerimi söylemişsin hipnoza bağlanmışsın çıkar kendini bu sıkıntılı durumdan.

Konu içerisinde cinsellikle ilgili konuşmanda beyninin nereye çalıştığını gösteren su götürmez bi gerçek...Çok yazık :)
    İstediğimiz şekilde yazıyoruz zaten burda demişsin ya Einstein , yanılıyosun bak müvekkilin bile konuşma şeklini değiştirdi keza sende dikkat eder olmuşsun yazım şekline aferin !

Bu arada kardes kelimesini sık kullanmanda yılışık tarzının ispatı.Hiç sevmem böyle tükürüklü konuşanları mümkünse banada o şekilde hitap etme.Nerden kardes olucaz senle Allah korusun :)

Şunuda bil de sonlandırayım ; Bu şekilde yazan herkese tepkimi koyarım umrumda bile olmaz...Sen ve senin gibilerle uğraşmak buzda kaymaktan daha kolay rahat ol !

Akıllı ol ! kafasına çalışan bi adama benziyosun kabuğunun şekli ile yanıltma beni içinde canavar besliyomuş demeyeyim...Kabalık konusunda da ahkam kesme tarzınla zaten kabalık dereceni belli ediyosun.Fazla Türk dizisi izlemekten etkisinde kalmışsın "kardes" vs gibi terimlerle...Yitirme kendini komik insan :)

• quote:

Bak küçük adam yeterince uzattın avukatlığı bir gün içinde avukatlık yeter.Ulemalık mesleğini yarına sakla.Yazılarından problemlerin olduğunu anlamak zor değil.Hz. Musa konusunda da kesinlikle bilgisizsin.Firavun Hz Musa'nın nefsini ölçmek adına önüne koyduğu altını alıp almayacağını merak eder.Cebrail A.s ise yanan bir kömür parçasını Hz Musa'nın elini tutuşturup ağzına atmasını sağlar ve bu sebeplede bazı harfleri söylemede zorluk çeken Hz Musa kekeme şeklinde konuşur.

Haa şimdi benim minik beyinlim Kuranı Kerimde geçen Ayetler ise şudur ; "Allah'ım benim dilimi çöz düzgün konuşabileyim" diğer bir ayet ise "Madem düzgün konuşamıyorum bana Harun'u yardım etmesi için elçi eyle"

Şimdi bu kesin ifadelerde Hz Musa'nın tamamen dilsiz olmadığı ve konuşma problemi çektiği anlatılıyor ve bu söyleyemediği harfler yüzünden de tutuk konuştuğu anlatılmaktadır.Kafana göre eline not defteri alıp milletin günah kavramları ile uğraşıp kendine değişik organlarla güldürme forum palyaçosuna dönme.Avukatlığını yaptığın diğer beyindaşın gerçekten yazdıklarından 1 kelime dahi anlamadım anladığımı nerden çıkardın? Benim ağzımdan çıkmayanları yazıyosun , merak ediyorum ne kullanıyosun sen hangi hayal dünyasındasın ?

Hem söylediklerini anlamıyorum bu türlerin hemde komikler hemde aşağılanacak kadar komikler.

Ayrıca bende diyorum konuşmak başka yazmak başka şey diye ama sen baştan bunun aksini savunur şeyler söylerken şimdi benim dediklerimi söylemişsin hipnoza bağlanmışsın çıkar kendini bu sıkıntılı durumdan.

Konu içerisinde cinsellikle ilgili konuşmanda beyninin nereye çalıştığını gösteren su götürmez bi gerçek...Çok yazık :)
    İstediğimiz şekilde yazıyoruz zaten burda demişsin ya Einstein , yanılıyosun bak müvekkilin bile konuşma şeklini değiştirdi keza sende dikkat eder olmuşsun yazım şekline aferin !

Bu arada kardes kelimesini sık kullanmanda yılışık tarzının ispatı.Hiç sevmem böyle tükürüklü konuşanları mümkünse banada o şekilde hitap etme.Nerden kardes olucaz senle Allah korusun :)

Şunuda bil de sonlandırayım ; Bu şekilde yazan herkese tepkimi koyarım umrumda bile olmaz...Sen ve senin gibilerle uğraşmak buzda kaymaktan daha kolay rahat ol !

Akıllı ol ! kafasına çalışan bi adama benziyosun kabuğunun şekli ile yanıltma beni içinde canavar besliyomuş demeyeyim...Kabalık konusunda da ahkam kesme tarzınla zaten kabalık dereceni belli ediyosun.Fazla Türk dizisi izlemekten etkisinde kalmışsın "kardes" vs gibi terimlerle...Yitirme kendini komik insan :)

senin kucuk ve minik demenle ben kuculmem buyulmem
    kimin kucuk kiminde buyuk oldugunu Allah bilir(sen degil)
    farkindaysan ben sana direrk hakaret etmiyorum(buradanda seviye farkini cikarabiliriz)

benim bildigim bazi harfleri soylemede zorluk cekenlere kekeme demezler. peltek derler
    ornek: beyazit ozturk R'leri soyleyemiyor.ama kekeme degil
    anlattigin seyin basindada soyluyor bir rivayete gore...
    (biz rivayetlerle isyapmiyoruz kardes)
    kuran-i kerimde o rivayet dedigin sey yaziyorsa getir bakayim
    hz. musanin konusma probleminin oldugunu zaten sana soylemistim
    umarim kekemeyle pelteklik farkinida verdigim ornekle ayirirsin:D

konu icinde cinsellik hakkinda konusmadim.sen saptirmak istiyorsan orasida senin cinsel tercihin
    tekrar soyluyorum bana avukatligini yapiyorsun dedin
    bende sanane dememek adina istedigimi yaparim orasi benim cinsel tercihim dedim
    direk sanane diyebilirdim demedim boyle dedim.

musluman muslumanin kardesidir
    ben senin ismini bilmedigim icin sana bu sekilde bir hitap kullandim
    sen buna yılısıklık diyorsan:D

-senle ve senin gibilerle ugrasmak buzda kaymaktan daha kolay demissin
    soru1:sen kimsin?
    soru2:benim gibiler kim?
    soru3:beni nerden taniyorsun?
    tanimadan etmeden bilmeden birinin hakkinda atip tutmak ayiptir.

akilli ol! demissin
    oldu gozlerim doldu:D

• Ulan ne kanatmış mübarek...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.