Şimdi Ara

Yepyeni Bir Rp oyun---

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar cogunuz rp oyunun ne oldugunu bilirsin bu biraz rpg ye kaçdı ama olsun bu oyun yüzüklerin efendisiinin rp si gibi bişey cok zevkli gerçekdenn.

linki veriyim :www.rponline.heavenforum.com

Herkezi beklerim

üye sayısı az demeyin yeni açıldı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nimble_Eagle -- 20 Temmuz 2008; 12:01:01 >

• Uppp
  • yorum lütfenn
  • Biraz daha uğraşabilirdin bunun haricinde güzele benziyor bakıcaz...

Bu arada biraz bilgi ver giren hangi oyuna girdiğini bilsin ve böle yorum yorum yazıp durma
  • Arkadaşlar güzel oyun gerçekten pek rp yapmıyoruz hemen gelişiyoruz anında altın falan geliyor ama 1v1 yaparken rp yaparız heralde yani zevkli bir oyun frp tarzı bişey tavsiye ederim ama dediğim gibi rp pek yapılmıyor ;)
  • tmm :))
  • Bende oynayabilirim belk:) ama şimdi admin online yok galiba online olunca oynarım:D.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sen yeterki iste genellikle pc başında oluyorum nerdeyse her an arasıra denize felan gidiyorum okadar
  • Aklımdan adminlerin çok az online olduğunu geçiriyordum şimdi:) şuan evde değilim eve gidince bakarım tabi online olursanız:).
  • Onlineyim şimdi bak :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nimble_Eagle -- 22 Temmuz 2008; 9:53:57 >
  • tema falan güzel ama bi logo ve kendi Tuşlarını KOysan
    Çünki Yeni Mesaj Fln Orhinal Themeya Ait!!
  • harika bir oyun çok fazla bundan kazanıyon

• Balrogların karargahı?
    Balrog bir ırk mı??

Arkadaşım diğer lotr rplerinden biraz örnek al.Mordor,Rohan vb. haritalar ve daha bir sürü şey eksik.Bu haldeyken maalesef hiç üye çekemezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pibi Ayıcık -- 21 Temmuz 2008; 20:39:30 >
  • Adam Lotr rpg'si yapmamış ki, dikkatli oku ona benzeyen bir şey demiş. Ama Balrog koyman biraz saçma olmuş, yukarıdaki arkadaşa hak veriyorum. Bir Balrog olması için önce onun yaratıcısını belirlemelisin, sonuçta onlar Yarı-tanrı (Maia)'dır Arda Diyarları'nda. Bence Balrog'u sil, çünkü çok saçma bir şey olmuş. Hem Orta Dünya değil, hem de Balrog ekli : Karmakarışık olur.

Bu arada kötü olan bir şey daha söyleyeyim: İnsanlar & Vb... gibi kategoriler açma. Onun yerine onları ülke veya kıtalara koy. Öylesi daha iyi olur...
  • haritaları yapıcam , yapım aşamasında henüz..
  • of yine oflinesınız ya:D her girdiğimde ofline oluyosunuz
  • lost izlyodum :D:D geldim tmm msnmi ekle ahmettdemirtas@hotmail.com
  • sonunda:D
  • Bu site Lord of the Rings mi olacak yoksa daha değişiği mi kardeşler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nimble_Eagle

tmm

Tamam Demek Yasak Uyarı Alırsın!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.