Şimdi Ara

YEPYENİ BİR SERVER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler 0 model bir server acılıyor
    250-200 xp arası
    DL MG SM ELF BK bu 5 charda wardır
    Versiyon 1,02d
    Donater satışları wardır
    Eger Kendine guvenen warsa bekleriz
    Şuan sadece tanıtım yapabilirim burda

Eger mrk ettiginiz bir konu war sa (server nezaman acılcak,İsmi ne ,sitesi ne,Nerden incek) vs konular olursa

DONATER_GM@hotmail.com adresinden gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.Unutmayın Bu server Digerlerine hiç benzemez..

• 1.)server nezaman acılcak,İsmi ne ,sitesi ne,Nerden incek gibi konuları nie yazmıosun da msn den konuşuoz.

2.)Ortada olmayan serverın reklamını yapıonus
  • Kardes sana ne diyorum bak Server Pazartesi online eger merak ettiginiz konular olursa MSN den ulaşabilirsiniz..
    Ama sunu unutma server pazartesi online..
  • kardes expi biraz daha arttirsan 350 filan yap
  • Sitesi expi versionu belli olmayan bir servera talep olacagını sanmıyorum
  • pazartesi acilacak ama ne site belli nede exp?

msnde acik degil adamin soramiyozz
  • quote:

Orjinalden alıntı: DONATER

Unutmayın Bu server Digerlerine hiç benzemez..

evet olmadigindan dolayi hic birine benzemiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben sadece Tanıtım yapıyorum en erken pazartesi gunu buraya site yi koycam.

SERVER İSMİ: Administrator_MUONLİNE
    SURUM: 1,02d
    EXP : 200-250
    BLESS BUG: OF
    CHARS: Blade Knight , SoulMaster,Elf , DarkLord,MagicGladiator
    DONATER SATIŞ: Pozitive (Diger serverlara kanet daha ucuz)

7/24 acık olan bir server.Biliyorsunuz hiç bir server ilk acıldıgından itibaren 7/24 acık olmaz.

Acılım tarihini Pazartesi diyorum çünkü Clienti İnternete vermeye calışıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DONATER -- 6 Ağustos 2006; 14:31:52 >
  • hadi ya siteyi koy artik oynayalim
  • HOCAM PAZARTESİ OLDU HADE BAKALIM SİTE NERDE GÜSEL Bİ SERVERE BENZİYO Bİ BAKALIM ARTIK.NERDEN İNDİRECEZ ACELE YAP BİŞİLER
  • site ne yyaww hadi soleyinde oynayalimm
  • SERVERRR NERDESİNNNN??????????????
    SİTE NE??????????????????????????????
    NE ZAMAN ACİLACAKK????????????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: LordBurak

SERVERRR NERDESİNNNN??????????????
    SİTE NE??????????????????????????????
    NE ZAMAN ACİLACAKK????????????????

bence bunların hepsi yalan adam geliyo su server soyle boyle yok exp boyle yok ucuz falan hani kardesim site nerde site yok exp az ben bu serverda cok kolay hack yaparım versiyon 1.2D hahahaha server cok kolay olucak ama benim icin beyler oyunda nickimi biliyosunuz Witch_King beni bulursunuz tabi adam siteyi verirse bence server ı kapatırlar die siteyi vermiyor sanki server ı kapamayız 3 kişi hahamu kullansa speed hack falan server en fazla diorum 1 veya 2 ay hatta o kadar bile surmez neyse genede hayırlı olsun ama siteyi ver

• Beyler Sadece sabırlı olun verdiğimiz sözden donmeyiz biz ADSL de bağlantı sorunu yasıyoruz gidip gidip geliyor server adsl yi duzeltmeye calışıyoruz.Sorun biter bitmez Server Online
  • Unutmadan acc alımları başlamıştır..

DONATER_GM@hotmail.com
  • sabirsizlikla bekliyoz
  • Witch_king

Darklord programı haric program kullanmak kesinlikle yasaktır cezası ise ACC silimidir.2. si senin gibi çakal çok gordum.Site kurarsak hack işi bebek oyuncagı olur.Dosya FileFronttan inecek.Bilmem ne kadar anlatabildim
  • DONATER sözüm sana siteyi kurmana gerek yok kardeşim servere bağlanılan ip sitenin ip si zaten siten olsada olmasada hack olur
  • hack yapmaktan ii anlayan arkadaslar adam heveslenmis belki de elinde olan olanaklarla bi server yapmaya calisiyodur belki de acemidir.DONATER e karsı böle konusmanız ayıp olmuyo mu?burası bir forum arkadas gelmis burda biselerle ugasıyo sizde yok hackleriz yok söle yok böle olmuyo ama.öle dimi.bırakın herkes kendi isini yapsın.
  • BEKAROGLU allah razı olsun senin gibilerinden.Ama saolasın gozum acıktır.Şu 1 kac gun adsl sorun yaşıyoruz server online olunca herkesin fikri değişcek
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.