Şimdi Ara

Yepyeni Bir Server Geliyor uzun Ömürlü Ve Son Derece Adil (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
3.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son 3 dakika
  • zaman doldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: edafat

zaman doldu

bu topic acilmadan once senin msj sayisi 196 cok ei post kasion hem server hemen acilmaz ole acacam dedimi dedi acar bekle o bildirir
  • yaw kardeşim her gördüğünüze post kasıyon post kasıyon diyonuzda insan önce kendisini düzeltmeli onradan başkalarına laf atmalı hem sen benim mesaj sayımımı takip ediyon sanane benim mesaj sayım ben mesaj sayımı artırıpta 'haha ezik şuna bak hele mesaj sayısına bak'veya'mesaj sayına göre konuş' veya 'şuna bak daha er gelmiş albaya laf ediyo'ben bunun gibi kelimelerde kullanmıyom ee demekki bunun altında yatan sebep kıskançlık neden kıskanıyonuz kardeşim başkalarının mesaj sayının anlamıyorum yaw allah allah

arkadaşlar patch siteye konuldu

Edit:bazıları post kasıyon demesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeNoVaL -- 15 Eylül 2007; 13:53:20 >
  • hayırlı olsun kardes.
  • bende aynen öle dicektim kardes millet nası haset yapıo msj sayısına yahu post kasıon post kasıon die duygularıma tercuman oldun edafat kardes:D
  • önemli değil kardeş nolcak post kasıyon diyenler utansın klüp kurcam
  • kur kardesim dh post manyakları diye
  • Neyse beyler topiçi kendi meselelerimizle kirletmeyelim adam server kurmuş biz klüp

• beyler klüp falan guzel de serwer ne zaman online olacak?
    Ayrıca edefat kardeş msj konusundada sonuna kadar haklısın.
  • adminle konuştum galiba online dedi ama açamadı sanırım daha
  • sitede acık var
  • yaw adamı deli etmeyin yaw herkes sizin gibi iyi niyetli değil adama bak ya sitede açık varmış yaw bunu gizlice admine haber verceğine sitede açık var millet duyduk duymadık kalmasın allahım ya rabbim yaw insanı deli ediyonuz
  • ya ben buraya yazıyorum admin gorsun ayrıyetten benim nasıl davrancamı sen belirleyemezsin ben buraya yazmak istedim yazdım
  • O Zaten Cakal Bole Seylere Bakar Hep Nerde Bi Yeni Server Hemen Aciik Varmi Die Bakar Mesela Dj'in Server Dimi KING Burdakiler Onlar Gibi Amator Deil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KuB4RM4N_ -- 15 Eylül 2007; 14:11:11 >
  • ewt sitede acık var :)
  • 1. ben senle samimi deilim bana cakal diyemessin
    2. adama acıgı soluyorum ya yabancı biri gelip serveri hacklese dahamı ii olur
  • Boleleri serwerin iyi yonlerini deil de kotu yonlerini bulmaya çalışır hep serwer da açık oldugunu soluon biraz da serwerin iyiliklerinden bahsetsene.
  • yaw o bu deilde serve r tam kaçta acılır ki sabron kardes senin bi bilgin war mı ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.