Şimdi Ara

Yepyeni Bir Server Geliyor uzun Ömürlü Ve Son Derece Adil (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
3.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: edafat

peki senin akıl yaşın kaç (-10)?
    pardon kardeş yanlış anladımda özür dilerim seni kırdıysam

kimeydi bu?

• hovarda yanlış anlama oldu düzelttim postu mesaj silindi beyler özür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeNoVaL -- 15 Eylül 2007; 16:42:16 >
  • ok kardeş olur böle vakkalar
  • cok zor bisi olursa gelirim 2-3 günde 1 res atcak kdr kolay olcaksa gelmem. mu ya 4-5 sene önce basladım ve her cesitmu serveri oynadım ama bi serverdan aldıgım tatı hic biseyden alamadım inferno mu kac ay kastım ve zorla 1 res atmıstım black dragonlu adam vardı +7 yapmıs ona bakıp ta az ah cekmedik böle bisi olcaksa oynarım ama zannetmem olcagını..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcl -- 15 Eylül 2007; 16:44:56 >
  • önemli diil kardes. ya ne kadar sure kalmıstır beyler warmı bilen iftara açılırmıki
  • server daha acılmadan baya ilgi var bide acılsa iyi olcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: bcl

cok zor bisi olursa gelirim 2-3 günde 1 res atcak kdr kolay olcaksa gelmem. mu ya - sene önce basladım ve her cesitmu serveri oynadım ama bi serverdan aldıgım tatı hic biseyden alamadım inferno mu kac ay kastım ve zorla 1 res atmıstım black dragonlu adam vardı +7 yapmıs ona bakıp ta az ah cekmedik böle bisi olcaksa oynarım ama zannetmem olcagını..

bolesine zorlu serwer arıyosan global-mu yu dene o zor ben denedim biraz ama baya zor exp:1 istersen o na başla ii zevk alırsın.
  • bcl kardeş bizim bu server o kadar zor olmiyecek yani 10 günde 10 lvle gelmiyicen günde 2 saat kasınca1 res atcan ben diyorumki resden sonra pointler silinsin ve yerine 750-500 arası point gelsin siz ne dersiniz
  • ewet çok zevkli
  • res basi 250 point bence iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: hovardaa

quote:

Orjinalden alıntı: bcl

cok zor bisi olursa gelirim 2-3 günde 1 res atcak kdr kolay olcaksa gelmem. mu ya - sene önce basladım ve her cesitmu serveri oynadım ama bi serverdan aldıgım tatı hic biseyden alamadım inferno mu kac ay kastım ve zorla 1 res atmıstım black dragonlu adam vardı +7 yapmıs ona bakıp ta az ah cekmedik böle bisi olcaksa oynarım ama zannetmem olcagını..

bolesine zorlu serwer arıyosan global-mu yu dene o zor ben denedim biraz ama baya zor exp:1 istersen o na başla ii zevk alırsın.

oynadım birazz türk göremedim ben istiyorum ki türk serveri olsun o oynadıgınmda türk degildi ama arkadaslarla gzl gidiyodu.

• ewet edefat kardeş ii olur zevkli serwer olacak bide iftara kadar açılırsa tam supper olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EsEsLee

res basi 250 point bence iyi olur

400 en az yoksa bıkılır oyundan bea
  • ya admin bu konuda açıklama yapmadımı site falan daha werilmicekmi ????
  • Hadi açılsın
  • bende katılıyorum 250 point ideal ama şey kafama takıldı gunde 2 saatte res te cok olur yaw gunde 1 res yani 500 x yada 750 x guzel olur kanımca

point kalıcılıgına karsıyımdır çünkü oyunu funlastırıo 3 resten sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetAkcelik -- 15 Eylül 2007; 16:50:21 >
  • edafattt point kalıcı olsun .. ama exp we drop hakkındakii düşüncelerine katılıorm
  • kanımca exp 500 res basi 250 iyi gider
  • bak öle olursa gzl olr 250 point gelir.kasmak kolay olsa bile set bulma zor olur ticaret cok olur bu gzl olur.yani ex set bulma zor olsun bless soul bulma bb off olsun psychic-doom serverini biliyosunuzdur onun giib olursa super olur
  • zaten o dediğin explerde 2 saat full kasarsan olur yoksa atabileceğini zannetmiyom
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.