Şimdi Ara

yepyeni Honda CiviC Sedan (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
571
Cevap
1
Favori
61.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Civic alım-satımları" gibi bir başlık açsanıza! Başlığa aldanıp heryeni mesajı makyajlı Civiclerle ile ilgili yeni bir bilgi ümidiyle açıyorum ama mamafih...
  • fenamı işte, bu vesileyle her konuyu okumuş oluyorsun, varmı öyle bi başlığa bakıp kaçmak
  • selam ile...
  • yeni fiyat listeleri honda nın sitesindede yayınlandı
    http://www.honda.com.tr/otomobil/prices.htm
    1.8 motorlu cıvıc fiyat listesinde yok artık 1.8 motorlu cıvıc i satmayacaklar mı acaba ?
  • Maşallah 38 den başlıyo bu 1
    İkincisi makyajlı manyak olmuş.Kafadan kaza yaparsam,önünü bu tip toplarım heralde
  • hybrit aracı teşvik edeceklerine daha beter zam yapmışlar.
    anlaşılan bu senede hybrit satmayı ciro yapmayı gözardı ettiler.
    bu fiyatları hangi bilgisiz ayarladı bu sene acaba?

• prius geliyor, vergi indirimi sağlanırsa 1000 adet , olmazsa 100 adet satacaklarmış
  • makyajlı civiclerin jantları da değişmiş.. yanlış görmediysem 6 kolluydu jantlar.. şu ankinden daha kötü bence
  • güzel bi döşeme koymuşlar bej gri karışımı..ama kesinlikle 2 sindende güzel olmuş....ben amerikadaki makyajı bekliyodum...çok ayrıntılarda gizli..
  • onuda bu ortamda sadece değişiklik olsun diye çok az sayıda birileri alacaktır.
    yeni asksesuarlar yine düşünülmemiş .

sağlık olsun.

quote:

Orjinalden alıntı: caucass

prius geliyor, vergi indirimi sağlanırsa 1000 adet , olmazsa 100 adet satacaklarmış
  • yaaa bu kriz ortamında compact sınıfa makyaj çekmek akıllıca bunun yanında 3000lira gibi sağlam zam yapmak ise pek değil. açıkcası merak ediyorum neleri değiştirdiler diye, bi haber portalında bluetooth ve navigasyon okudum ve şaşırdım, aslında ancak bu tip donanımsal eklemelerle 3000lira açıklanabilir, bilen ve gören varsa yazsında bende fazla çatlamayayım.

ve de bu zamlarla honda ne yapmaya çalışıyor pek anlamış değilim, satışları düşüreceği gün gibi ortada, tamam arabamız sınıfının en iyisi diyebiliriz, ama sonucta bu c segmenti ve 38000den açılmaz yahu, bakmadım aslında ama elegance herhalde 44000 falan galibaa, city i de ucurmuslarr, fiyat farklılaştırması sadece hedef kitlenin değişmesi durumunda uygulanıri, galiba honda türkiye, artık her kitlenin godomanına hitap etmek istiyor
  • elegance otomatik 45.900 senin dediğin 44 heralde düz viteslinin fiyatıdır, elegancede satılan araçların % 90 ı triptronic vitesliymiş
  • aynennn doğru tahmin etmişim 44000 lira elagance, bakalım kaç kişi 4000lira fazla verip yeni D kasalar almak yerine, makyajlı civic alacaklar, hatta bariz mondeo ile aynı para, aslında hikaye belli arkadaşlar ilk talebi toplamak adına fiyat şişirmişler, mayısa kesin düşer fiyatlar, bi de navigasyon olayını gerçekten çok merak ediyorum aslında bu 3000lira zam sadece bununla açıklanabilir, bi sis farına bi ızgaraya, kimse bu kadar zam yapmaz yoksa, ve en önemlisi bu kriz ortamında zaten araba satamıyorken
  • az da olsa hala satılabilen tek marka honda diyebilirim, ford VW falan üertimi durdurdu, honda hala tam gaz üretiyor, gemekki hala satılabiliyor, yeni makyajlıda, navigasyon falan yok dediler, sadece ön ızgara ve arka stoplar, içinde hiç bir yenilik yokmuş, olsaydı bir yerlerden fısıldarlardı, fiyatlar güncellediğine göre, makyajlı civicin yüzünü göstrmesi yakıdır, satış konusunda ilk hamleden sonra çok kan kaybeetr sanırım
  • Makyajlı civiclerde navigasyon veya bluetooth felan yok arkadaşlar. kesinlikle yok. sadece ızgara ve bir kaç stop-far değişikliği hepsi bu. arka stoplar altıgen şeklinde.
    makyaj yapılmasa da adamlar bu zamı yapacaktı büyük ihtimalle çünkü dolardaki artışı bugüne kadar araba fiyatlarına yansıtmadık diyorlar bundan sonra daha da zam gelebilir diyorlar. gerçekten de dolar 1.2 iken de civic aynı fiyattı.
  • arka stoplar 6 gen değil 8 gen

gen=Köşe (Latince)

Dolardaki artışa bağilı olarak zamlar kaçınılmazdı
  • Bgn altunizade ayışığı servise gittim. gitmişken city ve makyajlı civice de baktım navigasyon fln yok sis farı, arka stoplar, ön ızgara ve farların ön tarafları biraz koyulaştırılmış.. bu kdr gördüm ben yenilik olarak.. zam konusunda ise kur artışını belirttiler sizlerinde dediği gibi..

City içinde civicten fazla satıcak dendi ama bana biraz saçma geldi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whynott -- 21 Şubat 2009; 17:11:48 >
  • ilk heves bazı tez canlılar atlar ama bence bu fiyatlarla hiç şansı yok

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.