Şimdi Ara

______ Yepyeni motorola 'ZINE Z5'___ '5 MPx' 'WI-FI' '3.5 mm' 'XENON FLAŞ' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
6.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bundan sonra motorola topiclerini motocular açsın, bizde ona yazarız. İnşallah tr'ye geldiğinde alacağım o zaman yenisini açarız, sorun değil.
  • telefon gıcık...
  • o arkadaki çıkıntı ne öyle... 5 mp olabilir ama illede çıkıntı olacakmıydı...
  • arkadaşlar şu olsun deyin ilk mesaja koyayım. ne istediğinizi anlarsam gerekeni yaparım.
  • Ya zaten bit kadar merceği var. O mercekten fazla bir şey beklemiyorum. Bir de o merceğer rağmen çıkıntı yaparlar ne iştir anlamadım.
  • "O ÇIKINTI KAMERA KALİTELİ OLSUN DİYE YAPILMIŞTIR" DÜŞÜNCESİ VERMEK İÇİN OLABİLİR Mİ...
  • Evet bencede kullanıcılar kameranın kaliteli olduğu izlenimine kapılsınlar diye. Sanki bizler hiç incelemelere bakmayacağızda. Ama eminim o kodak yazısı bir kişiyi etkileyecektir. Sonuçta herkes incelemelere ve yorumlara bakmıyor ki.
  • Kamerası N82 ve K850'den iyi zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Kamerası N82 ve K850'den iyi zaten.

resim var mı karşılaştırmalı ve aynı karelerle..
  • Var, Zn5 ile ilgili topiclerden birinde karşılaştırmalı fotoları eklemiştim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ferhat zorlu

quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Kamerası N82 ve K850'den iyi zaten.

resim var mı karşılaştırmalı ve aynı karelerle..

extreme arkadaşımızın bütün topiclerde verdigi inceleme linki...http://mobile.pconline.com.cn/review/0807/1363067.html

bu arada lg nin kf750 modeli cüssesinden beklenmeyen performans vermiş bence....

• 1.5 AY...
    CÜSSE ÖNEMLİ DEĞİL...
  • zn5 e rus eziyeti..................makina testine dikkat...

http://www.smape.com/en/reviews/motorola/Motorola_ZN5_crash_test.html
  • İnatla çalışıyor Sıvı testine 3 puan neden vermişler ki? O biraları kim içse kafayı bulur zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: El Fuego

İnatla çalışıyor Sıvı testine 3 puan neden vermişler ki? O biraları kim içse kafayı bulur zaten

ruslar pes etti resmen yavvv ...biranın içinden çıkınca yine çalışacak diye ödüm koptu.....
  • wuwww supemşş
  • Her Motorola gibi ZN5'in de malzeme kalitesi piyasa standartlarının üstünde. İnceleme testinde de zaten " Pentagon tedarikçisinden başkasını beklemezdik " yazıyor.
  • yanlız bisey sorucam konuyla pek ilgili olurmu bilemem,video çekimindeki kareleme hızı yükseldikçe daha çok ışık istemiyomuydu amatör çekim için yeterli oldugunu düşünüyorum.
  • 96*128 video formatının ise mms için koyulduğunu düşünüyorum, video yu nekadar büyütürsek o lens ve çekim formatı yüzünden görüntü gene kötü olacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HassicK_TherE

96*128 video formatının ise mms için koyulduğunu düşünüyorum, video yu nekadar büyütürsek o lens ve çekim formatı yüzünden görüntü gene kötü olacaktır.

video performansı bu cihazda eksik bırakılmış (176*144 15fps) bi sonraki kodak da giderilecegini düşünüyorum......

bu arada pikini pardon nikini bi deyiş istersen............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcebi001 -- 11 Ekim 2008; 8:55:44 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.