Şimdi Ara

Yepyeni tasarımıyla 6.Nesil iPod Nano; artık Multi-Touch destekliyor (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
0
Favori
45.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pil kullanım süresi ne durumda arkadaşlar? ne kadar kullanıyor sunuz, nasıl kullanıyor sunuz(radyo, sadece müzik, vs. kuulanım zamanları olarak)? günübirlik sarj gerektiyor mu? gerçektende söylenildiği gibi 24 saati gören var mı, ya da en azından 15 saatin üstünde kullanan?
  • adamlar 1984 den bu yana 1 tane kötü tasarımlı ürün piyasaya sürmediler gerçekten tebrikler Apple...
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkyr

pil kullanım süresi ne durumda arkadaşlar? ne kadar kullanıyor sunuz, nasıl kullanıyor sunuz(radyo, sadece müzik, vs. kuulanım zamanları olarak)? günübirlik sarj gerektiyor mu? gerçektende söylenildiği gibi 24 saati gören var mı, ya da en azından 15 saatin üstünde kullanan?

2 saat radyo,mp3 dinliyorum 2 gunde 1 sarj ediyorum,kullanima bagli sarji hizli gidebiliyor ama 1.1 surumu yuzunden onceden daha iyiydi.

24 saat olayi bana imkansiz gibi geliyor
    gercekten kullanan varsa bilemeyecegim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

quote:

Orijinalden alıntı: volkyr

pil kullanım süresi ne durumda arkadaşlar? ne kadar kullanıyor sunuz, nasıl kullanıyor sunuz(radyo, sadece müzik, vs. kuulanım zamanları olarak)? günübirlik sarj gerektiyor mu? gerçektende söylenildiği gibi 24 saati gören var mı, ya da en azından 15 saatin üstünde kullanan?

2 saat radyo,mp3 dinliyorum 2 gunde 1 sarj ediyorum,kullanima bagli sarji hizli gidebiliyor ama 1.1 surumu yuzunden onceden daha iyiydi.

24 saat olayi bana imkansiz gibi geliyor
    gercekten kullanan varsa bilemeyecegim

24 kesinlikle imkansızdır normal kullanıcılar için ama en azından 10-15 saati devirse bile büyük başarı bence. bunu tecrübe eden arkadaş olmuş mudur acaba?

• çok seviyorum şu aletleride pahalılar ya
  • 1.2 surumu cikmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Radyo olayı tam benlik iPad ve iPhone'da radyo modülü olmadıgı için internet paketinden yiyordu. Tasarımı ve dokunmatiği çok iyi . Multi-touch olması da süper .
    Ayrıca "Apple" yani .

Mersindeki Teknosalarda da 299 TL ise bu hafta içerisinde alabilirim .

:)
  • arkadaşa teknosa indiriminden 239 liraya aldık taksitle.saat oluyormuş aynı zamanda,birde çinden kordon sipariş verdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

1.2 surumu cikmis

Bende yeni sandım sürümü 1.2'yi zaten yüklemiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catharacta Skua

quote:

1.2 surumu cikmis

neler değişmiş.1.2de ? 1.1den büyük farklılıkları var mı ki ? bu arada ipod 6 kullananları görmüşken sorayım.saat teması 2 tane var siyah beyaz başka renkler temalar mümkün mü ? birde uygulama var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

quote:

quote:

1.2 surumu cikmis

neler değişmiş.1.2de ? 1.1den büyük farklılıkları var mı ki ? bu arada ipod 6 kullananları görmüşken sorayım.saat teması 2 tane var siyah beyaz başka renkler temalar mümkün mü ? birde uygulama var mı ?

ikonlar değimiş ve daha büyük olmuş tabiki küçültmek mümkün. Fitmess uygulaması ana ekrana gelmiş. 16 tane yeni saat var ki hiçbirine ihtiyaç duymuyorum açıkçası. Gördüklerim bunlar. Bu arada sadece siyah beyaz ekran oluyor. Uygulama maalesef yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Catharacta Skua -- 10 Ekim 2011; 21:50:32 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

1.2 surumu cikmis

ikonlar değimiş ve daha büyük olmuş tabiki küçültmek mümkün. Fitmess uygulaması ana ekrana gelmiş. 16 tane yeni saat var ki hiçbirine ihtiyaç duymuyorum açıkçası. Gördüklerim bunlar. Bu arada sadece siyah beyaz ekran oluyor. Uygulama maalesef yok.

Benim gibi saat olarak kullananlar için son güncelleme çok iyi oldu. sıkılmıştım 2 çesit saat temasından. şimdikiler ilk ikisinde daha iyi en azından. birde aşağıdaki linkteki lunatik LYNK çıksın 5 aralıkta o zaman süper olacak.

http://lunatik.com/lynk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANALKAPTAN -- 10 Ekim 2011; 22:00:47 >

• Evet ürün geldi veee Fotoğraflar,

Yepyeni tasarımıyla 6.Nesil iPod Nano; artık Multi-Touch destekliyor

Ürün gerçekten harika, bende bu kayışa taktım bakalım kısmet bir çıksın...

Not: iWatchz modelleri bu ürünün yanında kalite olarak ayvada sinek bilginiz olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 10 Ekim 2011; 22:19:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pocemonmutlu

Evet ürün geldi veee Fotoğraflar,

Ürün gerçekten harika, bende bu kayışa taktım bakalım kısmet bir çıksın...

ben burdan sipariş ettim.
    http://www.dealextreme.com/p/aluminum-alloy-case-silicone-armband-for-ipod-nano-6-black-73285

senin ki orjinal mi? ne kadara aldın ?

bu arada bu temalar mı yeni geldi harika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepeli06 -- 10 Ekim 2011; 22:20:46 >

• Fotograftaki lunatik orjinal mi cin mali taklit mi? Orjinali 80usd + 27 usd kargo ile nerdeyse 220 tl e geliyor. Cihazi ben 270 tl e aldim acikcasi neredeyse cihaz kadar parayi kayisa vermek pek mantikli gelmiyor. Dealextreme deki urunu alip kullanan var mi? Kalitesi nasil acaba... Orjinalinin bile aluminyum kalitesi apple dan cok uzakmis zaten. Bu sekilde yorum okumustum. Lunatik in 39 usd likleri de fena durmuyor. En azindan iwatchz dan kaliteli gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 10 Ekim 2011; 22:34:48 >
  • quote:

arkadaşa teknosa indiriminden 239 liraya aldık taksitle.saat oluyormuş aynı zamanda,birde çinden kordon sipariş verdim.

239 a nasil aldiniz? 299 tl ik fiyati teknosa hicbir kampanya ile birlestirmiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

Fotograftaki lunatik orjinal mi cin mali taklit mi? Orjinali 80usd + 27 usd kargo ile nerdeyse 220 tl e geliyor. Cihazi ben 270 tl e aldim acikcasi neredeyse cihaz kadar parayi kayisa vermek pek mantikli gelmiyor. Dealextreme deki urunu alip kullanan var mi? Kalitesi nasil acaba... Orjinalinin bile aluminyum kalitesi apple dan cok uzakmis zaten. Bu sekilde yorum okumustum. Lunatik in 39 usd likleri de fena durmuyor. En azindan iwatchz dan kaliteli gibi...

ben sipariş ettim bakalım,dediğin gibi orjinal çok pahalı bana göre. zaten saat olarak kullanılacaksa 450-500gibi güzel saatler alınırdı.gerçi ürünü arkadaş kullancak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

quote:

arkadaşa teknosa indiriminden 239 liraya aldık taksitle.saat oluyormuş aynı zamanda,birde çinden kordon sipariş verdim.

239 a nasil aldiniz? 299 tl ik fiyati teknosa hicbir kampanya ile birlestirmiyor...

bir önceki %50e varan indirim vardı.ankamall teknosa üründen 3-4 tane vardı.sorduk bunlarda indirim olmuyor mu hiç diye bugün indiriminiz var vs. vs. oda var evet indirimimiz dedi ve etiketi o ara güncelledi.299du ama biz deyince günelledi.tabi 239 oluncada o 3-4tanesi aynı anda bitti :) ürünü şuan arkadaşım kullanıyor.yalnız üründe bir sıkıntı oluştu ! ekranı düz tutunca sağ çerçeve kenarına parmakla basınca hesap makinasında iz olur ya onun gibi iz oluyor. servise verdi.yazılımsal sıkıntı yok demişler :D şuan öyle kullanıyor.2-3 teşhir daha denedik kimisinde oldu o problem kimisinde olmadı.sanırım yapışkandan kaynaklı.ama 239 olunca ucuz etin yahnisi.arkadaş tövbe etti bi daha teknosaya bulaşmayacak :D

• bende saat olarak kullanmaya kaar verdim detay verirseniz
  • saat aparatlarının çeşitlerini nereden görebiliriz ? yoksa luna tik olanda güzelmiş hani
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.