Şimdi Ara

Yepyeni tasarımıyla 6.Nesil iPod Nano; artık Multi-Touch destekliyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
0
Favori
45.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 150dolar verip hani alınır abdden ama türkiyede bu alate 350 400 lira verilmez.git touch al 100 150 lirra koy üstüne daha iyi
  • En geç 7 gün içerisinde teslim fiyatları görmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın:

http://ad.donanimhaber.com/qr.aspx?b=888
  • an önce aldım bende,ilk seferden mi bilinmez radyo dinliyordum 1 saatte bitti sarjı :s
    fullden bir diş azdı kullanıma baslarken..

24saat müzik diyorlar,bu sadece mp3te mi gecerli ?
    ilk defa sarja takarken uzun tutmak gerekir mi birde ?

ekleme: tamamen nasıl kaparız aleti ? üstten bir kere basınca sanki bekleme moduna alıyor :s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 28 Eylül 2010; 21:37:34 >
  • Çok iyi bir tasarım Multi-touch olması ayrı bir zevk katıyo
    apple işini iyi biliyo yaa
  • yaz başında 5g nano aldım gayet memnunum kullandıkça daha bi alışıyo insan bunuda denemek isterdim ama fiyat bu alet için çok pahalı 5g ile aynı fiyatı koymuşlar.
    5g teknosa 8 gb fiyatı 489du bu aletinde en ucuzu 449 falan olur
  • Arkadaşlar bugün doğubankda 6.Nesin Nanonun 8GB olanı 300 TL,16 GB ise 340 TL di.Pazarlığa açıklar,düşünenler varsa bilgisi olsun istedim.Saygılar...
  • Çok pahalı. 170 tl olsa max. kesin alınır ama 340 liranın üstüne 50-60 lira daha koyup iPod Touch 3.nesil almak var.
  • yeni nano ve touch elimde var isteyen pm
  • adım sayar gayet güzelmiş,atılan adım ve yakılan kalori gibi degeleri gösteriyor,bunun için nıke ayakkabı sart sanıyordum
    değilmiş,süper oldu bu.
  • Bu alette çok şirin ama kafam karıştı yhaa ipod touch 4 gen mi yoksa nano 6.nesil mi yardımllarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Çok pahalı. 170 tl olsa max. kesin alınır ama 340 liranın üstüne 50-60 lira daha koyup iPod Touch 3.nesil almak var.

170 TL olmasının imkanı yok çünkü ABD fiyatı zaten 149$
  • arkadslar alan kişinin yorumları varmı ya alan memnun mu bilgi verebilir mi
  • 2 haftaya yakın kullanıyorum gercekten müthiş.Durakta otobüs beklerken yere düşürdüm,içim cız etti,ama ekranda bırakın kırılmayı tek bir çizik bile olusmadı,öte yandan bugun tek diş sarj ile tam 2 saat müzik keyfi yasattı,o tek dişte eve geldim hala bitmedi. önceden 4.nesil vardı,6.nesil aldıgıma cok memnunum

abde de 165$ falan bu cihaz sanırım,burdada haliyle kar koyup satıyorlar 350TL den fazla vermeyin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 15 Ekim 2010; 16:11:34 >
  • Arkadaşlar bu ürün 2.5mm mi yoksa 3.5mm mi kulaklık çıkışına sahip?
  • http://store.bilkom.com.tr/ Ürün Türkiye'de ama fiyatlar coşmuş!
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulmate

http://store.bilkom.com.tr/ Ürün Türkiye'de ama fiyatlar coşmuş!

Harbiden fiyatlar coşmuş 8gb olanı 411 TL Gerçi yukarıda yazdım ama birdaha söyliyeyim,doğubankda 8gb olanı 280 TL ye bıraktılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrhusnu -- 16 Ekim 2010; 10:34:43 >
  • 3.5mm
    quote:

Orijinalden alıntı: bLind35

Arkadaşlar bu ürün 2.5mm mi yoksa 3.5mm mi kulaklık çıkışına sahip?
  • Arkdaşlar Ben Ürünü Çok Begendim.İpod Shuffle 3. nesil almayı düşünüorudum.çünkü o çok küçük ve kullanışlı.sonra bu ürünü gördüm çok begendim hem istediğim gibi kücük ,clipsi var ve en iyisi ekranı var.(hemde dokunmatik). Gecen Gün Caddedeki Pupa ya gittim. Full Apple Ürünleri Satılıor.Adam Bana 8 gb 410 tl 16 gb 510 tl dedi. Tabi Hemen Kararımı Deiştirdim Çünkü Böyle Bir Ürün İçin Cok Pahalı.Sonra Babamın Bir Tanıdıgının Mısıra Gidecegini Duydum Sonrada Dubai Ye Gidecekmiş. abd De 8 gb 149$ 16 gb 179$. Sizce Abd ile mısır veya dubai Arasında Fiyatlar Değişir Mi ? Yani Daha Pahalı Mı Olur Daha Ucuz Mu Olur ? Birde Mısırda Mı Daha Ucuz Olur Dubai Demi Ona Göre Söyleyecegim Nerden Alacagını ?

Şimdiden Tesekkürler...
  • Arkdaşlar Ben Ürünü Çok Begendim.İpod Shuffle 3. nesil almayı düşünüorudum.çünkü o çok küçük ve kullanışlı.sonra bu ürünü gördüm çok begendim hem istediğim gibi kücük ,clipsi var ve en iyisi ekranı var.(hemde dokunmatik). Gecen Gün Caddedeki Pupa ya gittim. Full Apple Ürünleri Satılıor.Adam Bana 8 gb 410 tl 16 gb 510 tl dedi. Tabi Hemen Kararımı Deiştirdim Çünkü Böyle Bir Ürün İçin Cok Pahalı.Sonra Babamın Bir Tanıdıgının Mısıra Gidecegini Duydum Sonrada Dubai Ye Gidecekmiş. abd De 8 gb 149$ 16 gb 179$. Sizce Abd ile mısır veya dubai Arasında Fiyatlar Değişir Mi ? Yani Daha Pahalı Mı Olur Daha Ucuz Mu Olur ? Birde Mısırda Mı Daha Ucuz Olur Dubai Demi Ona Göre Söyleyecegim Nerden Alacagını ?

Şimdiden Tesekkürler...
  • bende amerikadan aldım gercekten cok hos ve guzel bir alet.Cebinizde oldugunu bile anlamıyorsunuz.sarjı baya gidiyor.Kulaklıgı sanırım kendisinden ağırdır. 300-400 tl verilmez ama abd fiyatını da kesinlikle hakediyor bence
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.