Hijyen açısından hiç güzel bir görsel değil bence. Bulundukları yerde günde kaç bin tane insan geçiyor. İbadet edilir kimse ibadet etmesine karışmıyor ama bence bu görsel çok yanlış. Ne oldu orada o namazı kılınca başı göğe mi erdi oradakilerin ? Böyle böyle yaparak dünya da en son virüsten arınacak ülke biz olacağız bu gidişle... |
YER İSTANBUL ŞİRİNEVLER REZİLLİĞE BAKARMISINIZ SS Lİ (13. sayfa)
-
-
Hocam yatay çekimden dolayı yan yana görünüyorlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: th9
protestolar,eylemlerin bir amacı var kimse keyfinden çıkıp kendini yormuyor, insanlar rahat yaşasın diye bütün bunlar,fakat siz halinizden memnunsunuz sanırım, acaba niye memnunsunuz.homofobikmisiniz, üniversitelerin özgürlüğünemi karşısınız yada cinsiyet farketmeden herkesin eşit olmasımı sizi rahtsız ediyor?Aaaaa olur mu canım agtrölüm, sonra tayyipçiyim sonra homofobikim, sonra sübyancıyım!
Dostum hangi protestoda maske mesafe uygulanmış gösterir misin? MMT kuralının sağlam uygulandığı tek mekan ibadethaneler hiç kusura bakma kin kusma boş yere.
-
zoruna mı gitti paşam insanların namaz kılması? güzel güzel sizin gibileri delirttiğine göre demek ki doğru yoldayız hamdolsun
-
quote:
Orijinalden alıntı: FatihTSFCBenim bulunduğum yerde de 4 sokak ara ile 3 farklı cami var. 1 tanesini dolduruyorlar, diğer camilere geçmek yerine dolu olanın etrafındaki 2 sokağı kapatıp namaz kılıyorlar. İlk zamanlar diğer camiler dolu diye sokakta kılıyorlar sandım, diğer camiler boşmuş meğer. Bu şova gerek var mı, bilmiyorum. İnsanların ibadetini yargılamıyorum, yanlış anlaşılmasın. Sorun şu; diğer camilerde kılmak yerine neden sokakta kılıyorsun?
Aynısı bizim burda da geçerli geçen bizim sokağı tamamen kapatmışlar oysaki 400 metre çapta daha 4 cami falan daha var onlar bomboş duruyor bizim sokaktan insan geçmez normalde Cuma günü full insan oluyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kisma
Boşunu yaptın şimdi inine dönKes
-
quote:
Orijinalden alıntı: Adolf_Hitlerzoruna mı gitti paşam insanların namaz kılması? güzel güzel sizin gibileri delirttiğine göre demek ki doğru yoldayız hamdolsun
Huhahaha hitlerci
-
İngiltere halkına düzenli olarak aşı uygulaması yapılıyor. Şu anda 2-3 bin vakaları var onların maske takmaması gayet normal. Hatta hazirana kadar komple bitirmeyi düşünüyorlar virüsü. -
Senin ibadetin yüzünden ben hastanelerde acı çekmek zorunda değilim. Annem veya babam ibadetin yüzünden acı çekmek zorunda değil. Sen ve senin gibiler bunu anlamıyor işte.Şunu da belirteyim de bunu da anlamazsın şimdi
(Senin ibadetin derken bende Müslümanım)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bertan1907 -- 29 Mart 2021; 13:49:17 > -
ibadethaneler mi :) onlar daha virüse inanmıyor maskeyemi inanıcaklar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Boş yapma yer yok ne yapacağız. yarım saat sabredin daa
-
Abi siz niye milletin namazına niyazına karışıyorsunuz?
Dinlerin özellikle "yol" kısmını, anlayışını biraz düşünürseniz çok daha kolay olur bu insanlarla barışık yaşamak.
En saldırmamanız gereken kısımlara saldırıyorsunuz. Yok çarşaf, yok burka, yok namaz. Yahu bunlar kişisel özgürlükler. Hem saygı gerektirir hem de rahat olabileceğiniz ve üstüne sizi hiç ilgilendirmeyen meselelerdir.
Meydanlarımız zaten sıkış tepiş. Nüfus yönetimi daha iyi olsa çok şey hallolur.
-
Ne sen ne senin annen nede baban ve aynı şekilde benim ailem benim dinimden üstün olamaz şerefli İslam Dini tartışmaya açık bir konu degildir sen tıpkı mekkeli müşriklerdensin ALLAH ı biliyorum dinim İslam ben İbadetimi ederim ama ALLAH benim işlerime karışmasın hayatıma karışmasın derlerdi.. Sana bir şey diyeyim mi Şüphesiz ALLAH nurunu tamamlayacaktır..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Başlığından zihniyetin belli ama söyleyeyim, Kaldırımı yalamadığınız sürece kaldırımdan virüs kapma ihtimaliniz yok.
Herkesin kendi seccadesi var maskesi var. Ayrıca açık alan.
Türkiye de maske mesafe konusuna Camiilerden daha çok dikkat edilen yer çok azdır.
-
Sana bir şey demek istiyorum. Sen bitmişsin, ciddi diyorum sen bitmişsin. Sen kendi dinin için aileni feda edecek hale gelmişsin.Kendi aileni düşünmüyor olabilirsin saygı duyarım ama senin bencilliğin yüzünden bana veya aileme zarar gelmesine sonuna kadar karşı çıkarım.Kendimi ailemi korudum diye bir Allahın kulu da bana kafir, müşrik muammelesi yapamaz!!
-
ben turist olsam afganistan'a mı geldim pakistan'a mı diye şüpheye düşerim ulan zaten adım başı cami var kıçını kaldır 2 mahalle ötede içeride kıl namazını şovmenlik yapacağına. yobaz dolu orta doğu çöplüğünde sıradan bir manzara.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rampage -- 30 Mart 2021; 12:54:18 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X