Şimdi Ara

YER İSTANBUL ŞİRİNEVLER REZİLLİĞE BAKARMISINIZ SS Lİ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
2
Favori
23.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
171 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Caddeyi kapatmaya hakları yok o yüzden rezillik desen tamam. Lakin sen virüsden gam vuruyorsun. Mesafe var maskede var o zaman sıkıntı yok?

Bir de show diyenler var. Yer kalmadı diye dışarıda namaz kılarak kime show yapmış oluyorlar biri aydınlatsın.

• Vay bee ne günlere geldik adam cuma namazı vakti millet yolda namaz kılıyor diye fotoğraf atmış kendiside aylak aylak geziyor ne utanmazlar var ya insan saklar cumaya gitmediğini buda açık açık foto çekiyor.

• İbebe bir kaç ay önce bir sürü sefer sayısını kıstı da şimdi arttırdı birazcık.

Haberlere çıkmasa balık istifi gibi otobüslere devam edecektik.

Havuz medyasının az da olsa faydaları var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kisma

Bu mesaj silindi.

Sivilleri öldürmek de dahil mi?

• Pardonda emri ben vermiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kisma

Pardonda emri ben vermiyorum

Eylemlerini destekliyorum dediniz de ondan sordum. Yani bu eylemini de destekliyor musunuz yoksa savaş suçu olan eylemlerini desteklemiyor musunuz?

• Ben savaş olaylarıyla alakalı çoğu eylemini destekliyorum. Ha çocuklar siviller ölüyordur onu bilemem emri ben vermiyorum. Birileri bu doğrultuda bedeli ödemek zorunda. İsrail polemik yapıcak bir ülke değil..

• quote:

Orijinalden alıntı: Broon

Ben destekliyorum nüfusları azalır

boş yapma. normalde de kalabalık diyor orası, 7 gün dolu gezenlere ses etmiyonuz namaz kılanlara mı takıldın algı yapma!

• izayoi kullanıcısına yanıt
    Sanki başka cami yokmuş gibi, normalde kalabalık olan yerlerde kılmalarının sebebi nedir.

Algıymış, sizin gibiler anlatılan şeyi anlamıyor, yapılan algıyımı anlayacak hahahah.
  • Broon kullanıcısına yanıt

Ahahah çok iyi dediniz. Her şeye algı diyorlar.

Hayatta her şeye algı ve komplo teorisi olarak yaklaşarak nasıl yaşıyorlar merak ediyorum.

• Çok yakın oturmuşlar ama ben de dışarıda kılıyorum. Mesafeme dikkat ediyorum. Açık açık din düşmanlığı yapmayın. Cuma namazı farzdır. Her yere girip çıkıyorsunuz. AVM ler tıklım tıklım. Her yer sikoklar ana baba günü. İş namaza geldi mi efendim sosyal mesafeye dikkat edilmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Broon

Sanki başka cami yokmuş gibi, normalde kalabalık olan yerlerde kılmalarının sebebi nedir.

Algıymış, sizin gibiler anlatılan şeyi anlamıyor, yapılan algıyımı anlayacak hahahah.

mahsus yapıyon harbiden anlamıyon mu. bilip bilmeden ulusa sesleniş yapma. caminin içi önce gelenler tarafından dolunca ve içeride yer kalmayınca, o anda vakitten dolayı başka bir camiye gitme imkanı bulunmuyorsa mecburiyetten dışarıda kılınır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7EE534877

Ahahah çok iyi dediniz. Her şeye algı diyorlar.

Hayatta her şeye algı ve komplo teorisi olarak yaklaşarak nasıl yaşıyorlar merak ediyorum.

aynen bi sen zekisin dimi, senin gördüğünü herkesin görmemesi gibi bi durum yok önce şu bütün sırrı çözmüş kafasını bırak. normalde 7 gün orası dolu olunca sorun etmeyen bahsini bile açmayan haftanın 1 günü 2 saati namaz için dolu olunca virüs virüs diye gezen adam algı yapıyordur. ama anlamanı beklemiyoruz tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: RundeLL

Doğal seçilim diyeceğim ama bize de bulaştırır bunlar.

dışarıda haftanın 7 günün kalabalığını dert etmiyon da haftanın 1 günü 2 saatlik olan namaz ibadeti mi dert oldu. ulan rahatsızsan evden çıkma otur aşşağı.

• Evet ben zekiyim. Ortada bir sır yok her şey çok net. Dallandırıp budaklandırıp altında farklı niyetler arayan sizlersiniz.

@izayoi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7EE534877 -- 28 Mart 2021; 17:59:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

Madem bu bölgede böyle bir talep var, taksimin göbeğine kimsenin gitmediği cami yapacağına bu bölgede arttırsınlar.

Hep şov işleri, inanılmaz antipatik. He cemaatte de sıkıntı var. İlla burnunun dibinde olacak. 10 dakka uzakta boş camiye gitmez, burnunun dibindeki hınca hıç camiye gider

haftanın 7 günü olan kalabalığı 1 kere sorun ettin mi. hayır o zaman bulaşmıyor da bunu mu dert ettin sadece. rahatsızsan geçmicen ordan bu kadar basit. algı yapmıcan.

• izayoi kullanıcısına yanıt

Ne alaka ALLAH katı falan yahu konuyu nereye çekiyorsunuz.

Farkında olsaydılar caddeyi böylesine kapatmazlardı. Biz haklıyız biz biliriz kafasıyla bencilce yaşıyorlar. Sizde diyorsunuz ki caddeden geçmeyin bak sen bak.

Ben diyorum ki tamam yola taşabilirler ama yolun tamamını kapamamaları gerek diyorum.

Size laf söylemeye gelmiyor hemen altında bir düşmanlık bir farklı niyet arıyorsunuz kendinizi haklı çıkarmak için buna ihtiyaç duyuyorsunuz.

Neyse ya size laf anlatılmaz. Algı bunlar hep algı kendinizi öyle avutun siz haklısınız.  

• Herkes işine geldiği an virüsü yok sayıyor bu insanlar da suçlu ama tek değiller.

Namaz, parti, miting, yemek yerleri, düğünler hepsi aynı şeyin laciverti. Stadlar açılsın tribünler de böyle olacak.

Bu yüzden ilk taşı günahsız olanınız atsın.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.