Şimdi Ara

Yeraltından Notlar Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kitabı okuyan neredeyse herkes kendini kahramanla bağdaştırmıştır, ama bazıları hakikaten onun gibi hissetmiştir, sizce bu empatiyi kurabilen kişiler zavallı mıdır yoksa sadece yeraltı adamı mıdır?

• Bence yeraltı adamı ve aynısı Tutunamayanlar içinde geçerli eğer gerçekten onlar gibi olsalardı oraya o yorumları yazacaklarını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 8 Şubat 2017; 16:49:55 >
  • mesaj spoiler içerir.

Dar kaldırımda yol verme kısmı. Sence ezik olmayan bir insan bunu bu derece kafaya takar mı? Hep ezilmiş zaten, bunda kendisini bulan da zavallıdan ziyade ezilmiş diyorum ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu dışı ama bu kitabı okuyanların şu filmi de izlemesini öneririm. Böylesine efsane bir kitabın hakkıyla uyarlamasını yapmak çok zor iş, şu ana kadar kaç tane Dostoyevski uyarlaması film duydunuz mesela? Ben pek duymadım çünkü o psikolojiyi yansıtmak her yönetmenin harcı değildir. Ama bunu nispeten olsun hakkını vermiş adam, üstelik yerli film olması ayrıca gurur sebebi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fyodorleo

Konu dışı ama bu kitabı okuyanların şu filmi de izlemesini öneririm. Böylesine efsane bir kitabın hakkıyla uyarlamasını yapmak çok zor iş, şu ana kadar kaç tane Dostoyevski uyarlaması film duydunuz mesela? Ben pek duymadım çünkü o psikolojiyi yansıtmak her yönetmenin harcı değildir. Ama bunu nispeten olsun hakkını vermiş adam, üstelik yerli film olması ayrıca gurur sebebi.

İlk defa gördüm, izleyeceğim, teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.