bozdur ye paraları catır catır bulunan mal bulanındır ne günahı yok artık sanki bulmadında gasp ettin
quote:
Orijinalden alıntı: kdr07
yerden geldi sende yere ver ağaç dik o parayla şaka bir yana ben olsam bozdurup yolda gördüğüm gerçekten fakir olduğuna inandığım birine verirdim;)
Alıntıları Göster
O altının bir işe yaramasını istiyorsan bana yolla birtane joystick alırım kendime :D
quote:
Orijinalden alıntı: döküntü
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
tutanağa geçti, altın da bulundu ama bulunmadı dendi, kim uğraşır? polise güveniyoruz yaa deli gibi hemde adamlar bulunmadı diyosa "ağanın sözü üzerine söz mü olur".
döküntü sende polis açılımıyla mı görevlendirildin hayırdır ikna turları filan düzenliyosun, muhalefet sana destek vermez benden söylemesi.
açıkcası deli gibi polis olmak istiyorum. az kaldı bi alım yapsınlar da
quote:
Orijinalden alıntı: oneMoreCupofCoffee
tutanağa geçti, altın da bulundu ama bulunmadı dendi, kim uğraşır? polise güveniyoruz yaa deli gibi hemde adamlar bulunmadı diyosa "ağanın sözü üzerine söz mü olur".
döküntü sende polis açılımıyla mı görevlendirildin hayırdır ikna turları filan düzenliyosun, muhalefet sana destek vermez benden söylemesi.
açıkcası deli gibi polis olmak istiyorum. az kaldı bi alım yapsınlar da
Alıntıları Göster
buldugun yer mahalle arası falansa bekle sahibi çıkar ama degilse sat sanada bir ögüt
altın yere düşmekle degerini kaybetmez git sat.
ihtiyacın var ise kullan yok ise ihtiyacı olan birine ver. Nereden bulacaksın sahibini ?
quote:
Orijinalden alıntı: ChuckyPancamo
ihtiyacın var ise kullan yok ise ihtiyacı olan birine ver. Nereden bulacaksın sahibini ?
Şİmdi gidin ve diğer 3 parçasını da bulun!!! ve tam altın yapın..
quote:
Orijinalden alıntı: kersoz2003
Şİmdi gidin ve diğer 3 parçasını da bulun!!! ve tam altın yapın..
Bozdur harca bilader.Yapıcak başka bir şey yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Ac Hartge
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
bozdur harca gitsin
quote:
Orijinalden alıntı: *seymA
bozdur harca gitsin
Alıntıları Göster
Öğle namazına camiye koş. Hocaya danış. Ona göre bişey yap
quote:
Orijinalden alıntı: mclarenmercedes
Alıntıları Göster
Dostum o çeyrek gerçekten seni rahatsız ediyorsa bozdur ve parasını Haiti'ye yardım olarak aracı bir kuruluşa götür. İstersen gönül rahatlığıyla harca sen bilirsin...
ben psp bulmuştum hiç kullanmadım arada şarja takıyorum bi şey olmasın diye sonra tekrar dolaba koyuyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: mclarenmercedes
Alıntıları Göster
konu açmana bile gerek yok bozdur bozdur bozdur harca.
quote:
Orijinalden alıntı: Reco.
konu açmana bile gerek yok bozdur bozdur bozdur harca.