gunduz gezerken yerde parlayan bişey gordum aldım elime mavı kurdeleli altın aldım cebe attım altını napacagimi bilemedim bozdursam gunahmı ?
lutfen fake make diye zirvalamayın yemin billah buldum
Etrafında durumu kötü olan bir aileye ver.Fakat bozdurup ver çünkü altın olarak verirsen sahte mi bu dalga geçmesinler diye şüpheye kapılabiliyorlar
kilisede günah çıkart
Karakola götürmelisin.
Ye.
no ss no güven.
yerden geldi sende yere ver ağaç dik o parayla şaka bir yana ben olsam bozdurup yolda gördüğüm gerçekten fakir olduğuna inandığım birine verirdim;)
bozdur ye paraları catır catır bulunan mal bulanındır ne günahı yok artık sanki bulmadında gasp ettin
O altının bir işe yaramasını istiyorsan bana yolla birtane joystick alırım kendime :D
tutanağa geçti, altın da bulundu ama bulunmadı dendi, kim uğraşır? polise güveniyoruz yaa deli gibi hemde adamlar bulunmadı diyosa "ağanın sözü üzerine söz mü olur".
döküntü sende polis açılımıyla mı görevlendirildin hayırdır ikna turları filan düzenliyosun, muhalefet sana destek vermez benden söylemesi.
açıkcası deli gibi polis olmak istiyorum. az kaldı bi alım yapsınlar da
buldugun yer mahalle arası falansa bekle sahibi çıkar ama degilse sat sanada bir ögüt
altın yere düşmekle degerini kaybetmez git sat.
ihtiyacın var ise kullan yok ise ihtiyacı olan birine ver. Nereden bulacaksın sahibini ?
Şİmdi gidin ve diğer 3 parçasını da bulun!!! ve tam altın yapın..
quote:
Orijinalden alıntı: kersoz2003
Şİmdi gidin ve diğer 3 parçasını da bulun!!! ve tam altın yapın..
Bozdur harca bilader.Yapıcak başka bir şey yok.
bozdur harca gitsin
Öğle namazına camiye koş. Hocaya danış. Ona göre bişey yap
Dostum o çeyrek gerçekten seni rahatsız ediyorsa bozdur ve parasını Haiti'ye yardım olarak aracı bir kuruluşa götür. İstersen gönül rahatlığıyla harca sen bilirsin...
ben psp bulmuştum hiç kullanmadım arada şarja takıyorum bi şey olmasın diye sonra tekrar dolaba koyuyorum...
konu açmana bile gerek yok bozdur bozdur bozdur harca.