Bildirim
Yerden ısıtma için kombi önerisi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bende yerden ısıtma sistemi kullanıyorum. sitemizde herkes viessmann vitodents 50 kullanıor. şuan bir sıkıntı yok. -
Zemin parke mi doseli yoksa seramik mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
koridorlar , mutfak ve banyolar seramik
odalar laminant -
%80 lamine parke kalanı seramik olacak.. -
Laminant parke doseli odalarda isinabiliyor musunuz? Parkeler yerden isitma icin uygun mu? Parke dosenirken yerden isitma icin farkli biseyler yapilmis mi? Yerden isitma sistemlerine cok merak ediyorum aama etrafimda hic ornegi yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
seramikler laminant parkelere göre daha iyi ısınıyor.
laminant parkeler veroxflor markası 8mm -
Yerden ısıtma için dünyaca ünlü bir markayı önerebilirim, en son türkiyede de ofis açtıklarına dair haberler okumuştum ama siz yine de bir araştırın bence. Fraenkische isimli bir alman markası, oldukça başarılı olduklarını okudum, hatta onlarla çalışan birkaç tanıdığım büyük firma da var. Veya fraenkische yerden ısıtma olarak da aratırsanız nette bulabilirsiniz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X