fifa 11 pc versiyonunda mesela ceza sahası dışındayız yerden şut çekmek istiyoruz top havalanmasın istiyoruz nası yapıyoruz. tuşu var mı ?
2 kere şut çekme tuşuna kısa kısa basıyorum yerden ve sert atıyor.
arada havalandığı da oluyor ama tam çözemedim daha
controller help kısmından yerden şut, plase şut, aşırtma şut veya yerden orta, havadan ön direğe, havadan uzaktaki adama orta gibi kombinasyonları görebilirsin.
oyunda barı doldurmak sertlik anlamında değil galiba ?! barın ne kadar dolduğu yüksekliği ayarlıyor sanıyorum. çok az dokunduğumuzda top yerden gidiyor. sertlik konusuda anolog stiği ileri ittirmemizle oluyor galiba.fifa 10 u xbox ta oynamış biri olarak tutorial videolarına bakıyım dedim ; ama videolar yoktu. pc versiyonunda tutorial videolara yer verilmemiş. youtube dan konsol videolarına baktım. oyun biraz değişik olmuş pc den . mesela penaltı kurtarmak için sağ anolog stiği kullanıyoruz vs . genel olarak beğendim oyunu ( oyunları pc de oynamayı seven biri olarak )
quote:
Orijinalden alıntı: wildlove
controller help kısmından yerden şut, plase şut, aşırtma şut veya yerden orta, havadan ön direğe, havadan uzaktaki adama orta gibi kombinasyonları görebilirsin.
ben göremedim sen sölermisin ? oyunun pc versiyonundan bahsediyoruz dimi ?
Bilen biri şu şut çekme olaylarından fln bi bahsetse süper olcak.
Açılan ortalara vurma olayları fln. Kafa topları vs...
quote:
Orijinalden alıntı: ultragamer
quote:
Orijinalden alıntı: wildlove
ben göremedim sen sölermisin ? oyunun pc versiyonundan bahsediyoruz dimi ?
evet pc versiyon. ana menüde my fifa11'den help'e oradan da general gameplay'e geliyoruz. LT ve RT tuşları ile sayfayı çevirip kombinasyonları ve basit tuşları görebilirsin..
tamamda panpa bunlardan hangisi yerden şut sölesene :D
quote:
Orijinalden alıntı: ultragamer
tamamda panpa bunlardan hangisi yerden şut sölesene :D
finesse shot dediği ayak içi ve genellikle yerden atıyor. normalde zaten o anki pozisyonuna göre ve ayağının durumuna göre şut atıyor. ne bileyim pozisyonuna göre quaresma usulü trivela ile de vurabiliyor ve bu yerden veya biraz daha havadan gidebiliyor. sen finesse shot'u dene. olmazsa arena da çalış, uygun bir şeyler bulursun;)
frikikte "driven shot" diye bir özellik var.. adam değiştirme tuşu + şut tuşuna basarsanız topu zımba gibi yolluyor kaleye.. tabi barın sonuna kadar basarsanız gene top havalanıyor.. normal şut tuşuna göre daha etkili vuruyor ama gol olması genede zor.. frikikte böyle ama aynı tuş kombinasyonu oyun içindeyken aşırtma şutu oluyo...
C+D dene
C+D ne ?
Klavyeden mi oynuyorsun ?
gamepad
çözemedim hala
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme