Şimdi Ara

YERDEN YÜKSEK... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
6.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu kadar tez /antitez sonrası en mantıklı dizel otomatik araç 2016 model 10k km altı ve 65k tl altı fiyata alınabilecek citroen C4 devetabanı! Shine versiyonda cam tavan , aşırı düşük yakıt tüketimi , ne de olsa yengeğanım kullanacaksa airbump sistemi, makul 2. el vs.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3008 dizel otomatik o paralara temiz bulunur.
  • yerden yüksek araba alacaksan tabi ki X5 alacaksın.
  • 3 kuruşa 5 köfte olmaz. O dar, bunun vergisi fazla, bunun malzemesi kötü,sonuç bütçeniz size uygun araca yetmiyor... Siz d-suv istiyorsunuz vergisi az olsun kaliteli olsun bunun sonucu crv dizel otomatiktir. 2. el temiz 130 a anca alirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunball

Öncelikle zahmet edip,cevap yazdığınız için teşekkür ederim.Mokka çok dar;4 kişilik bir aileyiz,renegade de dar geldi (Hoş,bütçemi de aşıyor.)

B segmenti crossover ne bekliyorsun anlamadım.O zaman parayı arttır C suv bak.Hem otomatih hem dizel hem temiz o fiyata bulamazsın.Bulacagın B crossover olur.

C segmenti araçların hepsi yere yakın.Seni C segmentinde sadece fluence kurtarır.Sonra fluence neden yol tutmuyor deme.Aynı lastik boyutlarını ele aldıgında araç yerden yükseldikçe yol tutuş azalır gövde salınımı artar.Bunun için ya yere yakın olacak yada lastik tabanını arttıracaksın.

Ya ufak tefek setlerde altını sürtmeye razı olursun yada B crossover.
  • Adam emmeye gelmiyor gömmeye gelmiyor yok içi dar yok vergisi fazla 3 kuruşa 5 köfte olmaz kardeşim.2001-2004 arası Mercedes ml 320 yada Porsche Cayenne'lere bak.

Ve alacağın suv kesinlikle corolladan daha iyi yol tutuş sağlamayacak basık araba daha iyi yol tutar.Yere yakın diye arabamı satılır.Madem refleksin yetmiyor çukuru görmeye önle arkaya lip taktir hiç değilse lipler kırılır bir şey olursa.Normal arabanın 20yle girecegi tumsege sen 15le gireceksin olumsuz bir durum yok ortada.Neyse amarok falan bak sen iyi gider.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sunball S kullanıcısına yanıt
    70 bine aklıma Sportage den başka birşey gelmiyor vallahi hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onur bey,tarzınız hiç hoş değil
    İşinize gelmiyorsa cevap yazmazsınız
    Haddinizi aşmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: sunball

Suv daha uygun olur sanırım.Ama bütçemi yormayacak,piyasası da olan,geniş bir suv

bütçe kısıtlıysa alırken yormasa da kullanırken yorar suv. lastiğiyle, yakıtıyla, masrafıyla yorar...
  • sunball S kullanıcısına yanıt
    Ben satmıyorum kullanıyorum , espri yaptım sanal da olmadı sanırım kusura bakmayın
    Pejo 2008i alternatif olarak değerlendirmenizi isterim, yerden yüksek iç hacim tatminkar yakıt ekonomik, kalite sınıfına göre iyi, bayan için de ideal

• Bobera10 B kullanıcısına yanıt
    Ben anlayamamışım.Siz kusura bakmayın.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.