arkadaşlar. .. laptop bilgisayarımda dvd izleyemiyorum ... ne tür bi codec bulmam ve indirmem lazım bu konu hakkında bi deneyimim yokta ... dvd okuyucun varmı diye sormayın kızarım :)
yardım edebilcek yokmu :S
cyberlink powerdvd 7 yi yükle o sana yeter,teknik yardıma açsaymışsın daha ii olurmuş konuyu...
burası zaten teknik yardım değilmi :)
Nasıl olsa laptop muş makine. Bir bilgisayarcıya git. PowerDVD veya WinDVD yüklesin. 5 veya 10 YTL tutar. Hatta arkadaşlarında bile vardır.
Bu nereden izleyeceğinize bağlı. Bir de hangi playerdan izleyeceğinize. ACE Mega CodecS Pack'i indirip kurun, sorunsuz çoğu formatı ve uzantıyı okur WMP.
bi bilgisayarcıya gidip ... onları indirceğime elimde ... intgernet var mutlaka bulurum ... teşekkür ederim ermanpac ... bi deniyim
Rica ederim.
ACE Mega CodecS'i indirin ancak kurulum aşamasında sürekli ileri diyerek kurmayın. MPEG-2 Video ve Audio Encoder'ları kurun, özellikle Elecard-Moonlight olanları. Tüm filtre ve codecleri tek tek seçin, daha sonra codecler çakışabiliyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme