Şimdi Ara

yerleştiğim bölüme gitmezsem seneye kaç bin geri atarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • diploma notum 63.bu sene yerleştiğim bölüme gitmezsem seneye sınavda ortaöğretim başarı puanım yarıya ineceğinden tyt de,sayısalda ve eşit ağırlıkta kaç bin geri atarım.

• Bunu bilmek mümkün mü sence? Ayrıca sıralamana göre de değişir.
  • 63 obp zaten seni deli gibi atacak bi de kırık ohh ohh. 90 obpsi olan birisine göre 35 puan geride başlayacaksınız bu da nereden baksan 12 ayt sorusuna eşit. böyle bi işe kalkışmayın çok atar.

• hocam 63 zaten geri atar yarısı hayli hayli atar. ki kaç bin yapacağınıza göre de değişiyor.
  • kırıkla deneyecekseniz hocam 2 yılı gözden çıkarın bence

bu sene yerleşirseniz hem yks hem ingilizce çalışın bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Autghust34 -- 7 Ağustos 2023; 17:30:38 >
  • Autghust34 kullanıcısına yanıt

bu sene tercih yapmayayım mı.sayısalcıyım.tyt ve eşit ağırlıkta 1milyon 450 binciyim.sayısalda 1 milyon 120 binci yim.1 kez mezuna kaldım.2.kez mezuna kalsam eşit ağırlıkta 200-250 bine girermiyim

• bu sene tercih yapmayayım mı.sayısalcıyım.tyt ve eşit ağırlıkta 1milyon 450 binciyim.sayısalda 1 milyon 120 binci yim.1 kez mezuna kaldım.2.kez mezuna kalsam eşit ağırlıkta 200-250 bine girermiyim.

TYT 1milyon 450 bin sıralamamla, 1 milyon 100 bin olan bilgisayar progcılığını alma şansım nedir

• şöyle düşün 110 tyt 78 ayt yapsan bile en fazla ilk 15k yapabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.