Şimdi Ara

Yerli geliştiriciden minimalist bulmaca oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yerli geliştiriciden minimalist bulmaca oyunu

Daha önce Stone Balance oyunu ile haberini yaptığımız Nczn Design bünyesine katıldığı başarılı girişim İnfinity Games için ilk oyununu yayınladı. Hedef adlı bulmaca oyunu büyük ilerlemeyi yansıtıyor.

Hedef oyunu neler sunuyor?

Hedef adlı oyun topu verilen üçgenlerle yönlendirerek portala sokmanızı amaçlıyor. Yol üzerindeki tüm yıldızlara dokunmak zorunda olduğnuzu için strateji gerektiriyor. İlerleyen bölümlerde pek çok engel var ve bunların da hesaba katılması gerekiyor.

Ayrıca Bkz.The Walking Dead yaratıcısı, Rick Grimes filminin diziden farklı olacağını söylüyor

100’den fazla bölüme sahip olan oyun minimalist grafiklerle tasarlanmış. İlk etapta tek bir üçgen ile başlanırken sonrasında fırlatma rampaları gibi bileşenler de oyuna ekleniyor. Reklam ile çözüme yönelik ipuçları alabildiğiniz Hedef oyunu yakın dönemde iOS platformu için de çıkacak. Şimdilik bazı takılma sorunları olduğunu belirtelim.

• Oyun tamamen bundan ibaret ise olmamış ayrıca geliştirilirse ilginç bir şekilde tutabilme şansı var gibi gözüküyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok güzel oyun, video da güzel gösterilmiş, ben çok beğendim. Fikir minimalist ve harika. Basitçe başlayıp sonra gelişen ve zorlaşan yapısı ile en küçükten daha profesyonel oyuncuya doğru oynanabilecek bir yapıya sahip. Müzikleri, renkler, tasarım ve işleyiş bana ilgi çekici geldi. Bence böyle ufak oyunlar ile başarılar büyük kazançlar getirir, her şey GTA tarzı ultra maliyetli oyun yapmak değildir. Başarılarının artmasını diliyorum.

• Biraz fazla sade olmuş sanki.

• Energy tarzında bir oyun olmuş. Ama bu yetişkinlerden ziyade çocuklar seviyesinde olmuş.

• yazılımcılarımıza, geliştiricilerimize destek olmak lazım. onlar bizim geleceğimiz olan çocuklarımız için iyi örnekler. bilişim teknolojileri alanında yapılan her türlü mantıklı girişimin desteklenmesi çok önemli. tebrikler

• aslında güzel üstteki arkadaşın dediği gibi destek olunması lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yerli Yerli geliştiriciden minimalist bulmaca oyunu 

• motoru yerli mi? oyun motoru yani

• keske normal kullanicilarin "editor tarafindan goze batan" kaliteli oyunlarinin da boyle reklamini yapsaniz,Hem gelistirici kazanir hemde "bu oyun donanim haber den cikti" seklinde bir fiyakaniz olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.