Şimdi Ara

Yerli Grup > Corona Borealis (Melodic Death Metal) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yorumlarınız için teşekkürler.. öncelikle tür konusunda bikaç şey söylemem gerek. grubun sarkı sözleri grup ismi mitolojisi vs vs hepsi death metal le daha uygundur.. ayrıca grubumuzun 2 bas gitarlı olmasından kaynaklanmasından ve death metalin alt kolu olan melodic death metal i kendimize daha uygun görmemizden bunu seçtik, kısacası bu vakitten sonra türü değiştirmek pek akıl kârı olmaz.. ama isteseniz bir proje grubu kurabiliriz.. =)

Winter Sun ve SinCity "SAMPLE" larına gelince ikisi de düşük kalitelerde kaydedilmiş besteler.. İyi denilebilecek seviyede kaydettiğğmiz stdyo kayıtlarımızı dinlediğinizde grup hakkında daha iyi bir fikre sahip olacaksını.. ve umarım daha beğeniceksiniz.. dediğim gibi bu besteler sadece deneme amaçlı kayıtlar..

saygı&sevgi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SATAN -- 27 Mayıs 2006; 22:45:01 >
  • Neden çift bas gitar? Tek elektro?
    Bası o kadar belirginleştirmeye pek gerekmediğini düşünüyorum.Sağlam bir klavyeci oldumu daha da iş görür..
    Kolay gelsin,inş başarılı olursunuz.
  • Şarkıların hiçbirini alamadım ve çok merak ediyorum. Linkleri yeniliycek birisi varmı ?
  •  Yerli Grup > Corona Borealis (Melodic Death Metal)

Yaşgünümde konser vermek çok büyük bi keyif vericek bana, özellikle de Dorock Bar sahnesinde
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalnotdead

Neden çift bas gitar? Tek elektro?
    Bası o kadar belirginleştirmeye pek gerekmediğini düşünüyorum.Sağlam bir klavyeci oldumu daha da iş görür..
    Kolay gelsin,inş başarılı olursunuz.

bencede..klavye almanız daha gerekli
    kolay gelsin
  • Corona Borealis ~ 24Haziran@Caravan MetalStormFest

CORONA BOREALIS olarak 24Haziran@Caravan MetalStormFest deyiz..

Yer : Caravan Rock Cafe
    Tarih : 24 Haziran 2006
    Saat : 17:00
    Giriş : 6YTL
    Yaş sınırı : +18

Yerli Grup > Corona Borealis (Melodic Death Metal)
  • zevkler ve renkler tartisilmaz , kisacasi begenmedim ama begenen arkadaslara saygilarim sonsuz
  • Konserimize gleip bizi dinleyen ve burada fikir belirten herkese teşşekür ediyoruz.. ama şunu söylemek gerekki sadece "beğenmiyorum.." die kestirip atılmış cevaplar işimize gelmiyor.. madem bu sayfada bir kaç kelime bile olsa görüş yazılıyor, bunun açıklaması da olmalı. Kuru kalabalık eden.. eften püften "gittim beğenmedim" "gordüm duymadım" gibi cevaplar lütfen olmasın.. Olumlu veya olumsuz farketmez, sizi bu fikre iten nedenleri bilmemiz için yapıcı yorumlarınızı bekliyrouz..

bu aradawww.myspace.com/coronaborealistr sayfasına bir göz atın diyorum =)

• Sitenin Türkçe dil desteğide var.

http://www.corona-borealis.com/tr/

• Sitede 2 şarkı vardı.Sin City'yi dinledim.Gerçekten güzel şarkı.Winter Sun'ı dinleyemedim ama onda sorun çıkıyor bulunamadı falan diyor.

Albümü beklemeye başladım.

• Melodic Death yapıyosunuz ve klavyeciniz yok öylemi?Bence çok büyük bir eksik
  • Eksik olabilir de distörşın basa laf yok. İyi yaparsanız ve prosesör iyiyse fena olmuyor.Ama eğer dinlerseniz göreceksiniz klavye için fazla sert riffler klavye kaybolur yani

FULLTHROTTLE FEST II

Ankara lı "Astral Division" İstanbul dan "Corona Borealis , Milk Hunter ve Darkart" gruplarının sahne alacağı bu konseri kaçırmayın.

Yer : Taksim / Dorock Bar
    Tarih : 27 Ocak 2008
    Saat : 19:00
    Yaş sınırı : +18

Ayrıntılar için:http://www.metalfanzin.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=36409

Yerli Grup > Corona Borealis (Melodic Death Metal)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.