Şimdi Ara

YERLİ Mİ YOKSA İTALYAN SIRALI SİSTEM Mİ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
18.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizde tepkiler saman alevi gibi birlik olup kararlı bir şekilde yapılan zamlara tepki veremiyoruz bu herşeyde aynı yazdıklarınıza katılıyorum ama tepkisiz kalındığı sürece bu zamları sineye çekmeye devam ederiz
  • ben sindiremiyorum artık. isin üzücü olan tarafı bu son zam ötv adı altında kalıcı oldu. deprem vergisi dediler %25 ödedik depremzedeler için feda olsun ama sonrada kalıcı ne olduğu belli olmayan vergi oldu.
    forumda bile zamma bir şikayet duymadım ki
    quote:

Orjinalden alıntı: wolf_HKN

bizde tepkiler saman alevi gibi birlik olup kararlı bir şekilde yapılan zamlara tepki veremiyoruz bu herşeyde aynı yazdıklarınıza katılıyorum ama tepkisiz kalındığı sürece bu zamları sineye çekmeye devam ederiz
  • köprüler yapılırken kendini amorti edince geçiş ücretsiz olacaktı ama o köprüler kendini yüzlerce kere amorti etmesine rağmen hala zam yapılıyor bu devlette hortumcu haramzadeler olduğu sürece bunların faturalarını biz ve bizler gibi helal kazananlardan alacaklar tepkisiz kaldıkça bakalım başımıza daha neler gelecek ?
  • HERKES OGS DEN KAÇAK GEÇSİN SİSTEM ÇÖKSÜN O ZAMAN BİŞEYLER OLUR BELKİ
    quote:

Orjinalden alıntı: wolf_HKN

köprüler yapılırken kendini amorti edince geçiş ücretsiz olacaktı ama o köprüler kendini yüzlerce kere amorti etmesine rağmen hala zam yapılıyor bu devlette hortumcu haramzadeler olduğu sürece bunların faturalarını biz ve bizler gibi helal kazananlardan alacaklar tepkisiz kaldıkça bakalım başımıza daha neler gelecek ?
  • hiçbirşey olmaz plakaya yazılan cezaları öderiz yine
  • quote:

Orjinalden alıntı: prekaziGS

Satıcının maliyetinden bize ne? Biz aynı kalitedeki malı daha ucuza almaya bakarız. Atiker bunu yapmış. Kendi üretmiş ucuza maletmiş daha ucuza satmış. Ötekilerde üretsin ucuza satsınlar. Adamların fabrikası var herhalde sıradan bir ithalatçıdan daha fazla para kazanacaklar. Valla istediklere kadar atikere çamur atsınlar. ÇAmur atıldıkça atiker parlıyor. Kullanıcılar belli. Reklamlarını kendileri değil kullanıcılar yapıyor artık. Her marka böyle olabilse. Bravo atikere

quote:

Orjinalden alıntı: selsah

Atiker ucuzmu diyorsunuz simdi?size yanlızca su hesaplamayı yapayım,BRC kitin turkiyeye gelisi gumruk vergileri+yol+kdv+firmanın kendi aldıgı kar+... bunların hepsi ile firmaya yaklsaık 600 ile 650 euro arasında geliyor bunun ustune alınan para taktırdıgın yerdeki iscilik bedeli,ornek olarak BRC yi vermemdeki neden piyasaya en pahallı olarak o getiriliyor,tabi teleflex ve prince saymıyorum.
    simdi ATIKER'e bakın tamam bazı parcalarını yurtdısından alıyor olabilirler ancak su anda piyasaya sundugu 1200 ytl inanın cok pahallı bir rakam bunu arastırırsanız anlıayacaksınız

(aynı kalite) demek yanlış olur. brc fast ve kheyn enjektör bu sistemi olupta taktırdıktan sonra 1 kere versiyon attıran olmadı. kheynler en az bi 5 sene gidiyor... sıralı türkiyeye geldiğinde takmadığım kit kalmadı autronik-brc fast-brc 24- ecotech-hedef-star---falan filan ama brc (fast) star gas gibisini görmedim açıkcası bakın kendi ürünüm var ama açıkcası en iisi brc fast ve stargas bide lovato başka tanımam bide(tartarini)...

• samsunda o kadar çok seçenek yok yerli olarak voltran yaygın ben geçen yıl 1000 ytl ye taktırdım şimdilik iyi gidiyo. Markadan memnun kaldım ama servisleri yetersiz. İthalde brc yaygın. tartarını de yaygındı ama son zamanlarda pek rağbet görmüyo. Atiker yeni tanınıyo buralarda. Zavolli prins milano v.s. az bilinen markalar. Düzgün çalışan lpg ci sayısı 1-2 tanedir burada.
  • enj aynı diye sistem aynı değildir.stargas ın bile valtek tip enj problemlidir.ama matrix bir harika, adeta bir kurtarıcı
  • quote:

bide (atiker) o zaman . Diğer markalar hangi enjektörleri kullanıyor bilmiyorum ama tartarini ve atiker "valtek" kullanıyorlarmış. O zaman farkları kalmadı. Aynı kaliteymiş yani

quote:

Orjinalden alıntı: peceneq

quote:

Satıcının maliyetinden bize ne? Biz aynı kalitedeki malı daha ucuza almaya bakarız. Atiker bunu yapmış. Kendi üretmiş ucuza maletmiş daha ucuza satmış. Ötekilerde üretsin ucuza satsınlar. Adamların fabrikası var herhalde sıradan bir ithalatçıdan daha fazla para kazanacaklar. Valla istediklere kadar atikere çamur atsınlar. ÇAmur atıldıkça atiker parlıyor. Kullanıcılar belli. Reklamlarını kendileri değil kullanıcılar yapıyor artık. Her marka böyle olabilse. Bravo atikere

quote:

Orjinalden alıntı: selsah

Atiker ucuzmu diyorsunuz simdi?size yanlızca su hesaplamayı yapayım,BRC kitin turkiyeye gelisi gumruk vergileri+yol+kdv+firmanın kendi aldıgı kar+... bunların hepsi ile firmaya yaklsaık 600 ile 650 euro arasında geliyor bunun ustune alınan para taktırdıgın yerdeki iscilik bedeli,ornek olarak BRC yi vermemdeki neden piyasaya en pahallı olarak o getiriliyor,tabi teleflex ve prince saymıyorum.
    simdi ATIKER'e bakın tamam bazı parcalarını yurtdısından alıyor olabilirler ancak su anda piyasaya sundugu 1200 ytl inanın cok pahallı bir rakam bunu arastırırsanız anlıayacaksınız

(aynı kalite) demek yanlış olur. brc fast ve kheyn enjektör bu sistemi olupta taktırdıktan sonra 1 kere versiyon attıran olmadı. kheynler en az bi 5 sene gidiyor... sıralı türkiyeye geldiğinde takmadığım kit kalmadı autronik-brc fast-brc 24- ecotech-hedef-star---falan filan ama brc (fast) star gas gibisini görmedim açıkcası bakın kendi ürünüm var ama açıkcası en iisi brc fast ve stargas bide lovato başka tanımam bide(tartarini)...

ben burda 2 sene bekleyin demek istiyorum... 2 sene sonra nasıl bir problemle karşılaşacaksınız görmek isterim.

• İki sene sonra ne olacak.Açıklarmısınız.
  • Neyi açıklayacak. Bu tarz laflarla atikerin 2-3 müşterisini çeksek kardır mantığı sadece. Mobilyamı bu 2 seneye eskiyecek. Kilometrelerle ifade etmek lazım durumu ki ben 130.000 km yapmış saat gibi çalışan atiker sistemli astra gördüm.

quote:

Orjinalden alıntı: çağrıbey

İki sene sonra ne olacak.Açıklarmısınız.
  • ne olacak yaw bu hükümet lpg ye zam yaptıkça kimse araçlarına lpg olsa dahi binemeyecek olan o olacak
    quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: ozcanak

Neyi açıklayacak. Bu tarz laflarla atikerin 2-3 müşterisini çeksek kardır mantığı sadece. Mobilyamı bu 2 seneye eskiyecek. Kilometrelerle ifade etmek lazım durumu ki ben 130.000 km yapmış saat gibi çalışan atiker sistemli astra gördüm.

quote:

bu lafına sadece gülüyorum. benim atikerin 2-3 müşterisine ihtiyacım yok... ben müşteri bulmam servisle irtibata geçerim ve TÜRKİYEde 400 tane bayim var.sizin gibi dün öğrenmedik lpgyi türkiyeye biz soktuk ve gördüğün çoğu servis sahipleri bizim yanımızda öğrendi...97 den beri imalat yapıyoruz atiker daha dün başladı imalata karbüratörlü sistemi çalıştıramıyor... ilk turbolu arabaya normal gaz sistemi takarken italyanlar gelip bizle irtibatlı olarak takıldı bunları bilmiyorsun istediğin gibi konuşuyorsun...

• İki sene sonra ne olacak?O kadar yazı yazmışsın bunuda açıkla öğrenelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Indigo -- 7 Aralık 2007; 3:30:53 >
  • @pecenep 97 berı imalat yapıyormuşsunuz güzel atıker ise 98 yılında lpg tankı imalatına başlamıştır 2002 yılında ise lpg ekipmanları ve kit üretımine başladı buna hayla dün başladı diyorsanız sizde yeni sayılır sınız lütfen bir firmayı eleştirirken iyi araştıralım
    saygılar.....
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: m_kan

@pecenep 97 berı imalat yapıyormuşsunuz güzel atıker ise 98 yılında lpg tankı imalatına başlamıştır 2002 yılında ise lpg ekipmanları ve kit üretımine başladı buna hayla dün başladı diyorsanız sizde yeni sayılır sınız lütfen bir firmayı eleştirirken iyi araştıralım
    saygılar.....

Güneş Balçıkla Sıvanmaz
  • Sayın arkadaşım neyi savunduğunu inan daha anlayabilmiş değilim,siz yerli bir imalatçı değilmisiniz,hadi Atikere karşı laflarınızı anlıyorum ama ona karşı İtalyanları öğmeniz biraz garip bugün olmassa yarın sizde sıralı imalatına geçmek zorunda kalacaksınız.O zamanda biz bu işi italyanlardan öğrendik ama onlardan daha iyi yapıyoruzmu diyeceksiniz.Aslına bakarsanız ne atikerin nede sizin kaliteniz beni ilgilendirmiyor,garibime giden bu saldırılar.Siz daha iyisini yapıpta atikere karşı laf söyleseniz tamam ama yerli bin imalatcının bir başkasına karşı italyanları övmesi tuhaf.Ayrıca Atiker BRC nin benzeri bir sistemle çıktıydı ortaya ama o sistemin üzerinde de ATİKER yazıyordu.Kendi markasını vurdu ve arkasında durdu yani Bedini markasını fabrikasında üretmedi.
    Belki bana kızacaksınız ama biraz daha sağduyulu olmanız gerekmiyormu.Bizler sizinde sıralı gaz imalatına geçip sizin mallarınızıda öğmek istiyoruz,ülkemizden çıkan bu kadar para sizi rahatsız etmiyormu.Anladık italyanlar şöyle italyanlar böyle ama yeter artık yerli imalatın bu kadar aşağılandığı,hadi siz daha kalitelisini yapın italyanlardan neyiniz eksik,yeterki kendinize güvenin.
    quote:

Orjinalden alıntı: peceneq

quote:

Orjinalden alıntı: ozcanak

Neyi açıklayacak. Bu tarz laflarla atikerin 2-3 müşterisini çeksek kardır mantığı sadece. Mobilyamı bu 2 seneye eskiyecek. Kilometrelerle ifade etmek lazım durumu ki ben 130.000 km yapmış saat gibi çalışan atiker sistemli astra gördüm.

quote:

bu lafına sadece gülüyorum. benim atikerin 2-3 müşterisine ihtiyacım yok... ben müşteri bulmam servisle irtibata geçerim ve TÜRKİYEde 400 tane bayim var.sizin gibi dün öğrenmedik lpgyi türkiyeye biz soktuk ve gördüğün çoğu servis sahipleri bizim yanımızda öğrendi...97 den beri imalat yapıyoruz atiker daha dün başladı imalata karbüratörlü sistemi çalıştıramıyor... ilk turbolu arabaya normal gaz sistemi takarken italyanlar gelip bizle irtibatlı olarak takıldı bunları bilmiyorsun istediğin gibi konuşuyorsun...

• değerli forumcular burda kimsenin italyan sempatizanı olduğu zannetmiyorum. hedef alternatifi yıllardır takipediyorum ,inanınki sektöre atiker kadar faydası olmustur ama gördüğümkadarıyla burada kimse ya gaz piyasasını takip etmiyor yada kimse doğruyu söylemiyor.hedef alternatif 5 sene boyunca italya ile anlaşmalı olarak üretim yapmış ve ürettiği mallar italyanlar tarafından kalite kontrole tabi tutulmuştur,fakat hedef bu kaliteyi yakaladıktan sonra maliyeteri aşağı çekebilmek için italyanlarla yaptığı anlaşmayı fesetmiş ve kendi markasıyla aynı üretime devam etmiştir.daha iyisini yapsın diyen arkadaşlara söylüyorum,
  • çağlar bey gerekli cvpı vermiş benim bişey söylememe gerek kalmadı herşey ortada piyasada bizim ürünleri bilen bilir. italya konusuna gelince sistem olarak italyanlardan iyi yapan yok şuanda TÜRKİYEde kim ne derse desin ben kullanıcı değilim ben çoğu ürünleri taktım denedim ve gördüm atikeride gördüm.....
  • @ pecenep evet cok maltakdıgınızbellı hepsini görmüşsünüz atıkerınde kendini ıspatlayıp nasıl yol aldıgıda bellı ben isterdimki diyer yerli firmalarda böyle büyüsün kendini ısbatlasın .sıstemı takan usta usta deyılse manzemeye kabahat bulur. cıkan arızaları markaya mal eder .
    atıkerın ÇOK kişinin tekerine taşkoydugu bellı bunu kabullenemeyen ler daha böyle cok kıvranır
    SAYGILAR
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.