Şimdi Ara

Yerli otomobil için tarih verildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
0
Favori
4.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yazdığımı tekrar okuyun bence :)

Devrim arabaları filmini de izledim. Arabayı yerinde de gördüm. O konuda sıkıntı yok :)
  • Bazı arkadaşlar daha fabrikanın temeli bile atılmadı demiş , hayır arkadaşlar aşağıdaki görselde yerli oto fabrikası görünüyor.

Yerli otomobil için tarih verildi

Yerli otomobil için tarih verildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 16 Şubat 2018; 17:13:41 >

• Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    Pardon Hocam sanırım ironiyi kaçırdım. Daha önce ironisiz olanlarına çok maruz kaldığım için...Neyse.

Aslında Devrim'e atıf yapılabilir cidden de konsorsiyumdakileri görünce umut kalmıyor tabi. Allah vere de Rabia falan yapmasalar.
  • TahaKaradeniz kullanıcısına yanıt
    Dört olacak ismi sanırım.
  • Prototipi 2019 da sergilenecekmiş. Zamanlama manidar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne zaman seçim yaklaşsa araba prototipi çıkıyo
  • Geçen yine yerli araba yapıyoz...

Vallahi baydı arkadaş. Muhtemelen o ekipteki adamlardan bile daha çok istiyorum ama ortaya vir şey koyuncaya kadar açıklama yapmayın lütfen. İnandırıcılığınızı ve güveninizi kaybediyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SpaceX marsa gidecek, biz inşallah otomobil üreticez

• Yeni haberlerde yerli otomobili daha çok betimlesinler de hayal etsin millet. Prototipe daha çok varr.

Milli diye diye yiyorlar bee

• 6 ayda bir çıkan klasikleşmiş bir haber.
  • Senede iki kez ortaya atılan asılsız özellikle seçimler yaklaşırken köylü memet ağayı kandırmak için yerli yolcu uçağımız ve yerli arabamızı yapıyoruz aha uçak göklerde palavralarından birisi daha.

• Jetfadıl bile bu kadar reklamı abartmadı. bu kadar oluyor desinler eyvallah derim ama uçup kaçıyorlar ortada bişey yok.halk ne desen inanıyor nasılsa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilgili firmalar açıklama yapmalı. bir an önce fabrika kurulmalı. yol haritası hazır olmalı. bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

ne zaman seçim yaklaşsa araba prototipi çıkıyo

Üfürükçülerin masalarına vurup kaçan ruhlar gibiler hocam, seçim vakti bi görünüp kaçıyolar

• Şakalar diyarındayız ya ??

• Millet marsa gidecek biz daha otomobil uretemiyoruz diyen arkadaslara ufak bir lafım olacaktı musade ederlerse ;) acaba asagida isimlerini saydigim ulkelerin halkida ayni seyi soyluyorlar mı ?

İsvicre, Norvec, Hollanda, Belcika, Finlandiya, Avusturya, Portekiz, Danimarka, İrlanda, Kanada vs. daha bir cok ulke.

Bu ülkeler yasam standartlari oldukca yuksek ulkeler. Kaldı ki otomobil yan sanayi uretiminde oldukca iyiyiz. Rolls Royce' a bile Turkiye' den parca uretilip gonderiyor. Ulkemizi neden bu kadar yerin dibine sokuyoruz anlamiyorum.

• Yavv hee he.

• Elektrikli arabayı bu millete satacaksın öyle mi? Masal işte tam da burada başlıyor. Yazıyorum buraya Türk kafası elektrikli araba ALMAZ, alacak zihniyet de zaten yerlisini almaz (mesela ben almam). Dünya’ya satacağım diyorsun, bu dediğine kendin inanıyormusun? Paralar yine birilerine yedirilip, yandaşlar kalkındırıldıktan sonra gömülür bu iş.

• bu hükümet elektrikli arabaya asla izin vermez sanmam çünkü ülkenin gelir kaynağı sadece ve sadece ''vergi'' dir. akaryakıtdan gelen vergiyi düşünücek olursak bu hükümet keriz avlama avındalar. onbir yıl uçak yok ortada hatta yapcaz diye şirket açmışlardı onuda kerem gök var youtube şirketi çok iyi bir şekilde analiz etmiş, bulur seyredersiniz youtube dan.

• Reis emredince Konyalı bilim adamları 6 günde borla çalışan tank yapıyorsa arabanın da şimdiye yollarda olması gerekirdi. Ne bekliyorsunuz kardeşim çıkarın şu arabaları da insanlar ücretsiz yakıtı olan boru kullanarak ötv siz arabalara binsin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.