Şimdi Ara

Yerli otomobilin tasarımcısının bugüne kadar yaptığı tasarımlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
5.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Almanlara murat günak yapınca oluyor. türklere pininfarina yapınca neden olmuyor. almanlar diyormu illaki alman olsun?

• Adamlar ikonik ürünler tasarlıyorlar, biz c segmenti herkesin alabileceği tipte bir araba üretmemiz gerekiyor. İlla ünlü tasarımcıya ihtiyaç yokki, süper spor bi araba üretmeyeceğizki.

• Kolay iş değil herkes yapamaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • asderty A kullanıcısına yanıt
    Yolu köprüyü belediyeler mi yapmış Ak Partiden önce?Ya arkadaş insan şoka uğruyor sizi görünce yeminle.Kara Yolları Genel Müdürlüğü Ulaştırma bakanlığı niye var o zaman Aynştayn abicim?ani sırf eleştireceğim diye de bu kadar sıvanmazki.
  • ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    Yahu bıktım bu trollerden. Yobazca savunuyorsunuz da azıcık mantık ya. Şehirlerarası yolu karayolları yapar, diğer yolları belediyeler yapar. Noldu şimdi? Bozuldun mu?

Sizin alayınızın çapı bu kadar işte. Her seferinde aynı şey. 30 satır yazıyoruz, 1 tane satırın içindeki küçük bir kısım başka bir şeyi daha kapsayınca bıdı bıdı.

Genel fikre yorum yapamıyorsunuz. Çünkü hem haksızsınız, hem bilgisizsiniz. Üstüne üstlük geleceğimizi yediğiniz gibi zamanımızı da yiyorsunuz. Sanki anlayabilecekmişsiniz gibi cevap yazıyoruz sinirimizden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • asderty A kullanıcısına yanıt
    yobaz
    1. sıfat Dinde bağnazlığı aşırılığa vardıran, başkalarına baskı yapmaya yönelen (kimse):
    "Bu memleketi de dört buçuk yobaza bırakamayız." - Aka Gündüz

2. sıfat, mecaz Bir düşünceye, bir inanca aşırı ölçüde bağlı olan (kimse).

3. sıfat, halk ağzında Kaba saba, incelikten anlamayan (kimse).

Hadi canım şimdi ben trolsem siz ne oluyorsunuz acaba?Komik bile değilsiniz ya.İnsan üşeniyor gülmeye o kadar.
    30 cümle yazmadan önce bir cümle ediyorsun hepsi çöp ondan sonraki.Anlamanı bekliyorum ama ısrarla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 27 Aralık 2019; 21:14:14 >
  • Yukarıda ilgili haberlerde “yeni otomobil IoT özelliklere sahip olacak” yazıyordu. Bu özellikler beklenirse Araba 2022’ye yetişmez diye düşünmeye başladım. 5G altyapısı ülkemizde yok. Bu ülkede internet yavaş diye Stadia bile gelemiyor. Seneye 5G testleri yapılacak, ama 5G’ye geçtik anlamına gelmeyecek. Çok uzun zaman alır bu teknolojiyle. Güney Kore, Çin, Abd bile tam anlamıyla geçemeyecek ki. Nasıl olacak? Hangi altyapıyla olacak? Yanlış hatırlamıyorsam günde yüzlerce GB veri alışverişi söz konusu olacak böyle arabalarda. Arabayı çok beğendim. Keşke alabilsem. Ama bu tanıtıldığı gibi kullanabilmek zaman alır gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 27 Aralık 2019; 21:32:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Her şeyi çok bilirsiniz çok millisiniz ya tutturdunuz %100 yerli diye. Hangi ülkenin aracı %100 yerli?

• iki çizimde çok iyi ama seçilen daha kullanışlı gibi

• Post mu kasıyorsun burada?@DavutBurak36
  • post kasmak derken ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.