Şimdi Ara

Yerli yabancı dedicated tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 15-20 gün önce ThePlanet ten bir server kiraladım. Ancak hizmet ve teknik destek anlamında yeterince yarıdmıcı olmuyorlar. Ve Ufacık bir problemi aşmak için 5-10 gün yazışmalarla uğraşıyorsun. Tabi bir de sonuçta çözülürse. Bazen sordun sorulara bile cevap gelmiyor. Bekliyorsun. Bekliyorsun. Değişen bişey yok.

Kısacası hiç memnun değilim (hizmetlerinden).

Bana deneyimleriniz doğrultusunda önerebileceğiniz firmalar var mı?

Tavsiyelerinizi ve deneyimlerinizi payşaşırsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snihal -- 23 Nisan 2007; 14:38:38 >

• www.klavyehosting.com

forumdan gmail83 nickli arkadaştır her konuda yardımcı olur,

www.cyberturk.org

Taha bey sunucu konusunda çok deneyimlidir, yardımcı olur size, bir çok kurum, kuruluşa sunucu sağlamaktadır,

ve bilinen diğer yerler,

www.sh.com.tr
    www.rh.com.tr
    www.teklan.com.tr
    www.borusantelekom.com

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLuEbLooD® -- 23 Nisan 2007; 19:58:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bLuEbLooD®

www.klavyehosting.com

değişmemiş olan kurallara göre firma ismi vermen kuraldışıyMIŞ ( gelde neyi nasıl yapacağını bil şimdi,neyse konuyu dağıtmayayım)

önerim şudur; LT'den alabilirsin yabancı olarak,türklerden hostcini.com var,mecburen gmail83 diorum bende

• quote:

Orjinalden alıntı: hyprosoft

quote:

Orjinalden alıntı: bLuEbLooD®

www.klavyehosting.com

değişmemiş olan kurallara göre firma ismi vermen kuraldışıyMIŞ ( gelde neyi nasıl yapacağını bil şimdi,neyse konuyu dağıtmayayım)

önerim şudur; LT'den alabilirsin yabancı olarak,türklerden hostcini.com var,mecburen gmail83 diorum bende

Şirket tavsiyesi istemiş. Firma ismi vermeden nasıl tavsiye edebiliriz.

• bende yerli olarakwww.klavyehosting.com u yabancı olarakwww.layeredtech.com öneririm
  • önerileriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.

Layeredtech in bayidi durumundayız eger düşünürseniz kampanyada güzel serverlar mevcut. bunun dışında tr lokasyonlu düşük fiyatlı güzel serverlarda stoklarımızda bulunmaktadır. eger düşünürseniz size p.m yolu ile linkimizi iletiyim inceleyin.

Saygılarımla
  • reklama gerek yok o yüzden pm at yardımcı olabilirmiyiz bi bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yabancı dizi önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • forumdanwww.klavyehosting.com ,www.makrohizmet.com u öneririm

pm attım

ayrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoRaSTeRo -- 24 Nisan 2007; 5:56:07 >
  • hostcini.com 'u tavsiye edebilirim

türk firmasıdır ve kendi verimerkezleridir.
  • ben yazmayı unuttum dün

eltun kardeşimin sitesinide hostavrupa.net burasıda bence size uygun forumda görüşüp iş yaptığım kişiler arasında gelir kendileri
  • www.rh.com.tr
    www.teklan.com.tr

kullanıcılarının sunucularla ilgili yorumlarını alabilir miyim?
  • ikiside iyi firmalardır yalnız managed olayına onlarda bakmazlar baksalar bile bunun için ek ücret talep ederler bilginiz olsun

bu arada tr lokasyonlu serverlar stoklarımıza girmiş bulunmaktadır ilgilenirseniz diye düşünerek aşagıya eklemek istiyorum.

2 X Intel P4 3.0 Ghz
    512 MB DDR2 667
    80 GB SATA2
    500 GB Aylık Trafik

Aylık : 165 YTL + KDV

2 x Amd Sempron 2800+
    512 MB DDR2
    120 GB SATA
    500 GB Aylık Trafik

Aylık : 140 YTL + KDV

Saygılarımla
    Kaan Çinkaya
    kaan@klavyehosting.com

www.klavyehosting.com

• Peki bu sunucuların özelliklerini arttırmamız mümkün mü?
    Ve mümkünse refarans listenizi özellikle de veritabanı uygulamaları kullanan sitelerinizden birkaç örnek verir misiniz?
  • tabiki özellik arttırmamız mümkün

referans olarak kendi barındırdıgmız sitelerimi istiyorsunuz o kısmı anlamadım.?

veri tabanı uygulaması olarak hangisini kasteettiniz acaba.? ( mysql , mssql , access , .? v.s )
  • php ve mysql desteği.

Şu an bulunduğumuz sunucudan ayrılış nedenimiz de veritabanı problemi.
  • forum sitesi olarak bizim barındırdıklarımızla sizin serverın ne ilgisi var orasını anlamadım iki server ayrı durumda yani bizim barındırdıgımız forumların kullandıgı db boyutu sizin serverı olumlu yada olumsuz etkilemezki.?

forum olarak sanal-paylasim.com var misal bizde aklıma gelen daha bir çok site vardır da aklıma gelen yok maalesef.

alacagınız serverda sorun yaşamazsınız merak etmeyin mysql boyutunuz veya site hitiniz yüksek olsun kaldırır rahat bir şekilde
  • Sunucu sadece size ait olacağı ve sizin siteniz barınacağı için sitelerinizi çok rahat kaldırır, Diğer sunucularda barınan sitelerle bir ilgisi yok

Kaan beyden güvenle alabilirsiniz, fiyatlarıda gayet uygun zaten,
  • İşlemci : P4 3.0
    Ram : 1024 DDR2
    Hdd : 80 GB sata disk
    Trafik : 640 GB

Aylık : 129 $ + 10 dolar setup

Lokasyon TR

bu şekilde bir makine daha stoklarımızda mevcuttur
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.