ARKADAŞLAR MERHABA ÖNCELİKLE, ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİYİM VE ÖĞRETMEN OLAN BABAMDAN YARARLANARAK YEŞİL PASAPORT ALMAK İSTİYORUM. GEREKLİ OLAN ŞARTLARIN TAMAMINA SAHİBİM FAKAT HUSUSİ PASAPORT TALEP FORMUNU NEREDE ONAYLATACAĞIMI ANLAYAMADIM BU KONUDA BİLGİSİNİ OLAN ARKADAŞLARDAN YARDIM İSTİYORUM.. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER BİRDE BU YEŞİL PASAPORTUN ALIMIYLA İLGİLİ GENEL BİR BİLGİ VERİRSENİZ COK YARDIMCI OLURSUNUZ.
quote:
Orijinalden alıntı: altar4212
ARKADAŞLAR MERHABA ÖNCELİKLE, ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİYİM VE ÖĞRETMEN OLAN BABAMDAN YARARLANARAK YEŞİL PASAPORT ALMAK İSTİYORUM. GEREKLİ OLAN ŞARTLARIN TAMAMINA SAHİBİM FAKAT HUSUSİ PASAPORT TALEP FORMUNU NEREDE ONAYLATACAĞIMI ANLAYAMADIM BU KONUDA BİLGİSİNİ OLAN ARKADAŞLARDAN YARDIM İSTİYORUM.. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER BİRDE BU YEŞİL PASAPORTUN ALIMIYLA İLGİLİ GENEL BİR BİLGİ VERİRSENİZ COK YARDIMCI OLURSUNUZ.
Bende 2 ay önce filan aldım annemden dolayı.Burada sizin yapabileceğiniz bir şey yok.Bananız amirinden başvuru formu alacak.Sonra onu dolduracaksınız sonra babanız amirine, ilçeye , ile gidip onaylatacak.Daha sonra emniyet müdürlüğünden randevu alıp gerekli belgelerle gideceksiniz.
Anladım kardesim sagolasın :)
başvuru yaptıktan kaç gün sonra elimize geçiyor acaba pasaport ?
Benim 4-5 gün içinde geçti ama aksilik olmaması açısından 2 hafta önce başvurun derim.
teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme