kesin kırdır ben kırdırmadım pişman oldum dw çıkar belki kırdır!
quote:
Orjinalden alıntı: s_kartal_s
quote:
Orjinalden alıntı: sirhard
kasayı yan yatır
güzel gitmedi
kedidir kedi
Arkadaşım içinden ne çıkacağını biz nerden bilelim? BİZ KAHİNMİYİZ?
DW çıkar kârlı olursun, Crimson çıkar zararlı olursun.
sat kırdırma %10 ihtimalle güzel item çıkıyo ..
KIRDIR kesinlikle kırdır bu bir görev çitin görevi gibi düşün ya sağlam item düşer yada düşmez güzel birşey düşmezse yeşil kutum hiç yoktu die düşün kedini böyle avutursun ama sağlam bişi çıkarsa o zamn işte çoşarsın ewde
bencede kırdır bende bi kaç ay önce iki tane vardı birini cafeden arkadaşa sattım adam gözümün önünde kırdırdı adama citin bow çıktı benide gaza geitrdiler kıdır kırdır die bende karaverdim kırdırmaya sonuc bikırdırdım sokk crimson helmet yani tamamen şans işi kararı sen ver
Tereddüt etmeden git kırdır.Çok ucuzladı yeşil kutular,satmaya değmez.Alan yok zaten.İyi item düşme olasılığı çok yüksek olmasa da var.Dene şansını.
quote:
Orjinalden alıntı: s_kartal_s
quote:
Orjinalden alıntı: sirhard
kasayı yan yatır
güzel gitmedi
Bu nasıl ?
/>
MUHAAAA
RESİM SÜPER OLMUŞ kanqa
riske girersen dw rap. hatta dol bile cıkıo ama mage shell +1 priest chitin +1 bone cleaver da cıkabilir Riske girmessende su piyasada 80m e falan elden cıkarırsın ama bence kırdır derim. Shell bile cıksa +6 ya falan basar o fiyata satarsın
Satarsan eline geçen para anca pot paran olur ama kırdırırsan ve içinden dol hellbreaker vs çıkarsa o zmn bir çok ihtiyacını karşılayabilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: smt293
yaw ne yaparsan yap bıze ne
sende atma msj
bence kırdır eğer iyi bi item çıkarsa köşesin :D ama çıkmama şansıda var olsun yinede kırdır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme