Şimdi Ara

Yeşil Lazer Pointer Kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
18.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen gün bir video izledim lazerlerle ilgili çok hoşuma gitti lazer almaya karar verdim bilmek istediklerim
    bunlar zararlımı birinin derisine tutunca yakarmı göze tutunca kör yaparmı,
    istanbulda nerden alabilirim
    hangi markaları önerirsiniz (kimisi gerçek gücünü vermiyormuş o bakımdan)
    200 mw alsam gece karanlıkta gökyüzüne çıkarmı
    renk renk var en iyi hangi renk (mavi,kırmızı,yeşil,mor gördüm)
    kullananlardan cevap bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: salihsev

Bu mesaj silindi.
    Yeşil alırsan loş ortamda bile havada iz bırakır. Çan eğrisinde gözün en iyi gördüğü renk yeşildir çünkü. Zararına gelince 200mw diyorsun göze 1 kere gelmesi kalıcı hasar bırakması için yeterli. Çoğu lazerler çin malıdır 50-100mwlık lazerleri modifiye edip 200-300 diye satarlar.. O değeri kesinlikle vermez bir anlık verir sonra eski haline düşer. Marka olarak 2 tane kaliteli marka vardır. wickedlaser ve dragonlaser ama lazerleri pahalıdır. Ancak geçenlerde 200mw kırmızı lazer 50 dolara düşmüş wickedlaser de kibrit falanda yakıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 13 Temmuz 2010; 1:06:45 >
  • Bende 200 mW Var. IR Filtreli Alırsan Zararı Azaltır Ama Kağıt Yakma Balon Patlatma Gibi Olaylar olmaz Ama havada çizgisi Belli Olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RB26DETT

Bende 200 mW Var. IR Filtreli Alırsan Zararı Azaltır Ama Kağıt Yakma Balon Patlatma Gibi Olaylar olmaz Ama havada çizgisi Belli Olur.
    Bende de 200mw var, siyah olan deri birşeye tutunuca duman çıkıyor, kibrit yakıyor, balon patlatıyor vb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Bende de 200mw var, siyah olan deri birşeye tutunuca duman çıkıyor, kibrit yakıyor, balon patlatıyor vb.

Alıntıları Göster
    Bu gıbı lazerlerı nerelerden alabılırız acaba guclu yakan vs dedıgınız 200 w cıvarı lazerlerı nerden temın edebılırım ınternnettende alabılırım
    antalyada oturuyorum burdanda alabılırım yakında ıstanbula gelecegım ordada alabılırım nerden bulabılırım acaba
  • quote:

Alıntıları Göster
    100 mw'lık var bende.Birkaç dakika tutunca iyice şişmiş bir balonu patlatıyor ama kibrit falan yakamıyor İnsan derisine bişey yapmaz ama sakın göze tutma.

....Uçak düşürmüştüm bide

• quote:

Alıntıları Göster
    Ya bunlar riskli değil mi yani bilinçsiz bir kaç çocuğun eline geçerse onlar da insanların gözüne filan tutarsa nolur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: VenomouS35

Ya bunlar riskli değil mi yani bilinçsiz bir kaç çocuğun eline geçerse onlar da insanların gözüne filan tutarsa nolur

Alıntıları Göster
    Birde 1 watt olanını deneyin
    http://forum.donanimhaber.com/m_41952239/mpage_1/f_/key_//tm.htm#41953011

• quote:

Orijinalden alıntı: esg222

Birde 1 watt olanını deneyin
    http://forum.donanimhaber.com/m_41952239/mpage_1/f_/key_//tm.htm#41953011

Alıntıları Göster
    http://www.bizde.com/yesil-lazer-500mw-bu-fiyata-cinde-yok-100-tl-widq832336#sss
    arkadaşlar bu ürün nasıl acaba? almayı düşünüyorum da

• quote:

Orijinalden alıntı: tolga68

http://www.bizde.com/yesil-lazer-500mw-bu-fiyata-cinde-yok-100-tl-widq832336#sss

Alıntıları Göster
    Bende 50mW var karanlık havada gayet belirgin güzel iz bırakıyor ama kağıt kibrit fln yakmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Fronto-

Bende 50mW var karanlık havada gayet belirgin güzel iz bırakıyor ama kağıt kibrit fln yakmıyor.

Alıntıları Göster
    Benim ürün şu. Video çekmiştim bir kaç tane buyrun;

http://rayfoss.com/productn.asp?ArticleID=34

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 27 Ocak 2011; 21:14:30 >

• quote:

Fiyatı da iyiymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: _rayman_

quote:

Fiyatı da iyiymiş

gercekten 500 mw mı yoksa hıle varmı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _rayman_

quote:

Fiyatı da iyiymiş

gercekten 500 mw mı yoksa hıle varmı

Dealextreme dahil bu tip yerlerde satılanlar gerçek gücü vermez. Dealextreme deki 200mw lik lazeri alın eğer çok şanslı biriyseniz 50mw anca çıkar. rayfoss, dragonlasers, o-like gibi lazer üreticilerinden almanızı öneririm.

• quote:

Dealextreme dahil bu tip yerlerde satılanlar gerçek gücü vermez. Dealextreme deki 200mw lik lazeri alın eğer çok şanslı biriyseniz 50mw anca çıkar. rayfoss, dragonlasers, o-like gibi lazer üreticilerinden almanızı öneririm.

Nereden temin edebiliriz diye soracağım da uçuk kaçık fiyatlar söylenecek diye korkuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanmayan denesin

quote:

Nereden temin edebiliriz diye soracağım da uçuk kaçık fiyatlar söylenecek diye korkuyorum

Alıntıları Göster
    ne amacla kullanacaksınız bunu cozemedım

• quote:

Orijinalden alıntı: [TR] P.E.K.E.R

doğa sporları yapan biri için hayat kurtaran cinsten bi alet olabilir. olası kaybolma durumunda işaret vermek için çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MagicHit

quote:

Orijinalden alıntı: [TR] P.E.K.E.R

doğa sporları yapan biri için hayat kurtaran cinsten bi alet olabilir. olası kaybolma durumunda işaret vermek için çok iyi.

Alıntıları Göster
    Bu aralarda lazere sardınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Orbjk

Bu aralarda lazere sardınız

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben bir heves aldım 50 mW'tı benimkisi. Aldım kullandım gayette iyiydi. Gece filan baya güzel bir görüntü veriyordu. Ama bikaç kullanımdan sonra hevesim geçti. Ve o kadar para verdiğim şeyi bi kenara attım.
    -Şöyle bir düşündüm bu aldığım şey ne işe yarıyor?
    -Hiç!
    Niye aldım? Sadece bir heves birkaç kez kullandım o da geçti zaten.
    -Görenler soruyor bu ne işe yarar diye?
    -Net bir cevap yok

Velhasıl almak isteyen yine alsın lafım yoktur ama tecrübeli birisi olarak konuşuyorum ne olursa olsun o kadar para verilecek bir şey değil bu boşuna almayın. Tabi son karar sizin nasıl isterseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: proferbil

Arkadaşlar ben bir heves aldım 50 mW'tı benimkisi. Aldım kullandım gayette iyiydi. Gece filan baya güzel bir görüntü veriyordu. Ama bikaç kullanımdan sonra hevesim geçti. Ve o kadar para verdiğim şeyi bi kenara attım.
    -Şöyle bir düşündüm bu aldığım şey ne işe yarıyor?
    -Hiç!
    Niye aldım? Sadece bir heves birkaç kez kullandım o da geçti zaten.
    -Görenler soruyor bu ne işe yarar diye?
    -Net bir cevap yok

Velhasıl almak isteyen yine alsın lafım yoktur ama tecrübeli birisi olarak konuşuyorum ne olursa olsun o kadar para verilecek bir şey değil bu boşuna almayın. Tabi son karar sizin nasıl isterseniz.

Alıntıları Göster
    Bunu aynalarla 3- 5 kere yansıtıp güvenlik alarmı yaparsın, lazerden geçince alarm çalar, güzel de görünür.

Başka da bişeye yaramaz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.