merhaba arkadaşlar benim yeşil pasaportum var. şu an bosna-hersekteyim. bosna hersek yeşil pasaporta vize istemiyor. ben 2 gün sonrası için danimarkaya bilet aldım. bu arada danimarka da yeşil pasaporta vize istemiyor. 90 günü de geçmedi bosna hersek e giriş yapalı. danimarka sınırında bir sorun yaşar mıyım? yeşil pasaporta vize istemeyen ülkeden yine yeşil pasaportluların vizeden muaf olduğu bir ülkeye geçerken sorun olur mu? ya da yapmam gereken bir şey var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: helene
merhaba arkadaşlar benim yeşil pasaportum var. şu an bosna-hersekteyim. bosna hersek yeşil pasaporta vize istemiyor. ben 2 gün sonrası için danimarkaya bilet aldım. bu arada danimarka da yeşil pasaporta vize istemiyor. 90 günü de geçmedi bosna hersek e giriş yapalı. danimarka sınırında bir sorun yaşar mıyım? yeşil pasaporta vize istemeyen ülkeden yine yeşil pasaportluların vizeden muaf olduğu bir ülkeye geçerken sorun olur mu? ya da yapmam gereken bir şey var mı?
Hiçbir sıkıntı olmaz, rahatlıkla gidebilirsiniz.
İyi yolculuklar
yaşamazsın skntı yapma.
bazen havayolu şirketlerinin personelleri yeşil pasaporta vize istenmediğini bilemiyebiliyor vizeniz yok uçağa alamayız diyebiliyorlarmış düşük ihtimalde olsa siz danimarkanın bosna büyükelçiliğinin numarasını alın bir sorun olursa elçilikten yeşil pasaporta vize istenmediğine dahil tehit alıp havayolu personeline söylersiniz. Bir arkadaşım romanyadan almanyaya yeşil pasaportla giderken romanya havayolu personeli shengeniniz yok sizi uçağa almayız falan demiş tartışırlarken uçağı kaçırmış arkadaş sonra uçağa boşu boşuna alınmadığını kanıtlayınca arkadaşa yeni bir uçak bileti ve 200 euro tazinat vermişlerdi. Nadirende olsa olabiliyor böyle olaylar