Şimdi Ara

Yeşil pasaport hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sigortam var 25 yaşın altında öğrenciyim aynı zamanda ailemden dolayı yeşil psaport hakkım var mı? Yoksa sigorta sorun çıkarır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selam , yakın geçmişte radyodan duymuştum . '' Yeşil pasaportlu vatandaşlar gidecekleri ülkenin konsolosluğundan antetli izin kağıdı alacaklar '' diye bir şey duymuştum.. Bu konuda bence bilgi al..
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizce74

Selam , yakın geçmişte radyodan duymuştum . '' Yeşil pasaportlu vatandaşlar gidecekleri ülkenin konsolosluğundan antetli izin kağıdı alacaklar '' diye bir şey duymuştum.. Bu konuda bence bilgi al..
    Yok öyle birşey geçen hafta yurtdışına Yunanistana çıktım elimi kolumu sallayarak.Yeşil pasaport sahibiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybasan

Yok öyle birşey geçen hafta yurtdışına Yunanistana çıktım elimi kolumu sallayarak.Yeşil pasaport sahibiyim

Alıntıları Göster
    Haklısın şimdilik yokmuş , fakat 2020 yılından itibaren uygulanacak olan bir Avrupa Parlemantosu yasası...
    Gitmek istediğin ülkenin konsolosluğunda form doldurup , 20 Euro harç ödenmesi gerekiyor. Onay verilirse yurtdışına çıkıs yapılabiliyor. Onay süresi 4 hafta olarak sınırlandırıldı. Yasa bu şekil..

Yeşil pasaport hk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizce74 -- 14 Ağustos 2018; 13:49:59 >

• Sigortam var derken çalıştığınızı mı söylemek istiyorsunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gri pasaport ile ilgili
    6 yıl önce açıldı
    YEŞİL PASAPORT HAKKINDA HERŞEY
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.