Şimdi Ara

Yeşil pasaport YARDIM !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Peder'den dolayı yeşil pasaport hakkım var 2014 mart ayında çıkartmıştık 2019 mart ayında ise süresi bitecek şimdi aklımda bir takım sorular var ben 96 doğumluyum evli değil ve okuyosa 25 yaşına kadar bu haktan yararlanabiliyosun. Pasaportun süresi bitince tekrardan çıkarta bilirmiyim süresi bitince yaşım 23 oluyor 25 yaşına 2 sene kalıyor yeşil pasaportlarlı'da en az 5 yıllık veriyolar diye biliyorum yani 2 senelik hakkım boşa gitmiş oluyor. Yardımcı olabilecek var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• öncelikle öğrenci olduğun için pasaportunun süresi yeşil pasaportun maksimum süresi olan 5 yıl ile değil, öğrenciliğinle doğru orantılı olacak.

yani 2019 yılına kadar sen mezun olursan zaten yeşil pasaport hakkını kaybetmniş olacaksın.

Eğer öğrenciliğin devam ederse, üst sınır olan 25 kuralına göre 2019'da 23 yaşında olacağından sana 2 yıllık pasaport verirler.

eğer 5 yıl verirlerse de mezun olduktan sonra pasaportunun geçerliliği kalmadığından yurt dışına çıkış yapamazsın.
  • winwin35 kullanıcısına yanıt
    2 sene vermeleri güzel oldu buna sevindim 2 üniversite kazandım birini 1.5 sene okudum bıraktım birinide 1 sene okudum bu sene tekrar giricem sınava bu sefer biticek inşallah. :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YEŞİL PASAPORT HAKKINDA HERŞEY
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.