Şimdi Ara

YEŞİL PERDEYE ARIYORUM NEREDE ALABİLİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar After effect ile artık daha kapsamlı efektler yapmak için "yeşil perde" ye ihtiyacım var

Nerde bulunur bu yeşil perde, normal yeşil bir kumaş oluyormu? fikri olan varmi?

istanbula sirkeci gittim fiyat pahalı 250 tl oluyor.

• Eğer zamanınız varsa çinden sipariş verin hocam. Bir çok çekim ekipmanını çinden getirtiyorum fiyat inanılmaz farkediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REeL13

Eğer zamanınız varsa çinden sipariş verin hocam. Bir çok çekim ekipmanını çinden getirtiyorum fiyat inanılmaz farkediyor.

ben çin bile istemem kalitesiz.
  • ışık vurduğunda yansıtmayacak herhangi bir yeşil kumaş/bez/karton vb kullanabilirsiniz. Karton denedim işe yarıyor, hemde tam uygun renkte bulabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctor_bey

ışık vurduğunda yansıtmayacak herhangi bir yeşil kumaş/bez/karton vb kullanabilirsiniz. Karton denedim işe yarıyor, hemde tam uygun renkte bulabilirsiniz

Karton mu duymadım ilk defa öğrendım bakalım

http://www.ebay.com/itm/Chromakey-Green-Backdrop-Studio-Video-Screen-Background-Support-Lighting-Kit-PRO-/321540355732?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item4add4c7694 kargo gümrük vergi toplam 630 TL çok güzel almaya dusunuyorum kararsız

• Deafs kullanıcısına yanıt
    güzel ürün bulmuşsunuz ama 630 lira yaptığına emin misiniz acaba? Onun dışında kartonu genelde benim gibi hobi olarak bu işlerle uğraşan ve bütçesi olmayan kişiler kullanıyor,rengi tam bulabilirseniz iş görür iyi kötü, bütçe yoksa tercih edilebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kumaş pazari tarzi bsy yok mu git ordan al hem hesapli hem sorunsuz
  • çok çılgınsın dostum 630 vereceksen. geçen yıl ben bi kumaşçıdan 4*3 metreyi 45 liraya almıştım izmirde.
    yapıştıracak duvarı her türlü bulurum diyorsan kağıt al. matbaalardan bulabildiğin kadar genişini al. 5-10 tanesini yanyana yapıştırırsın duvara olur sana stüdyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deafs

Selam arkadaşlar After effect ile artık daha kapsamlı efektler yapmak için "yeşil perde" ye ihtiyacım var

Nerde bulunur bu yeşil perde, normal yeşil bir kumaş oluyormu? fikri olan varmi?

istanbula sirkeci gittim fiyat pahalı 250 tl oluyor.

normal yeşil kumaş olmaz parlıyor onlar. 250TL fiyat ucuzmuş, biz 4x3 metre açılır kapanır mekanizmalı yaptırdık 1000TL tutmuştu. Askı veya ayak da yaptırın duvara olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.