adı kübra subaşı merak edenler araştırsın şimdi tatil istemiyorum boşuna
Onu demiyoruz.Onun yanındaki kızı diyoruz.
yok hocam onu demedim boyu uzun olan kızı sormuslardı ismini boyunu falan o yüzden
İlk ssnin ismi ne öyle muhaha.gif
cok sempatik la adı ne bilen var mı o kızın dans edenin
İlk ss adı.
ee devamı nerde
cok uyuz oluyorum o kız ya beyzbol sopasıyla vurmak ıstıyorum kafasına
tüh ben de geçen gün oryantal yapan kız sandım.tanıtımda çıkıyodu izliyim dedim unuttum
resim isimlerine gel
o dallamaların alayına uyuz oluyorum Hele o kız fare gibi tipsiz töbe töbe
quote:
Orijinalden alıntı: Get Out Of Here
quote:
Orijinalden alıntı: whtswrongstupid
Resmin adi guzelmis
Kübra Subaşı ; Doğum Günü 11 Şubat 1988 Hakkında Yetenek Sizsiniz TÜRKİYE Biyografi 11 Şubat 1988 Tarihinde İstanbul ' da Doğdu. İstanbul Üniversitesi Spor Akademisi Antrenörlük 4.Sınıf Öğrencisi. 9 Sene Profesyonel ve Amatör Olarak Voleybol Oynadı. Boyu 1.78 . Genelde Yemek Ayırt Etmiyor. Kitap Okumayı Seviyor. Sporcu Geçmişi Olduğu İçin Spor Yapmayı Çok Seviyor Özelliklede Voleybol Oynamayı. Cinsiyet Kadın İlgi Alanları VOLEYBOL
quote:
Orijinalden alıntı: on_line
Kübra Subaşı ; Doğum Günü 11 Şubat 1988 Hakkında Yetenek Sizsiniz TÜRKİYE Biyografi 11 Şubat 1988 Tarihinde İstanbul ' da Doğdu. İstanbul Üniversitesi Spor Akademisi Antrenörlük 4.Sınıf Öğrencisi. 9 Sene Profesyonel ve Amatör Olarak Voleybol Oynadı. Boyu 1.78 . Genelde Yemek Ayırt Etmiyor. Kitap Okumayı Seviyor. Sporcu Geçmişi Olduğu İçin Spor Yapmayı Çok Seviyor Özelliklede Voleybol Oynamayı. Cinsiyet Kadın İlgi Alanları VOLEYBOL
abi kare içine alınmasa kadın tamam dicemde bu kadar da olmaz ki kare içinde ki kadından bahsediyoruz.
bana 6 milyar versen aylık duyduğum her sese oynarım
quote:
Orijinalden alıntı: KraL71
bana 6 milyar versen aylık duyduğum her sese oynarım
ne 6 milyarı ve o kadar çalışan var ki orda hepsine bi dünya para verse acun kendine 5 kuruş kalmaz.Tahminimce çok az bir miktar alıyordur belki bedava bile oynuyodur.Dün okulda yetenek sizsinize girmek için 2 saat önceden biriken kuyruğu görünce bunu düşündüm artık.Millet izlemek için saatlerini harcıyorsa kız dibinden görmek için çok az miktara çalışıyordur bence belki de beleş :)
Sarı dışkı yine iş üstünde. Yolda görsem levye ile kafasına vururum.
onun yanında birde dombik var hafif kirli sakallı dürzü dipli sinirimi bozanlardan biride o