yav arkadaslar.bakın besiktasımızın haline.öle bir yonetim varki başta artık tamamen konturolu kaybetmis.oyuncusuna teknikdirektörüne söz geciremeyen.besiktaş yazarlarının(besiktas ismini parakazanmak icin kullanan basın) besiktasa zarar veren acıklamalarını engelleyemeyen.100 milyon dolar borc yapan.tirbünleri birbirine düsüren...daha neler neler.biz ise hala Szymkowiak gelecekmis tigana gidecekmis.luce gelecekmis.yok serhat akın gelecekmis. bunlarla urasıyoruz... biz taraftarlar elimizden geleni yapıyoruz.hermac tirübünler dolu. tezavurata 90 dk.formalarımız ücerbeser.daha neyapalım... tamam demirörenin besiktaslılıgına diyecek lafımız yok .ama baskanlık olmuyo iste...devam ederlerse koltuk sevdalılıgına trabzondan beter olacagız. benim yönetimden tek dilegim istifa etmeleri...herkez yönetici olamaz niye kasıyolar hala anlamıyorum.yönetimi bırakmak besiktaslılıgı bırakmak degildir.giyersin formanı dolarsın atkını boynuna alırsın solugu inönude. hadi baskanın bırak yönetimi giy formanı gel tirübüne farkında degilmisin besiktası düstügü durumun. saygılar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme