Arkadaşlar bızdekı bu muslaman kardes merakı nerden gelıyor haşa bende muslumanım ama sosyal paylasım sıtelerıne bakıyorum musluman kardeslerımız savasırken siz böyle seyler paylasıyorsunuz gib vsvs yazılar yazmıslar bende soruyorum bız kurtulus savasında kurtulus mucadelesı verırken bu musluman kardeslerımız neredeydi?
quote:
Orijinalden alıntı: kral8181
Arkadaşlar bızdekı bu muslaman kardes merakı nerden gelıyor haşa bende muslumanım ama sosyal paylasım sıtelerıne bakıyorum musluman kardeslerımız savasırken siz böyle seyler paylasıyorsunuz gib vsvs yazılar yazmıslar bende soruyorum bız kurtulus savasında kurtulus mucadelesı verırken bu musluman kardeslerımız neredeydi?
osmanlı torunuyuz biz , sen yada başkası bunu kabul etmeye bilir ama biz osmanlı torunuyuz dön geçmişine bi bak padişahlarımız dedelerimiz ne sayesinde bukadar şeybetli demir yumruklu aslan yürekli cesaretli dostane iyi yürekli temiz kalpli adaletli olabilmişler , İslamiyet sayesinde , o yüzden bukadar qyakta kalzbilmişler ama sonradan inancı bozuk insanlar yüzünden bitti bu büyük şanlı devlet ama torunları yaşıyo ve birrine her daim yardım içinde olucaklar bu müslüman kardeşler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme