Şimdi Ara

Yeter artik acin su acc yi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeter artik WOT a tam 5 tane acc basvurusu yaptim ama hepside 2gün sonra silindi bekleme odasina yaziorum ilgilenen yok yeter artik acin su acc yi arklar 60 olcak ben daha oyuna giremedim

• WT yalan oldu hocam, boşver WT'yi
    Gerçekçiliğin G'si kalmadı server'da
    www.wowstatus.net 'deki server'ların yarısı daha iyidir WT'den...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xhentesyum

yeter artik WOT a tam 5 tane acc basvurusu yaptim ama hepside 2gün sonra silindi bekleme odasina yaziorum ilgilenen yok yeter artik acin su acc yi arklar 60 olcak ben daha oyuna giremedim

Dostum sen istersen birde www.playnetim.com adresinden acc iste farkı gör iki saatte accaunt açılıyor gerçekten süper çalışıyolar tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERROR_132 -- 1 Ekim 2005, 16:29:54 >

• Arkadaslar tesekkur ederim fakat arklar orda oldugu icin orayi tercih ettim tabiki serverin iyi olmasida bi etken Aslinda ben medalistte oynuoyurum yardimci olursaniz tabiki gelirim Teskkürler simdiden

• Bende medalistte oynuyorum

KereMx Nikimde ...
  • KereMX kardes zaten sen bizim guilddesin seni bilioz eheueheue
  • basar beni kesin tanıyo ona az yardımım olmadı diil , medalistin Fire magelerinden biriydim ben Ben MeLLo serverin en zor sıralarında lvl 65 mageydim ama sonra res atıldı bıraktım oyunu
  • arkadaslar bu medalist deli etti beni walla ya..disconnect disconnect..
  • error 123 playnetim.com a üye oldum

ama orda account almak icin ne yapmam lazim
  • WT gibi server yoktur hemen söyliyeyim. Eğer accountunuz açılmadıysa daha kendinizi tanıtırken kendinizi belli etmişsiniz demektir. Çünkü oraya her adamı almazlar...
  • gereksiz bi server oldugu burdan belli zaten...her adamı almazlarmıs...wow türk nedir ki...kapasitesi nedir yani..adammıdır?billizarda mail atayımda sizi..bi güzel davalık etsinler bakalım kimi nereye alıolar gör!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirpi

gereksiz bi server oldugu burdan belli zaten...her adamı almazlarmıs...wow türk nedir ki...kapasitesi nedir yani..adammıdır?billizarda mail atayımda sizi..bi güzel davalık etsinler bakalım kimi nereye alıolar gör!!!!!!!

buna sadece gülüyorum başka bişey demiyorum...
  • gül bakalım...sanane.com dakilerde gülüyodu bi zamanlar valve canını okudu...kopya counter strike oynatmak neymiş gosterdi
  • @ kirpi : Sanane konusunu hic acmıyalım bence. Her ne kadar izinsiz CS ve UO oynatsalarda ulkemizde bir ilki gerceklestirdikleri icin onlara tesekkur etmeliyiz bence.

Su an UO ve CS bu kadar yaygınlasmıssa, bunun sebebi Sanane'dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cou_de_GraCe -- 11 Ekim 2005, 14:42:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.