Şimdi Ara

YETER ARTIK DH ko bölümü ÇEKİLMİYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: LoNgSuFfeRinG

ewt dh çekilmio

neden mi çünkü her forumu bırakan böle topicler açıoda ondan beğenmiyosan git kardeşim

sence neden bu forum böyle oldu?
    tek cewabı var
    mod yetersizliği.
    burda ne o gereksiz topicleri açana suç atabilirsin ne cekip gidene.
    bu kadar şeyin yasak oldugu bi forumda ortalama 150 kişi online olan bi konu ya 2-3 tane mod koyarlarsa olacağı bu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Alfa_ -- 27 Haziran 2007; 13:35:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Alfa_

quote:

Orjinalden alıntı: LoNgSuFfeRinG

ewt dh çekilmio

neden mi çünkü her forumu bırakan böle topicler açıoda ondan beğenmiyosan git kardeşim

sence neden bu forum böyle oldu?
    tek cewabı var
    mod yetersizliği.
    burda ne o gereksiz topicleri açana suç atabilirsin ne cekip gidene.
    bu kadar şeyin yasak oldugu bi forumda ortalama 150 kişi online olan bi konu ya 2-3 tane mod koyarlarsa olacağı bu..

bu arkadaş neyden şikayetci gereksiz topiclerden eğer arkadaş bu topicleri beğenmiyosa kendisside böle gereksiz bi topic açmaz ben çok mu sewiyorum sanki gereksiz topicleri, ama her gün 2 kişi topic açıo ßß dh cart curt die gereksiz topic yüzünden forumdan ayrılan biri gereksiz topic açaak gidio işte bu bir topic kirliliği bende savuınmuyorum mod yeterli die bde bundan önceki böle topiclerde aynı şeyleri söyldim ama bence bu topic gereksiz canımı en çok sıkan topiclerdem 1 tyanesi yeni server topiclerinden bile

• bu arkadaş bb dh dememiş. gidicemde dememiş. gayet güzel uyarıyor. diğerleri gibi artık buranın b*ku cıktı BB DH dememiş dikkat edersen..
  • Kardeş seni Silah zoruyla DH'da tutan yok , şu anda senin açtığın konuda gereksiz inan DC konusundan daha gereksiz , biz seni tutmayalımmm
  • quote:

bu arkadaş bb dh dememiş. gidicemde dememiş. gayet güzel uyarıyor. diğerleri gibi artık buranın b*ku cıktı BB DH dememiş dikkat edersen..

+1 Bencede Düzelmesi Lazım DC Konuları Ve Saçma Topicler Yukarda Kalıyor
  • quote:

bu arkadaş bb dh dememiş. gidicemde dememiş. gayet güzel uyarıyor. diğerleri gibi artık buranın b*ku cıktı BB DH dememiş dikkat edersen..

ozan biri Yeni server die topic açmış dieride New server die topic açmış yeni serv die 100 tane konu war new server die 1 tane konu war siz onada laf atmıyomusnuuz

BB DH demsede aynı anlmaa gelio bıktım dio içeriği aynı anladınmı sen nie bu adamı savunuonki bende ona dediklerinde haksızsın demiyorum haklısın ama böle topic açarak haksız durma düştün diyorum
  • ben gidicem demedim bu sadece uyarı niteliğinde bunuda aklınıza sokun konuyu anlamadan cevap yazanların yaşı bellidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: RODEOMUSTAFA

Yalnız şunuda unutmamalısın Dh da sadece knight online bölümü yok !

Gİt başka bölümlere kafanı dağıt !

Bide bu tür olaylar sadece knight online bölümünde görüyorum.Bence sorun dh da değil knight ta

+1 çok haklısın bu forumda sadece knight online bölümü yok
  • gelene hay hay gidene BYE BYE
  • bende başlıkda ko bölümü demişim
  • dh ko bölümü 12- dir gerçek playerler tek tük mesaj atar çünkü burayı umursamazlar
  • Kalan sağlar bizimdir ( 4EverDH ) Sloganımız budur
  • Mod'la felan alakası yok hepiniz akıllı insanlarsınız her ne kadar bazıları olaya tek yönlü baksada... nederleri sıralıyim:
    1) İnsanlarımız eğitimsiz forum kullanmayı bilmiyor ne bulsa knight bölümüne açıyor, Arama yapmayı bilmiyor.
    2) Sabretmeye tenezzül etmiyorlar sanki burası bir destek forumuymuş gibi anlık cevap istiyorlar
    3) Mesaj sayısını saygınlık sayıyorlar oysaki bu şuan için doğru olmasını tek sebebi var gene bu tarz kişilikler...
    4) Konu başlığındakine katılıyorum her sorunu olan buraya yazıyo "Google" var arama var. Bilgisayarda problem olur malum Türkiye'de yani Gelişmekte olan bir ülkede yaşıyoruz teknik bir problem olur.
    5) Bye Bye diyenler bence oturup tekrar düşünsün hiç bir şey için geç değil böyle diyenler bence böyle bir konu zamanında açtığı için söylüyorlar...
    6) Bu konu forumu beğenmeme değil forum cidden çok güzeldi. Neden di dedim çünkü arkadaşında dediği gibi herkes birşeyler paylaşıyodu görevler, Server'daki golem'e çeken şahsiyetler, hacklenmemek için neler yapılmalı vs. vs. yani herkes bir diğerinin kendi gibi canının yanmamasını istiyordu....

• quote:

Orjinalden alıntı: onur54529

Mod'la felan alakası yok hepiniz akıllı insanlarsınız her ne kadar bazıları olaya tek yönlü baksada... nederleri sıralıyim:
    1) İnsanlarımız eğitimsiz forum kullanmayı bilmiyor ne bulsa knight bölümüne açıyor, Arama yapmayı bilmiyor.
    2) Sabretmeye tenezzül etmiyorlar sanki burası bir destek forumuymuş gibi anlık cevap istiyorlar
    3) Mesaj sayısını saygınlık sayıyorlar oysaki bu şuan için doğru olmasını tek sebebi var gene bu tarz kişilikler...
    4) Konu başlığındakine katılıyorum her sorunu olan buraya yazıyo "Google" var arama var. Bilgisayarda problem olur malum Türkiye'de yani Gelişmekte olan bir ülkede yaşıyoruz teknik bir problem olur.
    5) Bye Bye diyenler bence oturup tekrar düşünsün hiç bir şey için geç değil böyle diyenler bence böyle bir konu zamanında açtığı için söylüyorlar...
    6) Bu konu forumu beğenmeme değil forum cidden çok güzeldi. Neden di dedim çünkü arkadaşında dediği gibi herkes birşeyler paylaşıyodu görevler, Server'daki golem'e çeken şahsiyetler, hacklenmemek için neler yapılmalı vs. vs. yani herkes bir diğerinin kendi gibi canının yanmamasını istiyordu....

Dewamını getireyim ;

Şimdilerde ise millet birbirine nasıl trojan yollayabilirim, yok su link e tıklada para kazanayım(adbux mudur nedir ),dc oldum, serverlar failed, manes e almıyo . vs vs... öyle topicler adamın sinirini bozuyo !

• Normal Herkez Topic Acabilir Sen Karı$amaz$ıN..!
  • gidene by by gelene hay hay...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.