quote:Orjinalden alıntı: Whisper 1.6233 2.W550i 3.e398 4.3250 5.N73 6. 7. 8 9. Gidiyor İşte... +1 bencede
P910i de Power mp3 programıyla ekolayzer i ayarladıktan sonra şarkı dinleyinde bakalım 6233 mü bir başka telefon mu iyi.
quote:Orjinalden alıntı: erselyilgin P910i de Power mp3 programıyla ekolayzer i ayarladıktan sonra şarkı dinleyinde bakalım 6233 mü bir başka telefon mu iyi. her mesajında p910dan bahsediosun yaa
quote:Orjinalden alıntı: erselyilgin P910i de Power mp3 programıyla ekolayzer i ayarladıktan sonra şarkı dinleyinde bakalım 6233 mü bir başka telefon mu iyi. puff... bırakın arkadaşlar lütfen yaa...gerek yok yani...
@sagolen bu konuyu açmaman gerekirdi gereksiz bir konu olmuş Ayrıca burda birşey bilmeyenlerin olduğu belli oluyor...
quote:Orjinalden alıntı: mujim_007 @sagolen bu konuyu açmaman gerekirdi gereksiz bir konu olmuş Ayrıca burda birşey bilmeyenlerin olduğu belli oluyor... beni seviyo ondan açıyo müjim...
quote:Orjinalden alıntı: mujim_007 @sagolen bu konuyu açmaman gerekirdi gereksiz bir konu olmuş Ayrıca burda birşey bilmeyenlerin olduğu belli oluyor... bilmeyenler öğrensin diye ama hala aynı zihniyetde devam edirlar hiç bişey anlamamışlar
arkadaşlar telefonların çıkış tarihleri beni ilgilendirir. bunu bilirim bunu sölerim ve stereo hoparlörün yaratıcısı ve doğduğu marka 1. dir bence. diğerleri taklittir :) MOTOROLA E398
quote:Orjinalden alıntı: sagolen quote:Orjinalden alıntı: Whisper 1.6233 2.W550i 3.e398 4.3250 5.N73 6. 7. 8 9. Gidiyor İşte... yanlış yapıyorsun e398 2.olacak hepsini denedim daha önceleri e398 1 sanırdım ama bass olarak hala daha 1. BENDE ÖĞRENMİŞ OLDUM