Şimdi Ara

Yeter artık ya bıktım okuldanda herşeyden (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hayvan arkadaş

sayısal öğrencisiyim en iyi dersim ingilizce dile gitsem meslek yok nolcağım belli değil

Yuh aynı ben.Benimde en sevdiğim ders ingilizce fakat sayısal 10. sınıfım bende.Ayrıca dile gitmeyi planlıyorum öss de neden iş olmasın.Gayet güzel işler var yabancı dilde.Bir lisan bir insan.

• Tipi de kızı da bırak.Bende de yip yok ama sınıfta bir kız ile sürekli geziyorum sevgili olarak değil ama sevgili sanıyorlar.Sana birileri sürekli kızlar ile gezince çıkıyorlar gibi gelecektir ama değil.Kendimden biliyorum herkes bana "Ulan yine yaptın yapacağını...Ne zaman çıkmaya başladın?" diyor.Çıkmıyorum ama inanmıyorlar.Sınıfta biri bana geldi bana birini ayarla sen hemen kız buluyorsun dedi.Saçma sapan işler bunlar boşver derslere bak.Ben evi terketmek zorunda kaldım ve şu anda bayağı belirsiz bir yaşam tarzım var ama evde bakmadığım kitaplar artık arkadaşım gibi oldu.Bazı gerçeklerin farkına vardım.Başarmak zorundayım,hayat zor ve ben tutunmak zorundayım.
    Benim yaşadıklarımı yaşamadan bence bunların farkına var.Çalışma plannı yap ve önce çalış sonra ne yapacaksan yap.Benim elimde artık hiçbir şey kalmadı 20 lira ile 5-6 gün nasıl geçinirim onun hesabını yapıyorum geceleri yatmadan önce.Cumartesi için bir iş buldum 15 lira oradan alacağım.İş güzel bence.Okumak en iyisi boşver kafaya takma hiçbirşeyi.

• ok abiler haklısınız okuyacam ve dile falanda gitmicem düzgün bir hedefim var çünkü oda bende kalsın kızlada konuçcam iyi gaza getirdiniz sağolun
  • ok abiler haklısınız okuyacam ve dile falanda gitmicem düzgün bir hedefim var çünkü oda bende kalsın kızlada konuçcam iyi gaza getirdiniz sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendemail

Len Olm Manyak mısınız?

Yayın taşşagınızı oturun 32 yasındayım, ogrenciliğin gozunu seveyım ..... sizlere abi tavsiyesi : 1-sigaraya asla bulasmayın (ezik olmak ıstersenız o baska)

2-Derslerınızı ciddiyetle calısın ,yaw bu gercek hayatta işe yarar mı dıye hayıflanmayın,işe yarıyor emin olun
    3-Sevgiliniz olsun
    4-mesleğinizi iyi belirleyin ,
    5-en az 2 tane hobınız olsun bırınde uzmanlasın ,ben mesela model ucak ıle ugrasıorum
    6-gezın tozun eglenın ,gezebıldıgınız kadar yer gezın ,bu memleket muhtesem bır yer,
    7-2 yabancı dıl
    8-bunalacaksınız ,zor gunler gecıreceksınız, hatta bunalıma gıreceksınız -sızı temın ederım ,bunu herkes yasıyor- önlem olarak korkularınızın ustune gıdın bır sorun kalmıyor.
    9-ASLA ama ASLA bir şeyi ertelemeyın.
    10-Sorumluluklarını yerıne getırmeyı unutma , ders -iş neyse yap ciddi ,anlayarak ,sal gıtsın bır sınavdan dusuk puan almıssın ,muhım olan ogrenmen.
    11-turev,integral ve geometri (trıgonemetrı de dahıl) , hayatta cok faydası oluor ıyı ogrenın.
    12-ulkenızın ve ınsanlarıının muhtesem olduklarını unutmayın.

sizden muhtac ınsanlar oldugunu unutmayın, ac ,acık,garıban bu yuzden ısraf etmeyın ,salya sumuk de zırlamayın herseye ...

şimdi bıkan kardesıme derım kı gıt bır duş al rahatla ,sonra matematıgı tekrar gozden gecır falan fılan ... sonra yayıl takıl , oh ne guzel yahu....he ayrıca hoslandıgın kızın yanına gıt ,acık acık soyle duygularını ,nolcak olm ,öcü degıl kı,

• quote:

Orijinalden alıntı: FaWKés

quote:

Orijinalden alıntı: sendemail

Len Olm Manyak mısınız?

Yayın taşşagınızı oturun 32 yasındayım, ogrenciliğin gozunu seveyım ..... sizlere abi tavsiyesi : 1-sigaraya asla bulasmayın (ezik olmak ıstersenız o baska)

2-Derslerınızı ciddiyetle calısın ,yaw bu gercek hayatta işe yarar mı dıye hayıflanmayın,işe yarıyor emin olun
    3-Sevgiliniz olsun
    4-mesleğinizi iyi belirleyin ,
    5-en az 2 tane hobınız olsun bırınde uzmanlasın ,ben mesela model ucak ıle ugrasıorum
    6-gezın tozun eglenın ,gezebıldıgınız kadar yer gezın ,bu memleket muhtesem bır yer,
    7-2 yabancı dıl
    8-bunalacaksınız ,zor gunler gecıreceksınız, hatta bunalıma gıreceksınız -sızı temın ederım ,bunu herkes yasıyor- önlem olarak korkularınızın ustune gıdın bır sorun kalmıyor.
    9-ASLA ama ASLA bir şeyi ertelemeyın.
    10-Sorumluluklarını yerıne getırmeyı unutma , ders -iş neyse yap ciddi ,anlayarak ,sal gıtsın bır sınavdan dusuk puan almıssın ,muhım olan ogrenmen.
    11-turev,integral ve geometri (trıgonemetrı de dahıl) , hayatta cok faydası oluor ıyı ogrenın.
    12-ulkenızın ve ınsanlarıının muhtesem olduklarını unutmayın.

sizden muhtac ınsanlar oldugunu unutmayın, ac ,acık,garıban bu yuzden ısraf etmeyın ,salya sumuk de zırlamayın herseye ...

şimdi bıkan kardesıme derım kı gıt bır duş al rahatla ,sonra matematıgı tekrar gozden gecır falan fılan ... sonra yayıl takıl , oh ne guzel yahu....he ayrıca hoslandıgın kızın yanına gıt ,acık acık soyle duygularını ,nolcak olm ,öcü degıl kı,

• Lise1'den Lise 4'e kadar sorumlu geçtim. İlk sene ilk dönem yanılmıyorsam 6 birim vardı. İkinci dönem 3'e indi. Fakat matematiği veremedim son seneye kadar. Her sene ilk dönem temizinden 1-2 tane 1 olurdu karnemde...
    Ama noldu son sene son 4-5 ay çalıştık össye. O 4 sene boyunca veremediğim mat dersinden 30'da 27 yaptım össde

Bunlar ufak sıkıntılar. Gerçi sen mesleği bile düşünmüşsün onlarda şimdi düşünülmeyecek sıkıntılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erden_

quote:

sayısal öğrencisiyim en iyi dersim ingilizce dile gitsem meslek yok nolcağım belli değil

Yuh aynı ben.Benimde en sevdiğim ders ingilizce fakat sayısal 10. sınıfım bende.Ayrıca dile gitmeyi planlıyorum öss de neden iş olmasın.Gayet güzel işler var yabancı dilde.Bir lisan bir insan.

Yuh bu kadarmı tersim olur
    lise 2 ye gidiyorum

matematik fizik kimya derslerim mükemmel özellikle matematik ama ingilizce edebiyat dil anlatım rezalet hic bir şey anlamıyorum cok sacma sapan seyler isliyomuşuz gibime geliyor ingilizce sınavına 2 gün kaldı yarın matematik sınavım var ve birazdan ingilizce calisacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökãy

quote:

Orijinalden alıntı: Erden_

quote:

Yuh bu kadarmı tersim olur
    lise 2 ye gidiyorum

matematik fizik kimya derslerim mükemmel özellikle matematik ama ingilizce edebiyat dil anlatım rezalet hic bir şey anlamıyorum cok sacma sapan seyler isliyomuşuz gibime geliyor ingilizce sınavına 2 gün kaldı yarın matematik sınavım var ve birazdan ingilizce calisacağım

ingilizceye hiç çalışmıyorum kelime varsa ezberliyorum onun dışında gramerin çalışılcak kısmı yok 80-100 arası gömerim ingilizceye genelde

• quote:

And.Lisesi 2.sınıf öğrencisiyim bugün mat sınavım vardı ancak dün uykusuzdum ve çalışamadım sabah kalktım çalışmak için uyuyakaldım.Ve iyi birşey beklemiyorum sınavdan Polinomlardandı sınav sadece çok fazla çarpanlara ayırmadan soru yoktu daha önce quizde 70 almıştım ama olmadı geçen günkü çoğrafya sınavından da iyi birşey alamadım manita desen oda yok tip varda hem uğraşmak istemiyom hemde utangaçlık var.

çok şükür bunlar dışında derdim tasam yok ama dünyaya gelmeyi benmi istedim şimdi işin gücün yoksa oku okadar tıp bile kazansam 30 yaşında anca kendime gelmiş olurum.Allaha istan etmek çok yanlış birşey zaten öyle birşey yapmıyorum şu anda ama ya bi yardım edin abiler çok canım sıkkın ya

not. manyak deli v.s. değilim.Sadece 1 haftadır böyle yordun bitkin tembel biriyim

Sevgili "hayvan arkadaş"ım, Ben de iki haftadan beri senin gibiyim
    Geçecektir heralde.

• geçer abi sağolun forumda yeni değilim bu arada üyelik yeni sadece nickde ekşideki nickim olduğundan böyle aldım bu nicki ömür boyu kullanmak istiyorum neyse sapmasın geçer geçer
  • Lise 1 de sınıfta kaldım.Anadolu lisesi.Tabi o zamanlar lise 1 den önce 1 senede hazırlık okuyorsun.Lise 1 de kaldım.Kendimden 1 alt kademe ile mecbur başladık yeniden okumaya.Okul takımında oynarken bahar kupasında tarak kemiğim kırıldı.3 ay okula gidemedik.Neyse iyi kötü geçtik.Lise 2 de bunalım baş gösterdi.Kendini tam ifade edemeyen bir tipdim zaten.Dersler kötüye gitmeye başladı.İyi kötü tamamladım o seneyi.Lise 3 de okula başladım. Çoğrafya 2 düştü karneye hocayla kapıştım ve kavga ettik.Baya bildiğin tekme tokat girdik birbirimize.Sonra uzaklaştırma falan sonra da ayrılıp açık liseye geçtim 2.dönem.
    Lise hayatım tam bir senaryo.Nefret ve Öfkeyle dolu.İnsanlar zamanla değişiyor.Sende değişiceksin.Az daha sabret sonra taş gibi bir delikanlı olucaksın.
    Gece dışarı çık.Evin balkonu ya da çatısı falan varsa.Soğuk havada kal biraz ve düşün.Yapabileceklerini ve yapmak istediklerini.Olumsuz gelişen olayları arka plana atmayı dene ve asla pişman olma.Hiçbirşey için geç değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tir@n

Lise 1 de sınıfta kaldım.Anadolu lisesi.Tabi o zamanlar lise 1 den önce 1 senede hazırlık okuyorsun.Lise 1 de kaldım.Kendimden 1 alt kademe ile mecbur başladık yeniden okumaya.Okul takımında oynarken bahar kupasında tarak kemiğim kırıldı.3 ay okula gidemedik.Neyse iyi kötü geçtik.Lise 2 de bunalım baş gösterdi.Kendini tam ifade edemeyen bir tipdim zaten.Dersler kötüye gitmeye başladı.İyi kötü tamamladım o seneyi.Lise 3 de okula başladım. Çoğrafya 2 düştü karneye hocayla kapıştım ve kavga ettik.Baya bildiğin tekme tokat girdik birbirimize.Sonra uzaklaştırma falan sonra da ayrılıp açık liseye geçtim 2.dönem.
    Lise hayatım tam bir senaryo.Nefret ve Öfkeyle dolu.İnsanlar zamanla değişiyor.Sende değişiceksin.Az daha sabret sonra taş gibi bir delikanlı olucaksın.
    Gece dışarı çık.Evin balkonu ya da çatısı falan varsa.Soğuk havada kal biraz ve düşün.Yapabileceklerini ve yapmak istediklerini.Olumsuz gelişen olayları arka plana atmayı dene ve asla pişman olma.Hiçbirşey için geç değildir.

ok abicim denicem

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.