Şimdi Ara

YETER ARTIK YETEEER PES 2013 ONLİNE OYNAYAMIYORUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
16.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orginal almıştım bende düne kadar giremiyordum.
    Dün gelen dlc ve yamayı kurduktan sonra online olabildim.
  • Tamam giriyorum problem yok çok kasmaya gerek yokmuş.
  • Beyler Ben konamı ıd var fakat konamı ıd veya sıfresı hatalı dıye hata alıyorum :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yumuşak Ğ

Tamam giriyorum problem yok çok kasmaya gerek yokmuş.

nasıl giriyosun? bende rakip aranıyor diyor ama bi türlü yok . ne yapmalıyım?
  • quote:

bir anlatsaydın sana zahmet giremiyorken yazmadıgın baslık kalmamısdı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: sneijderr

quote:

Bilgisayarda yeni kullanıcı açtım. Ordan PES i açtım oldu şans yani.
  • nasıl actın neasıl yaptın abi kıvranıdıgın gunleri hatırla ve durumuzu dusun lutfen daha detaylı anlat
  • http://tr5.in/yt5 pes 2013

Herşeyiyle Birlikte Tek linkte reklam degildir sadece yardım
  • quote:

quote:

quote:

Sen şuanda noobsundur bende öyle gel beraber online atalım yumuşak Ğ.
    Pes 2012'ye göre çok değişmiş çok kolay gol yiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

quote:

quote:

quote:

Tabi atarız. Ne zaman olacağına bağlı kesişen bir saatte yapalım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

akşama bir aksilik çıkmazsa atarız.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

akşama bir aksilik çıkmazsa atarız.

Akşama yapamayabiliriz.

• Tamam ben Dota oynacağım o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: herhangi1i

nasıl actın neasıl yaptın abi kıvranıdıgın gunleri hatırla ve durumuzu dusun lutfen daha detaylı anlat

aynı sorun bende de vardı. güncelleme sonrası kendiliğinden düzeldi ekstra hiç bişey yapmadım.

şu anda herkesle eşleştirme yapıyor rahat rahat da oynanıyor
  • Arkadaşlar maç odasına giremiyorum ,karşıma rakip geliyor maç yapamıyorum..güncellemelerin hepsini yaptım 1.02 crack veri paketi flan...sıralamada karşıma rakip gelmiyor ,lobidede maç odasına bağlanamadı diyor veya ben oda açarsam rakip gelior okeye basıyor rakip basmıyor kaç gündür çıldırcam yardımcı olabilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganoztokatli

Arkadaşlar maç odasına giremiyorum ,karşıma rakip geliyor maç yapamıyorum..güncellemelerin hepsini yaptım 1.02 crack veri paketi flan...sıralamada karşıma rakip gelmiyor ,lobidede maç odasına bağlanamadı diyor veya ben oda açarsam rakip gelior okeye basıyor rakip basmıyor kaç gündür çıldırcam yardımcı olabilirmisiniz?

işletim sistemi win 7 ise yeni kullancı ac ve ordan temiz bir pes kurarak crackları dlc leri guncelledikten sonra bir daha dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: herhangi1i

quote:

Orijinalden alıntı: doganoztokatli

Arkadaşlar maç odasına giremiyorum ,karşıma rakip geliyor maç yapamıyorum..güncellemelerin hepsini yaptım 1.02 crack veri paketi flan...sıralamada karşıma rakip gelmiyor ,lobidede maç odasına bağlanamadı diyor veya ben oda açarsam rakip gelior okeye basıyor rakip basmıyor kaç gündür çıldırcam yardımcı olabilirmisiniz?

işletim sistemi win 7 ise yeni kullancı ac ve ordan temiz bir pes kurarak crackları dlc leri guncelledikten sonra bir daha dene

kardeş allah razı olsun ..yeni hesap açtım oldu çok teşekkür ederim yapmadığım şey kalmamıştı ..zanndersem diğer oturumda virüs var ondn..bide diğer ülkelerle oynarken bağlantı kötü oluyor ve ağır oyun oluor 3 tane yedim 2 maç yptm o yuzden ..türk gruplrda bağlntı dha iyi onlrı deicm az kşi oluor gnlde..bağlntı yavşlığı ile ilgli yapabiliceğim bişi vrmı biliomusun?

• kardeş sorunu nasıl çözdünrakip bulunamıyor diyo odaya girnce maça girmıyo deli olacam
  • ıyı gunler arkadarslar benım bı sorunum var....... ps3 te onlıne pes 213 oynarken bı sıkıntım var. onlıne sıralaama macı oynayabılıyorum ama onlıne topluluktan oyun oynayamıyorum. yenı sosyal topluluk'a katıl dıyorum.... ag ortamı test edılıuyor dıyor ve sımdı yazacagım bı yazı cıkıyor ortaya.... kullanmakta oldugunuz ag baglantısı aygıtlarının baglantınıza getırdıgı sınırlamalar nedenıyle bu modda oynayamazsınız. donanımınızı dogrudan ınternete baglayarak veya ag baglantısı aygıtınızı. örneğin yönlendırcınızı. yapılandırarark bu sorunu çözebilirisinz.PlaystatıonR3 sıstemi sisteminize DMZ.Port Eşleme, NAT Tablosu yapılandırmaları ve dıger yonlendırıcı ayarşlarını uygulayın. ayrı donanım sıstemlerı kendılerıne özgu terımler kullanabılır. dıye bı yazı cıkıyor konu ıle ılgısı ve bılgısı olan arkadas lutfen ne yapmam gerektıgını anlatabılırmı saygılar.
  • 29 mart 2013 ve hala bağlantı sorunu var. lanet olsun arkadaş, bu yıl bari ayıp olmasın parası neyse verelim dedik çileden çıkartıyor oyun beni. server'a bağlanırken beklenmeyen bir hata oluştu diyor. dene babam dene. 50 kere girip çıkıyorum oyuna, sonra bi defa denk gelirse başarıyla giriş yapabiliyorum. onda da kasım kasım kasılıyor maçlar. seneye krala selam korsana devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 28tatar -- 29 Mart 2013; 22:45:30 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.