Ne zaman şu foruma girsem yok galatasaray kötü yok rijkaard kötü yok şu bilmemne yenildigimiz zaman neden bu kadar geriliyorsunuz ki milletle ne alip veremediginiz var ? türk kulüpleri dışında hiç bir ülke de futbol dalında bu kadar sansasyonel düşünceler yazmamıştır taraftar 1 hafta yahut 3 hafta zaman önemli degil yere göğe sığdıramadıgın takımı bir 90 dakikada yıkıyorsun , düşünmeden hareket ediliyor yahut kendini Antrenör,teknik direktör, mali işler sorumlusu hatta hatta klübün başkanı sananlar oldugunu görüyorum ; takımdaki sistemi , hoca yı oyuncuyu bırakın ilk önce kendi ZIHNIYETinizi degiştirin
herhangi bir yabancı klübün forumunda veya herhangi bir forumda taraftar böyle konustuguna denk gelmedim , kötü oynasalar bile saygı duyuyorlar , tek kaybeden galatasaraymış gibi gösteriyorsunuz sanki butun takımlar kazanıyorda hem kendinizi yıpratıyorsunuz hem bizleri sizlerle ugraşmak zorunda degiliz ve sıktınız bu işe bir son vermenizin zamanı bırakın herkes işine düşeni yapsın sen taraftarsan taraftarlıgını yap oda yöneticiligini yapsın hocada hocalıgını kimse kimseyi yargılamasın ah begenmiyorum diyebilirsin bu senin görüşündür kimse karşı çıkmaz ama hocayı kovu p yenisi getirebilicek ne bulundugun konum şartıyla imkanı var nede başka bişi uçuk kaçık düşüncelerden sıyrılıp büyümeniz gerekmekte ve ilk önce taraftardaki ve medyadaki zihniyeti degiştirmek gerek bu ülkede başarılı olabilmek için
Galatasaray'ımıza başarılar kaçıncı oldugunun önemi yok sonucta bizim takımımız , herşekilde sevmeye devam edicez
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme