Şimdi Ara

YETER SOVUTUYOSUNUZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ExtReme1®

quote:

Orjinalden alıntı: |Uqur|

quote:

Orjinalden alıntı: ExtReme1®

Bu Konuda Söz Hakkı Bence Sana Düşmez.

İsteyen Istediğini Oynasın Boşver.

Zaten Bu Mesajı Yazman Baştan Hata. Millet Server Açıyo Kasıyoruz 1 Ay Sonra Kapanıyor.:

Official Server Boşunamı Aktif Durumda. Insanlar Böyle Mesajlar Yazarken Neden Official Serverı Yok Kabul Ediyor Anlamıyorum.

Senin Private Oynamana Gerek Yok Mis Gibi Official Var Git Orada Oyna..

Bundan Sonra Böyle Mesaj Yazanlara Tek Cevabım Bu Olucak.

Artık Bölümü Kaybetmeye Başladık Bence Şu Private İşini Bırakıp Official e Yönlenmeye Bakın..

Extreme dikkatimi çekti son 10 mesajının 7 sinde 8 inde official serveri vurguluyorsun ve son 20 mesajının 10 unda da mu online ı bıraktığını söylüyorsun.. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Kimsenin zevkine karışmak kimseye düşmez. Global serverin özelliklerini sende biliyorsundur sanırım. Exp:1x Spot yok.
    Gel beraber kasalım desem nedersin acaba merak ediyorum Dışardan ahkam kesmesi kolay geliyor sanırım. Mu Online ı bırakıncamı Global Server aklına geldi ?

Hayır Unutmadım

Amacım Burada Unutulan Bazı Şeyleri Hatırlatmak. Zaten Mu Online Oynadığım Süre İçerisinde Oynadığım Ilgi Verdiğim 2 Private Server Var.

Turkish Mu ve Mu Adana.

Eskiden Global de Oynuyordum ve Arkadaş Grubum Bıraktığı İçin Vazgeçtim.

Mesajda Arkadaş Zor Server Istemiş. Global Mu Zor Server Olarak Sayılmıyormu Acaba ? Ben Burda Bunu Anlatmaya Çalışıyorum.

Zor Server Açılsa Ne Olucak Yine Kapanıcak.. Burdaki Esas Sorun Full Karekter Deyiminin Ortaya Çıkması. Dikkatini Çekerim Global de Böyle Birşey Yok ve Full Karekterler Ne Olursa Olsun BK nın Hep Ezici Bir Üstünlüğü Oldu. Yani Insanlar Bu Durumdan Dolayı Artık Başka Karekter Kasmaktan Bile Çekiniyor. Bir Serverın %50 sinin BK Olmasının Sebebide Bu Olsa Gerek.

Global de Exp 1x Ama Orda Res Yok. Burdaki Bir Servera Bakalım. Exp 5000 Full Karekter Sistemi Var. Durum Böyle Olunca Ister Istemez Böyle Sıkıntılar Ortaya Çıkıyor. Eğer Bu Konuda Sizler Bu Kadar Kendinize Güveniyorsanız Açacağınız Serverınızda Bunu Başarmaya Çalışın.

Exp 10x

Drop : %30

Lvl Point 15 / 20

Max Reset 3

Deneyin Böyle Bir Server Acaba Tutucakmı ?

Millet Demekki Zor Server Istiyor. ( Tabi Zor Anlayışı Nasıl Onuda Bilmiyorum ) Deneyin ?

Evet Burdan Herkeze Söylüyorum Varsa Elinde Server Açma Imkanı Olan. Böyle Bir Server Yapsın.

Sırf Bana Inat Doldurun Burayı Göreyim

O Zaman Bende Gelir Derimki Bu Insanlar Gerçekten Zor IstiyoR

Exp:20
    Drop:40
    Point:20/25
    Reset Level:1000

Tutulur Gibi GeLiyor..

• Var kardesim 01.01.2009 dan beri onlineyiz buyur gel garanti 2 sene kapanmıcak buna online player oldukca artısa gidiyoruz by-ayberk

http://gecefm.sytes.net

buyur gel bekliyoruz

mu-anatolia

season 3 epısode 1 1.04H

exp: max

drop:max

7/24 onliine

• Arkadaşlar Bu konu hakkında herkesin düşüncesi ortak gereksiz bir konu olduqu ortada neyi tartışıyorsunuz ki ?
  • aslında haklı bi okadarda gereksiz işte evinde 2048 adsl i olan server açıyor yapcak birşey yok sonrada adsl yavaş diye server açılmaz falan filan....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.