Şimdi Ara

Yeterince Çalışıp Heyecan Yaparsanız Ne Olur (True Story) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
3
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dostum senin gibi insanları hep kıskanmışımdır sanırım biz kendimizi ezik görüyoruz sen bu netlere bu puanlara böyle diyorsan demek..Mat 2 için hangi kaynakları kullandın ben mat 2 im iyi felan diyordum da çözdüm 2010-11-12 lys matı türev integral matris determinant parabol hariç 20 lerde geldi hepsinde...Sence nasıl bir yol izlemeyelim :)

Edit:Ygs puanın 50 küsür okul puanı eklenmiş hali mi bu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vizit -- 5 Şubat 2014; 18:52:00 >
  • vizit V kullanıcısına yanıt
    Her insanın farklı şeylerde yeteneği olduğuna inanıyorum kimisinin pozitif bilimlerde olur kimisinin sporda kimisinin sanatta önemli olan severek yapabileceğin mesleği bulabilmekte.benim bu puanlara bunları dememdeki olay sınavda yaşadığım aksilikler çünkü baktıysan netlere dipte var tavanda var.Mat 2 de kaynak pek fark etmiyor ama geçen senenin sonlarına doğru okyanus tu yanlış hatırlamıyorsam böyle kalın bi kitap soruların çözümleri internette vardı o kitap hoşuma gitmişti ama bitirememiştim.Önemli olan bol soru çözmek bence mat 2 de pratik kazanmak.Olabildiğince hızlı çözersen buda sana sınav anında moral verir bunu da unutma sakın.Hız önemli o yüzden.1. fotoğraftaki puan eklenmemiş hali 420 430 falan olan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bar Filozofu

Olmazsa canımız sağolsun,4. kez gireriz.

Arkadaşlarım üniversiteyi bitirdi ben hala
  • ontario kullanıcısına yanıt
    Ben ilk gittiğim yıl 75 kısilik sınıfta tek 94 lüydüm.
    Yaşı sıkıntı etme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreTnc

öğretmen okuluna gidince geçerli.diş okuyorum seneye tm den hazırlanma fikri var kafamda şu sene bi bitsin tam kararımı vericem.

Ben de YGS de 45k olup (sosyal 40 boş,türkçe 8 boş,mat 3 boş fen 2 boş ve de toplam 11yanlışla),lys de 25k oldum.Şimdi özel bir tıp f.sinde okuyorum ama keşke bir sene daha hazırlansaydım diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 net geometri var.. Adam ege diş hekimliğini kazanacak sıralama yapmış..

yok arkadaş gözünde büyütmeyeceksin olay bu
  • Xeratula X kullanıcısına yanıt
    ege diş 15 binle kapattı onuda hesaba kat :D
  • quote:

ege diş 15 binle kapattı onuda hesaba kat :D

YGS'den naparsan yap insan 440 ve üstüne çıkması biraz şansa bakıyor. LYS baya belirleyici oluyor. Hangi diş hek.'li de okuyorsun bu arada, bende bölüm bıraktım hayalim de kendiside

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xeratula -- 5 Şubat 2014; 19:46:24 >
    ege
  • quote:

ege

sen çık ben gireyim hayalim arkadaş orası. Ege matematik bölümünü bıraktım sırf bunun için. Neden sevemedin, derdin ne
    Kader işte naparsın sevmeyince sevmiyor insan.Gerçi daha vakit var kim bilir severiz belki
  • peki ne önerirsin sakin olmamız için?
  • Gulhan Sen kullanıcısına yanıt
    kişiden kişiye değişiyor o ben kendimdekini bulamadım daha.
  • anlamadığım bir şey var okul puanı ekli ile mi tercih yapıyoruz ekli olmayanla mı tercih yapıyoruz :S
  • ayberk95 kullanıcısına yanıt
    3 sutun varya 1. sutundaki ham puan 2. deki okul puanı ekli 3.deki öğretmen lisesi vs. onların ek puanı.Öğretmenlik seçmeyeceksem ben ortadaki sutundan yapıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.