Şimdi Ara

Yeterli sistem Düşük fps.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 6-7 gün once bi post açmıstım fps dusuk dıye tekrar sorun devam ediyor.
    işlemci amd phenom ıı x4 965 3.4 ghz
    ekran kartı gtx 1050 2gb
    ram 8 gb 1600 mhz hyperx savage
    psu 450 watt
    amd stok sogutucu kullanıyorum. cpu sıcaklığı ortalama 62 ve üzeri fan paso 6 7 bin rpm de donmesıne ragmen durum bu her neyse
    oyunlarda gereksiz fps dususu alıyordum lolde 60 70 iken rami yükseltince 180 200 civarlarına çıktı.
    fakat the crewde fps değerleri hala aynı sekilde devam etmekte islemcinin bir bacağı kopuk (en köşedeki) fakat sorunsuz sekilde calısıyor.
    hangı bacagın topraklama oldugunu gosteren bir resim bulamadım fakat şanslıyımki topraklama bacağı çıktı herhalde artık topraklamamı denıyorsa tam hatırlamıyorum
    ekran kartı kullanımı %35 45 gibi oluyor fakat cpu %100 yeni format attım bilgisayara the crew lol dota 2 yüklü sadece virüs olması ımkansız her neyse sorun aynı sekılde devam etmekte yapabılecegım herhangıbıbır birşey varmıdır? artık bu durum canımı cıdden cok sıkmaya basladı
    herhalde işlemci sürekli 62 derece üzerinde çalıştıgından performans dusebılır galiba pek bilmiyorum soğutucu alabılırım.
    dikkatımı ceken su mıllet p2 x4 955 ile rahat rahat yırta yırta oynuyorlar oyunu ben oynayamıyorum garibime gitti ve sinir oldum verdigim para boşa gitmesin istemiyorum.
    herneyse yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.