Şimdi Ara

Yetiştirmek üzere yazılımcı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 20 yaşındayım üniversiteye hazırlanıyorum yine iyi gelmeyecek gibi, en iyi ihtimalle 65 bine gireceğim

Bazı sertifikalarım var, asp.net, c#, sql server, html. Birazda python biliyorum.

Yetiştirilmek üzere bir şirkete girip çalışmak istiyorum,,

Bu şirketleri nerelerde nasıl bulabilirim, başlangıçta ücret alabilirmiyim ? alabilirsem ne kadar verirler ?

Konu umarım yanlış yerde değildir

• Sertifikalar nerden? Microsoft 'un resmi sertifikası mı?

Ayrıca bahsettiğin sertifikalar fazla jenerik.

Magento 2 Certified Professional Developer / MCPD gibi odaklı bir sertifikan olursa daha iyi.
  • büyük ihtimal para alamazsın. para alabilmen için senin de onlara para kazandırman gerekiyor. üzerine bastırarak yetiştirilmek üzerine dediğine göre onlara senin verebileceğin bir şey yok. ama ücretsiz çalışmayı deneyebilirsin.
  • 1. sınıfım ve şuan 2. işimi buldum. 2 gün birine 3 gün birine gideceğim, anlaşma sağladım. Nasıl buldum sorusuna gelirsek devamlı linkedin, kariiyer.net ten ilan takip ettim. Birinide okulumdaki hocam buldu beni önerdi gittim mülakata girdim aldılar. Bende ücretli yer bulabilirsin. Üniversitelerin teknokentlerine bir bak başvur derim.
  • Üni yok diyor ama. Yani temel bilgi yok, çevre yok, deneyim yok. İşi zor.

O duruma çözüm olarak Magento sertifikası önerdim , o sertifikayı alır bir de iyi İngilizce bilirseniz Avrupa'dan remote-job'lar alabilirsiniz yani oturduğunuz yerden iyi para kazanabilirsiniz.
  • bizim alabilirsin ve alırsan su kadar alırsın dememiz boş. Genelde herşeyde olduğu gibi bunda da alıcı ile satıcı arasındaki uzlaşıya bağlı. Freelance işler de alabilirsin. Birşeyleri yapıp bitirmekde insanı çok geiştiriyor. Ben bir bir firma bulabileceğine inanıyorum. Çevren az ise codefiction.tech , jsAnkara, nsistanbul gibi topluluklara katıl (belki önce online sonra etkinliklere) ORada tanıyacağn insanlar ile güzel işler başarabilirsin. çevre illa arkraa eş dost ile olmaz. sornadan da kazanılır. YAzılımcılar sosyaldir. Etkinliklere katıl. Sosyal medyadan insanları takıp et. Dikkat et emeğini sömürmek isteyenler de olacaktır. SAna fayda sağladığı sürece emek ver. Para birincil öncelikte olmayabilir ilk etapta ama emeğinin de sömürülmesine izin verme. Birde bu işi bedava ya da ucuza yap geiris gelir bir yalandır.

(hemde her sektörde)
  • mahoni_38 kullanıcısına yanıt
    bir zamanlar yeni yazılımcı maaşı ne olmalı çok tartışıldı. cok kavlalar cıktı. Çok küslükler oldu ama konu burada. Bence rakamdan ziyade söylediği öneriler çoğu haklı. (kücük büyük demeden proje yapıp github koyup bir portfolio olusuturun)

(dipnot midori ye tamamen olmasa da kısmen katılıyorum rakam olarak olmasa da emeğinizi sömürmelerine de izin verilmemesi noktasında) neyse başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahoni_38 -- 21 Mayıs 2019; 16:54:59 >

• Tüm mesajları okudum dikkata alacağım herkese teşekkürler
  • remote job falan gibi şeylere itibar etmeyin, o eleman internet sitelerine bakıp cevap veriyor sadece, gerçek tecrübesi yok. Ben muhasebeciye sordum yasal altyapısı yok remote job olayının, AB üyesi değiliz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.