Şimdi Ara

YETKİLİ SERVİS TELEFONU KIRDI VE 521 TL ÖDEME İSTİYOR !!... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bugün teleservice yine aradı, yine ödeme onayı istedi.
    Kendilerini şikayet ettiğimi söyledim, tarafımıza bir bilgi gelmedi dediler.
    artık tsk geçtiklerini düşünmeye başlıyorum. hayırlısı.
  • Arkadaşlar ücret ödemediğim için telefon yine bana kargolandı, şuan çöp niyetine evde duruyor. HTC Türkiye'de birşeyi çözemedi,
    İş emrinde hasar belirtilmemesine rağmen benden telefonu sağlam teslim ettiğime dair foto istiyor.
    Teslim anını Teleservice'deki kameralardan izleyin diyorum bundan sağlam kanıt mı var. İlgili birimlere söyleyeceğim diyor.

Geçen gün gittim 64gb iPhone 6 aldım, yıllar önce apple'a geçmediğime şuan ne kadar pişmanım anlatamam.
    Artık keyfi olarak Teleservice'le uğraşacağım. İlk fırsatta gerekli evrakları hazırlayıp tüketici hakem heyetine başvuru yapacağım.
  • hocam telefonu ilk verdiğinizde telefon kırık olsaydı bunu servis raporuna düşmeleri lazımdı servis kaydı açarken, zaten telefon almışsınız kendinize, tüketici hakları mahkemesine gidin telefon ile birlikte servis raporu varsa elinizde onları da verin zaten sağlam verdiğinize dair en büyük kanıt telefonun servis giriş kaydını yaparken o raporda yazanlar bunu dilekçede özellikle belirtin delil olarak gösterin. Durumu anlatın thm ye dosyayı verirken, karar lehinize çıkacaktır büyük ihtimal yanlarına bırakmayın bence zaten telefonunuz var tek yapmanız gereken thm ye dilekçe doldurup vermek sonra akışına bırakırsınız olayı zaten yapılabilecek her şeyi yapmışsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kajmeran89

hocam telefonu ilk verdiğinizde telefon kırık olsaydı bunu servis raporuna düşmeleri lazımdı servis kaydı açarken, zaten telefon almışsınız kendinize, tüketici hakları mahkemesine gidin telefon ile birlikte servis raporu varsa elinizde onları da verin zaten sağlam verdiğinize dair en büyük kanıt telefonun servis giriş kaydını yaparken o raporda yazanlar bunu dilekçede özellikle belirtin delil olarak gösterin. Durumu anlatın thm ye dosyayı verirken, karar lehinize çıkacaktır büyük ihtimal yanlarına bırakmayın bence zaten telefonunuz var tek yapmanız gereken thm ye dilekçe doldurup vermek sonra akışına bırakırsınız olayı zaten yapılabilecek her şeyi yapmışsınız.

Merhabalar,
    aynen dediğiniz gibi formda belirtmeleri lazım.
    Bayramdan önce thm'ye başvurumu yaptım, eylülde toplantımız var. Yetkili kişi servisten bana 521 TL fatura çıkarıldığına dair yazıyı da getirmemi söyledi.
    Yeni telefon aldığım için para iadesi talebimi onaylayacaklarını umuyorum, bu saatten sonra onarım yapsalar da bir işime yaramayacak.
    Eylülde duruşmayı halledelim inşallah olumlu gelişmeleri yazacağım :)

• İnsallah hocam buyuk ihtimal alirsiniz para iadenizi bunlar tutturabildigine yapiyor boyle pislikleri iste.

• Konuyu takip eden arkadaşlar için sonuç:http://forum.donanimhaber.com/m_112344571/tm.htm
  • Öncelikle geçmiş olsun Htc servis konusunda birde callservis konusunda berbat hanımım telefonunu biz düşürüp kırmıştık htcyi aradık teleservise yönlendirdi bende istanbul diye göndermedim trabzon kvkda yaptırdım hiç de ses çıkarmadılar iyiki göndermemişim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.