Quaresmanın her hareketine kasideler düzen gözleri kararmış Beşiktaşlılar(hepsi değil neyse ki), bu maçtan sonra da fikriniz değişmediyse Beşiktaş'lılığınızdan şüphe ederim ben. Dinamo Kiev maçında (geçen sezon), Quaresma kırmızı kart gördüğünde alkışlayan da sizlerdiniz, Quaresma'nın kredisi sonsuz diyen de sizlersiniz. Bu kadar fevri davranan bir oyuncunun Beşiktaş'ta işi yoktur bence. 2 ol attıktan sonra Edu'yu baş tacı yapan taraftarla, Quaresma'yı hala savunabilen taraftar arasında fark var mıdır sizce? Beşiktaşa zarar veriyor artık bu herif, bu saatten sonra isterse ligin geri kalanında 15 gol atsın fikrim değişmeyecek Quaresmaya karşı. Tek dileğim bir an önce pılını pırtını toplayıp, Demirörenle beraber bu kulüpten gitmesi...
Üstüne üstlük bu adam kaptanlık bandını takıyor, Beşiktaş'ın kaptanlığı bu kadar ucuz değildir...
hiç sorma valla. ben geldiği günden beridir eleştirdikçe burada bazılarından küfür yedim. muhtemelen yine yiyeceğiz. quaresma'yı hala yağladıkça edu'ya ekrem'e laf etmeye kimsenin hakkı yok.. ayrıca guti'nin asıl gönderilme sebebidir quaresma o yüzden de nefretim iyice büyüktür şu anda kendisine..
quote:
Orijinalden alıntı: wildlove
hiç sorma valla. ben geldiği günden beridir eleştirdikçe burada bazılarından küfür yedim. muhtemelen yine yiyeceğiz. quaresma'yı hala yağladıkça edu'ya ekrem'e laf etmeye kimsenin hakkı yok.. ayrıca guti'nin asıl gönderilme sebebidir quaresma o yüzden de nefretim iyice büyüktür şu anda kendisine..
Hocam hiç merak etme, yine aynı tas, aynı hamama varacak. Gençler maçında 1-2 çalım atacak, ayağının dışıyla birkaç orta açacak. Sonra yine baştacımız olacak Quaresma efendi.
quote:
Orijinalden alıntı: AgaCinayetVar
quote:
Hocam hiç merak etme, yine aynı tas, aynı hamama varacak. Gençler maçında 1-2 çalım atacak, ayağının dışıyla birkaç orta açacak. Sonra yine baştacımız olacak Quaresma efendi.
düşün artık quaresma'nın ne seviyede olduğunu. youtube'da quaresma vs antep belediye, quaresma vs torku şeker diye klipler geziyor. elin ecnebisi quaresma beşiktaş'ta denilince what a waste of talent diyor bizim çalım fetişisti, kendini dev aynasında gören taraftar bu adama tapıyor.. schuster'in bi açıklaması vardı geçenlerde, idmanlarda quaresma'ya bireysel oynamaması için çok ısrar ediyor üzerinde çok uğraşıyorduk ama bizi dinlemiyordu benzeri.. yetenek var ama ekrem dağ'dan fazla futbol zekası varsa ben de en adi şerefsizim.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: AgaCinayetVar
quote:
düşün artık quaresma'nın ne seviyede olduğunu. youtube'da quaresma vs antep belediye, quaresma vs torku şeker diye klipler geziyor. elin ecnebisi quaresma beşiktaş'ta denilince what a waste of talent diyor bizim çalım fetişisti, kendini dev aynasında gören taraftar bu adama tapıyor.. schuster'in bi açıklaması vardı geçenlerde, idmanlarda quaresma'ya bireysel oynamaması için çok ısrar ediyor üzerinde çok uğraşıyorduk ama bizi dinlemiyordu benzeri.. yetenek var ama ekrem dağ'dan fazla futbol zekası varsa ben de en adi şerefsizim.
Gel de taraftarımıza anlat bunu dostum, valla böyle bilinçli Beşiktaşlılar olduğunu görmek çok iyi bişey.
şu fenerbahçe maçına a2 ile çıksak ya..en azından RUHları duruyor...
quaresmayı her fırtsatta korumazdım ama severdim oyuncuyu ama bu yaptığı hareket ve derbi öncesi hazmedilir gibi değil.Yazıklar olsun.Gereken yapılmalıdır.Yönetim bu konuda da bir şeyler yapmazsa yuh diyorum.Bence taraftarın quaresmayı protesto etmesi lazım.Ben inönüde daha iyiyim diyen adam bu hareketleri yapmaz.Tekrar ve tekrar yazıklar olsun diyorum
Almeida-Fernandes-Q7 üçlüsünün maç seçtikleri belli takımın böyle ruhsuz oynadığını ilk defa görüyorum.
Takımın borcu olmuş 400 milyon lira sadece bu oyuncuları değil para eden etmeyen ruhsuz ve bu takımın adına yakışmayan oyun sergileyen herkes gönderilsin. Zaten adımız şikeye karışmış bu saatten sonra suçsuz olduğumuz belirtilse bile takımın adı kirlendi bir kere yeniden yapılanma şart oldu. Özellikle Demirören in Osmanlı'nın son padişahı gibi hamleleri herkesi deli etmiştir bence.
Eğer bu sene UEFA'da elle tutulur bir şeyler yapamazsak takımda yeniden yapılanma olması lazım. Yoksa taraftar takımdan gün geçtikçe soğuyacak.
Bu hareketinden sonra kaptanlığı bırakmalı çok ayıp bir şey yaptığı yazık.
gif i varmı yaptığı hareketin merak ettim
quote:
Orijinalden alıntı: Shinku
Gercekten cok komik bir sekilde kirmizi gordu..
Gif bende ariyorum
quote:
Orijinalden alıntı: [DMC]
quote:
Orijinalden alıntı: Shinku
Gercekten cok komik bir sekilde kirmizi gordu..
Gif bende ariyorum
Bir iki tekme yiyip kasti bi tekme vurdu rakibine, haliyle yedi kırmızıyı. Hep yaptığı işler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme